Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka no já právě taky vůbec nevím kdy ji čekat…mám delší a nepravidelný cykly…většinou tak 32-36 dní…ale poslední 3 cykly se moje tělo nějak zbláznilo a měla jsem cykly 40, 40 a 50 dní…vůbec nevím proč
takže je možný že se nám to ještě nějak sejde ta ms ![]()
@sarkahuncarova to by bylo fajn
ale je to otravny, tak dlouho cekat, ze? A clovek nevi, kdy to prijde. Byla bych radsi, kdyby menstruace prisla driv ted
abych uz mohla konecne zacit a mela to co nejdriv za sebou.
@sarkahuncarova Ty jo konečně jsi se dočkala viď, tak teď už jen ať ta můra konečně přijde. Poprve co jí vyhlížís s nadšením vid ![]()
Jaké máte léky?
@daudinka
@Iriss86 Mně dali Puregon 200 jednotek, no jsem zvědavá, jak mi bude a kolik vajicek a jak kvalitnich z toho vzejde
Ahoj holky ![]()
tak krevní testy negativní, takže je to jasné.
Už jsem vysadila léky.
Příští týden ve čtvrtek jdu na konzultaci, tak se snad konečně dočkám té genetiky a imuna.
Teď už tam na mě čeká poslední bublinka
![]()
Jak se máte vy holky?
@Bella277
doufám že bych poprvé od OPU na dušičky mohla mít v tomhle cyklu ovulaci. Třetí IVF za rok mě opravdu hodně vyřídilo..
@Bella277 to mě mrzí ![]()
Tak teď jsi trošku odpočineš než budou vysledky nebo jdeš rovnou do dalšího ketu?
@Bella277 Ahoj
, mrzí mě to.
Já už to nějak neřeším, na krvi jsem byla snad minulé úterý, ten den jsem to vlastně už dostala, takže já už to mám uzavřené
, přijde mi to, jak kdyby to bylo před rokem záhadně
a jak nemáme ani mrazáčka, tak se bude dlouho čekat, tak se to snažím vypustit. Mrazáčka ti závidím ![]()
Užívám si teď manžela, aniž bych se bála, jestli můžeme/nemůžeme, aby to něco neohrozilo
, sport,, vanu a tak celkově
vlastně jsem v pohodě, dokud nevidím třeba výměnu manželek, kde si jde holka udělat těhotenský test, protože je jí trochu divně a má tam dvě krásné čárky
No takže asi tak ![]()
Na tu výměnu koukám taky a taky mi to teda přišlo pěkně líto. 🙈 a ještě si jde do fitka 😀
@smily81 Jakože já jsem byla v pohodě a pak to vidím a říkám si, jaktože si někdo jen tak udělá test, o nic se nesnažil, žádný doplňky, blbosti, stres, ovulační testy, nic nic a prostě pozitivní
přeju jim to, aspoň někdo to má jednoduché, ale mám toho dost
a jinak teda ten chlap se tvářil na konci na to oznámení tak nějak nijak
![]()
Jo, já jsem si to taky plánovala, jak to vždycky oznámím mojemu, že nachystám nějaké překvapení a ne tohle trápení, co teď zažíváme. Teď se fakt sama sobě musím smát, jak jsem byla naivní. ![]()
@daudinka jo je to strašná otrava vůbec nevědět kdy ji čekat
dřív mi to nevadilo když jsem měla třeba dva týdny zpoždění…kdo by taky nebyl rád za méně častou ms že?
ale co řeším otěhotnění tak jsem zjistila že to není nic z čeho bych se měla radovat a pěkně mě to štve
tak budu držet palce ať ti dorazí co nejdřív a můžeš se na to vrhnout ![]()
@Iriss86 jojo konečně jdu na to…ale ty tři měsíce utekly jak voda…ano mi to nepřišlo a najdlednou je to tady
teď už jen poslat si na ms…ale to už jsou max 2 týdny
já jsem dostala gonal 187,5 jednotek a k tomu orgalutran
a jak jsi na tom ty? Už víte kdy půjdete do dalšího pokusu? Jak to teď zvládáš? ![]()
@Bella277 to mě mrzí
Tak ti ty vyšetření bez problémů udělají ať se ještě nemusíš s nemá dohadovat
myslím že u tebe už je to fakt opodstatněný požadavek když někde to dělají všem jako vstupní vyšetření…přeci nebudeš jen tak plitvat vajíčky kdyby byl nějaký problém
tak budu držet palce ať vše proběhne co nejrychleji a s dobrým výsledkem…ať si můžeš brzy jít pro zbývajícího mrazacka
a ten už to prostě musí zvládnout
drž se ![]()
@AnneMarie2 tak držím palce ať ovulace proběhne
at máš ještě naději že se může zadarit přirozeně
ty 3 ivf ti musely dát pěkně zabrat to věřím…i psychicky to muselo být strašně náročné
drž se a budu držet palce ať tě potká zázrak…protože i ty se dějí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.