IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1016
2.3.23 08:43

@Thaly1 tak to je super že to tak bereš…jsi opravdu silná :hug: to je super přístup si užívat života když stejně víš že teď prostě musíš čekat než se 3 měsíce jen trápit :? A s tímhle pozitivním přístupem ti to čekání uteče ani nebudeš vědět jak :mrgreen: a třeba se stane v mezidobí zázrak když to takhle vypustis :mrgreen: a když ne tak další ivf už určitě dopadne líp…prostě musí :hug: a tebe ještě čekají nějaké dovysetreni před dalším ivf? Třeba imuno nebo genetika nebo už vše máš? Teď vůbec nevím jak nás je tu tolik :think: tak se drz a užívej a dávej nám sem vědět jak se máš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 11:04
@smily81 píše:
@Thaly1Na tu výměnu koukám taky a taky mi to teda přišlo pěkně líto. 🙈 a ještě si jde do fitka 😀

Jestli myslíte tu výměnu včera, tak asi kouknu já to po cca 10 minutách vypla jak ta Pražská holka byla hloupá :lol:

• Citovat
  • Upravit
1034
2.3.23 15:26

@sarkahuncarova Psychika pořád na houpačce. Chvili klid pak slzy, kolem mě se teď zase oznamovalo tehu jak na běžícím pase.Ted jsme kupovali auto (po 1.majiteli) tak bylo lítání po uradech předpis…a zabydlování a zvykani. Z maličkého prditka na benzín Jsem přešla do velkého rodinného naftaka. Takze teď se soustředím ma zzivani s autem no. Jinak v caru zatím nic.Budu si volat na termin návštěvy. Akorat v Lednu jak jsem tekla/netekla tak od té doby ms nikde, v únoru nepřišla a už je březen, od zastavení - 1.den bez krve je to dnes 33 den tak čekám kdy ms dorazí. V úspěch doma už nedoufam.Ty 2 roky doma a pak 1 IVF mi nějak srazili naději, že se může zadarit přirozeně. Me jen zaráží, že většinou dostanete Gonal nebo Puregon. Porad hledám proč já dostala neznámý lék protože Rekovelle je relativně novinka.Tak uvidíme co mi nasadi při 2.IVF.Tak přeji ať uz ms dorazí a můžeš začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 16:05

Ahoj Holky tak dlouho jsem tu nebyla tak koukám a ne mi to líto. Držím palečky ať se příště podaří.

Já teď čekám taky na MS. A začneme s umělým cyklem. Tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
1625
2.3.23 18:18

@sarkahuncarova a tobe ten orgalutran nasadili hned od zacatku? Ja ho tam mam napsany, ale prvnich 6 dnu jen ten puregon. Tajze orgalitran asi az pozdeji :nevim:

@Iriss86 schvalne se zeptej, proc ti ho dali, jestli k tomu meli nejaky konkretni duvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.3.23 19:34

Tak jak na tom jste? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.23 19:40
@AnneMarie2 píše:
@Bella277 :hug: doufám že bych poprvé od OPU na dušičky mohla mít v tomhle cyklu ovulaci. Třetí IVF za rok mě opravdu hodně vyřídilo..

Ahojky :hug:
to by bylo moc fajn, kdyby byla konečně ovulace. Člověk nikdy neví, co mu ten nahoře pošle dolů, třeba budeš mít štěstíčko a zadaří se vám doma :hug:
Moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.23 19:45
@Iriss86 píše:
@Bella277 to mě mrzí :hug:
Tak teď jsi trošku odpočineš než budou vysledky nebo jdeš rovnou do dalšího ketu?

No nedá se nic dělat,,, je to na prd no :,(
Dneska jsem to už dostala a je to zatím celkem slabota, tak doufám, že to tentokrát bude v pohodě, protože po minulém transferu to byl děs.
Hned do dalšího ketu rozhodně nejdeme, teď budeme čekat na genetiku a imuno a až si budeme jistí, že se pro to udělalo vše, tak půjdeme, dřív určitě ne.
Prostě je to poslední bublinka a mám o ní velký strach.
Kdyby jsme měli třeba ještě 3, tak to zkusíme, ale u posledního to nebudeme riskovat.
Co ty, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.23 19:53
@Thaly1 píše:
@Bella277 Ahoj :kytka:, mrzí mě to. :zed: Já už to nějak neřeším, na krvi jsem byla snad minulé úterý, ten den jsem to vlastně už dostala, takže já už to mám uzavřené :(, přijde mi to, jak kdyby to bylo před rokem záhadně :roll: a jak nemáme ani mrazáčka, tak se bude dlouho čekat, tak se to snažím vypustit. Mrazáčka ti závidím :jazyk:
Užívám si teď manžela, aniž bych se bála, jestli můžeme/nemůžeme, aby to něco neohrozilo :mrgreen:, sport,, vanu a tak celkově :P vlastně jsem v pohodě, dokud nevidím třeba výměnu manželek, kde si jde holka udělat těhotenský test, protože je jí trochu divně a má tam dvě krásné čárky :nevim: No takže asi tak :lol:

Je to bída, no.
Teď také budeme čekat na genetiku a imuno, takže je to také na dlouhé lokty.
Ale nevadí, prostě chci počkat, ať máme alespoň trošku jasno, proč se tohle děje.
Je toč fajn, že jsi se dokázala přepnout do tohohle režimu, já se také snažím.
Dnes jsem se konečně dozvěděla, že mi po 2,5 letech sundají rovnátka, tak mě čeká bělení, doplnění zoubků a tak, tak jsem ráda, že mám alespoň nějakou dobrou vyhlídku.
Jako těhulka, bych nemohla na tyhle všechny věci.
Od zítřka se také chystám vrátit ke cvičení, kvůli našemu snažení jsem snad dva roky necvičila.
Jinak s tou výměnou manželek, také jsem to viděla a málem mě kleplo, úplně totál.
Taky jsem brečela.
Stejně si myslím, že to bylo dost nahrané.
Byla v 6 týdnu, což znamená, že minimálně 14 dní musela mít zpoždění a ještě ke všemu, tak nahodou měla na té vesnici u sebe těhu testy, takže si myslím, že to byla úplná fraška a ještě tohle oznámení v televizi, bylo to celkově divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.23 19:56
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 to mě mrzí :? Tak ti ty vyšetření bez problémů udělají ať se ještě nemusíš s nemá dohadovat :roll: myslím že u tebe už je to fakt opodstatněný požadavek když někde to dělají všem jako vstupní vyšetření…přeci nebudeš jen tak plitvat vajíčky kdyby byl nějaký problém :nevim: tak budu držet palce ať vše proběhne co nejrychleji a s dobrým výsledkem…ať si můžeš brzy jít pro zbývajícího mrazacka :hug: a ten už to prostě musí zvládnout :srdce: drž se :hug:

Ahojky :hug:
moc ti děkuji :hug:
Já také nechápu, proč mi neudělali ty vyšetření hned je to úplně na hlavu.
Teď to prostě udělají a jak ne, tak odcházím jinám.
Prostě už si budu stát za svém.
Mám strašný strach, aby ten náš poslední mrazáček to už zvládl.
Já už tak moc nechci na další stimulaci :,(
Co ty, jak jsi na tom :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.3.23 21:31
@sarkahuncarova píše:
@Thaly1 tak to je super že to tak bereš…jsi opravdu silná :hug: to je super přístup si užívat života když stejně víš že teď prostě musíš čekat než se 3 měsíce jen trápit :? A s tímhle pozitivním přístupem ti to čekání uteče ani nebudeš vědět jak :mrgreen: a třeba se stane v mezidobí zázrak když to takhle vypustis :mrgreen: a když ne tak další ivf už určitě dopadne líp…prostě musí :hug: a tebe ještě čekají nějaké dovysetreni před dalším ivf? Třeba imuno nebo genetika nebo už vše máš? Teď vůbec nevím jak nás je tu tolik :think: tak se drz a užívej a dávej nám sem vědět jak se máš :hug:

Nevím, jestli silná nebo rezignovana. A při té rezignaci si říkám, co mi pomůže, když budu ještě nešťastná :mrgreen: ani se na další IVF netesim. Přitom když jsme měli. tak tristní výsledky, tak jsem mela chuť jít hned na další, aby jich prostě bylo víc… a teď? No nějak ani ne.
Nějak se nehrnu ani do těch dovysetreni. Měla bych jít znovu na imuno (I když se nic moc nenašlo poprve) a genetiku nám nechtějí udělat :lol: zkusíme je přesvědčit. Ale jak píšu, vlastně se mi nic nechce :nevim: Budu ti držet palce, ať ti gonal a orgalutran zaberou krasne a máš pěkná kvalitní vajíčka. My měli sice na ultrazvuku vše pěkně a pak velká bída. :roll: Tak ti preju, at to máte lepší :kytka:
@Iriss86
Mám to upřímně stejně, nejdřív marná snaha doma, teď marná snaha při 1.IVF. když mi teď někdo řekne, že se zadari přirozeně, tak si pomyslím…No to určitě, bez sance :roll: možná proto ta rezignace, buď vyjde další IVF nebo ne a stejně to spis neovlivnim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
2.3.23 21:50

@Thaly1 já tě úplně chápu. Taky si nemyslím že se přirozeně zadaří, ale chtěla bych mít pocit že mi ještě tělo funguje, že ještě ovuluju a třeba se někde žďibeček naděje ještě najde…
Ty teď potřebuješ pauzu, odpočinek, zazdrojovat se, doplnit síly. Až teď vidím jak moc mě tři stimulace vyčerpaly. Tělo je moudré, když se mu do toho nechce, tak na to ani nemá tu správnou kondici. Dopřej si čas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.3.23 17:02

Ahojky holky, tak jsem dnes opět v šoku.
Minule po transferu 2DC ze mě vylítla velká sraženina s bílým obalem to jsem ještě nějak chápala, byl to potrat, ale teď, když se bublinka vlastně vůbec nechytla, tak znova?
Je to tak ošklivý 🥺.
Holky měla jste to taky některá, jestli ano, tak pošlu fotku jestli je to stejné, protože to přece není normální, co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
6.3.23 07:22

@Iriss86 jo psychicky jsem na tom asi podobne…taky pořád jak na houpačce…jeden den jsem úplně v pohodě…však nikam nespěchám…až bude ten správný čas tak to prostě dopadne a další den jsem úplně na dně a chci to mimo prostě hned a včera bylo pozdě :zed: :lol: tak to je dobře že tě aspoň to auto trochu rozptýlí…tak ať si brzy zvykneš a dobře se ti jezdí :mrgreen: očekávání ms která nevíš kdy dojde je nejhorsi…já to tak mám pořád a strašně mě to štve…takže soucítím :? A to že by se povedlo doma už taky nevěřím…už ani netestuje…nějak se mi to už zprotivilo :zed: a v caru máte v plánu na té kontrole už ultrazvuk před dalším ivf a léky, plán a tak? Nebo ještě ne? :think: taky držím palce ať má brzy dorazí a někam se ti to hne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
6.3.23 07:27

@daudinka jojo orgalutran tam mám taky až od 6 nebo 7 dne… teď nevím přesně :) a co tvoje ms? Pořád nic? :? U mě zatím ne :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.