IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1016
1.3.23 08:31

@daudinka no já právě taky vůbec nevím kdy ji čekat…mám delší a nepravidelný cykly…většinou tak 32-36 dní…ale poslední 3 cykly se moje tělo nějak zbláznilo a měla jsem cykly 40, 40 a 50 dní…vůbec nevím proč :nevim: takže je možný že se nám to ještě nějak sejde ta ms :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.3.23 08:45

@sarkahuncarova to by bylo fajn :D ale je to otravny, tak dlouho cekat, ze? A clovek nevi, kdy to prijde. Byla bych radsi, kdyby menstruace prisla driv ted :D abych uz mohla konecne zacit a mela to co nejdriv za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
1.3.23 13:13

@sarkahuncarova Ty jo konečně jsi se dočkala viď, tak teď už jen ať ta můra konečně přijde. Poprve co jí vyhlížís s nadšením vid :mrgreen:
Jaké máte léky?
@daudinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.3.23 15:55

@Iriss86 Mně dali Puregon 200 jednotek, no jsem zvědavá, jak mi bude a kolik vajicek a jak kvalitnich z toho vzejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
1.3.23 21:01

Ahoj holky :hug:
tak krevní testy negativní, takže je to jasné.
Už jsem vysadila léky.
Příští týden ve čtvrtek jdu na konzultaci, tak se snad konečně dočkám té genetiky a imuna.
Teď už tam na mě čeká poslední bublinka :,( :,( :,(
Jak se máte vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.3.23 21:16

@Bella277 :hug: doufám že bych poprvé od OPU na dušičky mohla mít v tomhle cyklu ovulaci. Třetí IVF za rok mě opravdu hodně vyřídilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
1.3.23 21:26

@Bella277 to mě mrzí :hug:
Tak teď jsi trošku odpočineš než budou vysledky nebo jdeš rovnou do dalšího ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.3.23 21:31

@Bella277 Ahoj :kytka:, mrzí mě to. :zed: Já už to nějak neřeším, na krvi jsem byla snad minulé úterý, ten den jsem to vlastně už dostala, takže já už to mám uzavřené :(, přijde mi to, jak kdyby to bylo před rokem záhadně :roll: a jak nemáme ani mrazáčka, tak se bude dlouho čekat, tak se to snažím vypustit. Mrazáčka ti závidím :jazyk:
Užívám si teď manžela, aniž bych se bála, jestli můžeme/nemůžeme, aby to něco neohrozilo :mrgreen:, sport,, vanu a tak celkově :P vlastně jsem v pohodě, dokud nevidím třeba výměnu manželek, kde si jde holka udělat těhotenský test, protože je jí trochu divně a má tam dvě krásné čárky :nevim: No takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.3.23 21:34

@Thaly1

Na tu výměnu koukám taky a taky mi to teda přišlo pěkně líto. 🙈 a ještě si jde do fitka 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.3.23 21:47

@smily81 Jakože já jsem byla v pohodě a pak to vidím a říkám si, jaktože si někdo jen tak udělá test, o nic se nesnažil, žádný doplňky, blbosti, stres, ovulační testy, nic nic a prostě pozitivní 8o :roll: přeju jim to, aspoň někdo to má jednoduché, ale mám toho dost :mrgreen: :lol: a jinak teda ten chlap se tvářil na konci na to oznámení tak nějak nijak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.3.23 22:01

@Thaly1

Jo, já jsem si to taky plánovala, jak to vždycky oznámím mojemu, že nachystám nějaké překvapení a ne tohle trápení, co teď zažíváme. Teď se fakt sama sobě musím smát, jak jsem byla naivní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
2.3.23 08:28

@daudinka jo je to strašná otrava vůbec nevědět kdy ji čekat :zed: dřív mi to nevadilo když jsem měla třeba dva týdny zpoždění…kdo by taky nebyl rád za méně častou ms že? :lol: ale co řeším otěhotnění tak jsem zjistila že to není nic z čeho bych se měla radovat a pěkně mě to štve :zed: tak budu držet palce ať ti dorazí co nejdřív a můžeš se na to vrhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
2.3.23 08:31

@Iriss86 jojo konečně jdu na to…ale ty tři měsíce utekly jak voda…ano mi to nepřišlo a najdlednou je to tady :mrgreen: teď už jen poslat si na ms…ale to už jsou max 2 týdny :D já jsem dostala gonal 187,5 jednotek a k tomu orgalutran :) a jak jsi na tom ty? Už víte kdy půjdete do dalšího pokusu? Jak to teď zvládáš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
2.3.23 08:35

@Bella277 to mě mrzí :? Tak ti ty vyšetření bez problémů udělají ať se ještě nemusíš s nemá dohadovat :roll: myslím že u tebe už je to fakt opodstatněný požadavek když někde to dělají všem jako vstupní vyšetření…přeci nebudeš jen tak plitvat vajíčky kdyby byl nějaký problém :nevim: tak budu držet palce ať vše proběhne co nejrychleji a s dobrým výsledkem…ať si můžeš brzy jít pro zbývajícího mrazacka :hug: a ten už to prostě musí zvládnout :srdce: drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
2.3.23 08:38

@AnneMarie2 tak držím palce ať ovulace proběhne :hug: at máš ještě naději že se může zadarit přirozeně :hug: ty 3 ivf ti musely dát pěkně zabrat to věřím…i psychicky to muselo být strašně náročné :palec: drž se a budu držet palce ať tě potká zázrak…protože i ty se dějí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.