IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
22.2.23 06:32

@Thaly1 moc me mrzi, ze to nevyslo, jednou se urcite povede :hug: ja doufam, ze se nam vsem nakonec povede miminko, kdyz si ho tu tak moc prejeme vsechny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 10:07

@Thaly1 ahoj to je mi moc líto, ale příště se povede.

Já byla dnes na kontrole kvůli OVU. No a po té mega naloží hormony, jsem po MŠ měla být v pořádku, ale mám pořád rozhozené horomny. Místo 1 folikulů jich tam mám cca 14o velikosti 24mm…
Takže transfer až příští měsíc, s tím, že ten cyklus bude umělé udělaný.

• Citovat
  • Upravit
820
22.2.23 10:53

Ahoj holky, tak dneska 8 den od transferu a nic, takže si myslím, že je to v háji.
Od rána tu brečím a jsem úplně vyřízená.
Pohybuji, že by se ještě stal zázrak.
Minule jsem měla 8 den už viditelného ducha.
Už je to všechno fakt nekonečný :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 11:52
@Bella277 píše:
Ahoj holky, tak dneska 8 den od transferu a nic, takže si myslím, že je to v háji.
Od rána tu brečím a jsem úplně vyřízená.
Pohybuji, že by se ještě stal zázrak.
Minule jsem měla 8 den už viditelného ducha.
Už je to všechno fakt nekonečný :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

Výdrž. Ne nadarmo máme na první test čekat cca 14 dní. Člověk se pak akorát stresu a přivolává to nejhorší. Bych vydržela ještě aspoň dva dny a pak otestovala znovu. Třeba ještě nemáš tolik hormonů v sobě aby to bylo vidět na testu. Výdrž. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
820
22.2.23 12:09
@Anonymní píše:
Výdrž. Ne nadarmo máme na první test čekat cca 14 dní. Člověk se pak akorát stresu a přivolává to nejhorší. Bych vydržela ještě aspoň dva dny a pak otestovala znovu. Třeba ještě nemáš tolik hormonů v sobě aby to bylo vidět na testu. Výdrž. :srdce:

Moc díky za podporu, ale úplně mě to rosekalo, vím, že 14 dní není jen tak, to je snad jediné v čem si držím kousek naděje.
Myslíš, že to ještě není úplně ztracený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
22.2.23 13:31

@Thaly1 zlato vůbec nevím co napsat…snad jen moc mě to mrzí a drž se :,( :hug: budu ti strašně držet palce ať brzy naberes síly a optimismus do dalšího pokusu…i když to musí být strašně těžké :( už jsem to i obrecela za tebe protože jsem ti to strašné přála…ale věřím že další pokus vyjde…že tohle prostě byl jen zkouškový a blbě podchyceny cyklus od caru a že příště už budou vědět jak to u tebe probíhalo a změní vše tak aby bylo vajíček víc a kvalitnější :hug: a genetiku bych si určitě vydupala…me ji dělali hned jako vstupní takže nevím proč by s tím měli dělat takové caviky :zed: tak se drz holka a když budeš mít sílu tak nám sem aspoň občas napiš jak se daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
22.2.23 13:34

@Paja.525 tak to je krása ze je vše jak má být :hug: tak jen tak dál a ať prdolka pěkně roste a ty užívej těhotenství :hug: aspoň nějaká pěkná zpráva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
22.2.23 13:39
@Anonymní píše:
@Thaly1 ahoj to je mi moc líto, ale příště se povede.Já byla dnes na kontrole kvůli OVU. No a po té mega naloží hormony, jsem po MŠ měla být v pořádku, ale mám pořád rozhozené horomny. Místo 1 folikulů jich tam mám cca 14o velikosti 24mm…
Takže transfer až příští měsíc, s tím, že ten cyklus bude umělé udělaný.

To mě mrzí že musíš čekat další cyklus…ale určitě to rychle uteče a brzo budeš mít mrazacka u sebe :hug: tak aspoň když bude řízený tak se nebudeš muset stresovat kvůli ovulaci :) ale teda těch folikulů máš požehnaně 8o a jinak už se cítíš dobre? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
22.2.23 13:42

@Bella277 achjo to jsou zprávy za poslední dva dny :( moc mě to mrzí…vím jak je strašně koukat na bíly test a po tom všem čím už sis prošla to musí být ještě těžší :? Ale třeba se doušek ještě ukáže…moc ti budu držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
22.2.23 14:00
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 achjo to jsou zprávy za poslední dva dny :( moc mě to mrzí…vím jak je strašně koukat na bíly test a po tom všem čím už sis prošla to musí být ještě těžší :? Ale třeba se doušek ještě ukáže…moc ti budu držet palce :hug:

Moc děkuji za zprávu :hug:
Trošku jsem se uklidnila, přečetla jsem si nějaké diskuze, že se někomu ukázala čárka až třeba 11 den.
Tak třeba se to může stát i u mě.
Maličká naděje mi zůstala 🙏.
Jsem z toho všeho už fakt zničená.
Je šílený, když se ráno na sebe podívám do zrcadla, tak vidíš zničenou ženskou, která zastárla minimálně o 5 let.
Stres člověka fakt zničí 🥺.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 14:04
@Bella277 píše:
Moc díky za podporu, ale úplně mě to rosekalo, vím, že 14 dní není jen tak, to je snad jediné v čem si držím kousek naděje.
Myslíš, že to ještě není úplně ztracený?

Ne není, kamarádce se těhotenský test ukázal až po 3 týdnech. Taky jsme každý jiný. Myslím si, že pořád to je 50 na 50. Kdybys sis test dělala po 14 dnech a byl by negativní tak to už by bylo blbí. Ale takto ne. Prostě jen čekej, a hlavně se hod do klidu :-) a určitě tam ty dvě čárky budou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.23 14:11
@sarkahuncarova píše:
To mě mrzí že musíš čekat další cyklus…ale určitě to rychle uteče a brzo budeš mít mrazacka u sebe :hug: tak aspoň když bude řízený tak se nebudeš muset stresovat kvůli ovulaci :) ale teda těch folikulů máš požehnaně 8o a jinak už se cítíš dobre? :)

No mám jich požehnaně, jsem na začátku ovu a už jsou tak velký. Jen únava, Sednu do židle a vzbudím se za dvě hodiny 😂. No chodím už k jiný Dr. A ta mi vše vysvětlila a i jsme se zasmaly dost. Sama řekla, že kvůli těm hormonům uděláme rovnou řízený cyklus. Že nebudeme riskovat. Pry můžu klidně takhle s hormonama blbnout i půl roku, a tak se to udělá řízený. Prý na to až moc reaguji. No tak jsem, ale ráda, že to bude řízený. Přece jen obden jezdit 80 km jen kvůli hlídání ovu je blbý. Testy mi ovu normálně neukazuji a podle DR. prý nemá ani cenu se testovat když my vaječníky chytily rozmozovaci reflex. No a nakonec řekla : Žádný sex ať nemáte paterčata. :D :lol:
Jo cítím se dobře. Hold už jen pár týdnů a budem testovat.
Spíš je mi líto Thaly… Držím ji pesticky ať se jí to podaří

• Citovat
  • Upravit
2488
22.2.23 15:05

@Bella277 jj, podrž si naději aspoň ještě tři dny. Vím jak je to těžké :hug: za mě se veškerý fyzický nepohodlí a injekce nedá srovnat s tím jak je to celé náročné psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
22.2.23 17:03
@Anonymní píše:
Ne není, kamarádce se těhotenský test ukázal až po 3 týdnech. Taky jsme každý jiný. Myslím si, že pořád to je 50 na 50. Kdybys sis test dělala po 14 dnech a byl by negativní tak to už by bylo blbí. Ale takto ne. Prostě jen čekej, a hlavně se hod do klidu :-) a určitě tam ty dvě čárky budou :srdce:

Jo já vím, ale ráno ten bílý test na mě totálně dolehl.
Lovila jsem tam pořád ducha a obíhala všechny okna jestli tam aspoň douška nenajdu 🙏.
A kamarádce to dobře dopadlo?
Protože to je dost zvláštní, až po 3 týdnech.
Děkuji moc za povzbuzení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
22.2.23 17:08
@AnneMarie2 píše:
@Bella277 jj, podrž si naději aspoň ještě tři dny. Vím jak je to těžké :hug: za mě se veškerý fyzický nepohodlí a injekce nedá srovnat s tím jak je to celé náročné psychicky.

Myslíš, že to ještě není ztracené a čárka se může ukázat?
Já se právě snažím věřit, ale mám strach, že za ty 3 dny mě to totálně sundá.
Celý den se to ve mně vaří, úplně cítím takový to teplo v celém těle, jak jsem ve stresu.

Přesně jak píšeš, všechno to vysržíme, ale když pak za to není ta odměna, tak už je to opravdu strašně stresující. Škoda, že nejsme chlapi, ti to berou úplně jinak.
Někdy bych fakt měla radši mezi nohama pindika a byla v klidu.
Jako to co semnou dělají všechny ty hormony, sama se nepoznavám.
Pořád bych brečela :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.