IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
20.2.23 20:12

@Thaly1 neztrácej naději, nevím úplně jestli jsi psala kolik ti je, ale určitě míň než mě. Však se ten můj poklad narodil už před šesti lety (a dnes se na otázku jestli si pokaždé když jsou venku musí klekat do bahna rozbrečela a řekla že odchází z domova… :mrgreen: ). Dokud je ovulace je naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 20:23

@AnneMarie2 :lol: :lol: sranda, uplně to vidím :jazyk: mně je ještě chvíli 31, takže ještě to jde, jen člověk nečeká ten tristní výsledek no, doufala jsem, že jsme to začali řešit relativně brzo, tak snad něco vyplodím, no uvidíme holt příště, jeden pokus tomu určitě ještě dám, jen si to musím nastudovat, ať to stojí za to. Asi dlouhý protokol s nějakou tou kombinací 2 léků, nic moc víc jsem se k lepší kvalitě vajíček nedočetla. Jen prostě uvidím, jestli nezměníme ten car, když se z 5 stejně 4 ani nepodařilo oplodnit, to mi přijde taky hodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
20.2.23 20:27

@Thaly1 to je krásný věk, ty ještě dítě mít určitě budeš. Ať už cesta k němu je dlouhá a klikatá, na konci určitě uspěješ. Mně je bohužel o 10 víc. Začali jsme se snažit v 33, myslela jsem že dvě musím stihnout s přehledem a nakonec jsem vděčná za jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 20:33

@miskuet myslela jsem na tebe, tak se konečně můžeš těšit na ket? Verim ze se to tentokrat podaří :hug: Budeš mít v rizenem nebo přirozeném cyklu? Já ještě porad čekám a začínám být pořádně nervózní, bojím se aby něco k transferu vůbec bylo :oops: :? A.

• Citovat
  • Upravit
1344
20.2.23 21:18
@Anonymní píše:
@miskuet myslela jsem na tebe, tak se konečně můžeš těšit na ket? Verim ze se to tentokrat podaří :hug: Budeš mít v rizenem nebo přirozeném cyklu? Já ještě porad čekám a začínám být pořádně nervózní, bojím se aby něco k transferu vůbec bylo :oops: :? A.

Dekuji moc :) Transfer bude snad nekdy ke konci brezna, v nativu. Jen se omlouvam, jak jsem sem dlouho nepsala, tak se mi pulka informaci vykourila z hlavy pripomenula by ses mi, jak to ted mate? Cekate na vysledky genetiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.23 21:33

@AnneMarie2 jojo, já zase to furt odkladala a teď bych si nafackovala. Ale holt každý si píše svůj příběh a konec nezname, zbývá jen doufat a radovat se z přítomnosti, to mi jde tak občas :P dokud nemusíme řešit chabé zdraví, tak jde o prd, musíme se tím utesovat. I kdyby to už nevyšlo, věřím, že tě v životě potká ještě mnoho štěstí a radosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.2.23 21:54

@miskuet dve zdrava jsou parada :dance: mam radost i za tebe, taky bych si prala takovy vysledek. Ja mam tu 30% sanci. Ted cekam teprve na zacatek stimulace, nejspis zacatkem brezna. Jestli vse pujde dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 21:54

@miskuet v pohodě já byla na opu den po tobě myslím ve čtvrtek a obě sme měly pgt. @Paja.525 byla stejný den jako ty a z ET už má potvrzené těhu, to je krásné :srdce: :srdce: A.

• Citovat
  • Upravit
1344
20.2.23 22:40

@daudinka Dekuju :) Tak budu moc moc drzet palce, a davej vedet! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
20.2.23 22:41
@Anonymní píše:
@miskuet v pohodě já byla na opu den po tobě myslím ve čtvrtek a obě sme měly pgt. @Paja.525 byla stejný den jako ty a z ET už má potvrzené těhu, to je krásné :srdce: :srdce: A.

A kolik embryii slo na genetiku? Tak to uz budes mit urcite za chvilku ty vysledky. Pevne verim, ze tam nejaka zdrava budou! Ale je to psycho to cekani, ze… kdyz mi volali, uplne jsem se to bala vzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.2.23 08:18

Tak test je klasicky belejsi než padly sníh. :,( to jen abyste věděly, asi se dost odmlcim, je to naprd, i když jsem si to myslela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
21.2.23 08:46

Ahoj holky do poslední chvíle vám všem budu držet palce :hug: každý neúspěch je hrozná rána pro nás všechny a každá z nás ty pocity známé protože toho máme bohužel už hodně zasebou… Když to vidím tak si uvědomuju jaké obrovské štěstí nás potkalo i když to bylo teda taky protkane neskutečnýma nervama u OPU 5 vajíček pouze dvě oplodněná… Nakonec to obě teda vybojovali :srdce: a jeden bojovníček semnou stále bojuje včera jsem byla na UTZ a potvrdili nám :srdce: a bojovníček je tam kde má být… Nemáme ještě z daleka vyhráno ale je to další krůček k tomu malému zázraku :srdce: berte tenhle příspěvek jako podporu na té neskutečně dlouhé cestě… Na každou z nás to miminko čeká :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
21.2.23 17:51
@Thaly1 píše:
Tak test je klasicky belejsi než padly sníh. :,( to jen abyste věděly, asi se dost odmlcim, je to naprd, i když jsem si to myslela :(

Ahojky 🥺, neee to mě strašně mrzí 🙏.
Ani nevím, co napsat :,( snad jen, ať jsi silná a neztrácíš víru, protože každá cesta není krátká, ale rozhodně se brzy dostaneš k cíli.
Myslím, že mě čeká brzy to samé, také na sobě nic necítim 😔.
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
21.2.23 17:56

@Paja.525
To je strašně krásná zpráva, moc ráda čtu, že je vše v pořádku :hug:
Teď už bude každá kontrola určitě krásná a budeš nám sem dávat samé dobré zprávy :dance:
Mám z vás strašnou radost :hug:

Mě za pár dní čeká taky verdikt, jestli to s námi bublinka zvládla, dnes je to 7 den po Ketu a vůbec nic nepociťuji.
Drž se :hug: :hug: :hug:
A dej zase vědět :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.2.23 23:04

@Bella277 jen nebuď jak já a nehazej flintu do žita ještě :hug:
Ja mam potvrzeno i z krve, takze aspon můžu vysadit už všechno a odpočinout si. Samozřejmě bych byla radsi za jiný výsledek ale holt život nepřeje :nevim: pokusím se z toho nehroutit a jít dál, co jiného zbývá. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.