IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
7.12.22 08:24

@Iriss86 Tyjo tak to máte ještě o něco levnější :D Já jsem právě nevěděla co to ostatní znamená… Netušila jsem že něco takového existuje i bez stimulace atd.. Takže jsem aspoň chytřejší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.12.22 09:31

Tak já se hlasim ještě s horší náladou než jsem mela :zed: sice MAm vánoční výzdobu hotovou, cukroví budu dělat odpo. Idealni čas. Holka ve škole, muž na denní k tomu rádio…ale jinak pozitiva konci.Dnes poslední den ms která samozřejmě nepřišla díky amelgenu, ale testy mlčí, prsa už mě nebolí jako boleli po opu takže leky z těla ze stimulace už asi vyprchali a břicho nafouknuté trošku je, ale jinak nic nebolí netahá nepicha.Dnes 12.den po ET a testy pořád nic takže už tomu moc nevěřím, že se zadařilo. Treba mě ještě krev překvapí, ale testovat už nebudu. Takze se vnitřně připravuji, že v pondělí se vracím do práce. :,(
Obtimisticka jsem byla dost a věřila že i 1.pokus může vyjít když nejsou žádné problémy. Ted už tomu moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.12.22 09:38

@Iriss86 12. den bílo? :,( To nevypadá moc dobře i když krev je pořád ta poslední naděje. Kdy jdeš na odběr, v pátek nebo pondělí? Chápu jak ti teď je a jsi vážně dobrá že u toho chystáš Vánoce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.12.22 09:43

Dnes probehla kontrola pred KET, ale KET nebude. Nemam dostatecnou tloustku sliznice, ani folikuly. Takze se telo nechysta na ovulaci. Doporuceni je pockat na dalsi cyklus, nasadit stimulaci vajecniku a pak po ovulaci vlozit embryo. Vychazi mi dalsi menstruace nekdy okolo vanoc, takze zalezi jak mi to vyjde terminove, ale mozna kvuli svatkum budu muset tuto hormonalni stimulaci nechat az na dalsi cyklus… Na svatky na klinika zavreno a nemohla bych jit na kontrolu no…
Ale dobra zprava je, ze polyp neni, doktor nevidel na deloze nic vyrazneho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.12.22 09:49

@AnneMarie2 v pátek v 9 na krev a v 10 k Dr. Cekam že mi vysadí amelgen a ukončí nechopenku. :zed: musím se nějak zabavit takže cukroví ke ideální, nechci kazit vánoce holce s muži. Ten mi furt opakuje že to nevadí když to nevyjde užije si v sice a pak do toho půjdem zase a už se zadari.Ty to tak neprozivaji jako my. Predstava celého kolotoče znova píchání injekci a čekání na jedno vajíčko :zed:
Testuju Dr Max hned po probuzení má lačno protože po probuzení hned musim na WC. Holky co testovali tak se najedli a až pak testovali z druhé moci a meli duchy. Nemyslim že by prázdný žaludek měl na to nějaký vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.12.22 09:52

@AnetB12 Tak to je paráda ten polyp.Blby jsou svátky a zavřeno no, To dokáže naštvat, tak aspoň začneš po Novém roce a vše půjde hladce
tělo se dá dokupy přes svátky si odpočines…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.12.22 10:15

@Iriss86 ne, to fakt nemá vliv. Cítím s tebou. Zkus probrat s doktorem jestli nezkusit minimální stimulaci letrozolem, třeba by ti taky sedla víc než klasická a bylo by aspoň na začátku víc než jedno. Naber síly… uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.12.22 10:16

@AnetB12 taky se to táhne, ale dočkáš se… dobře že je polyp pryč. KET v řízeném cyklu má spousta žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.12.22 10:40

@AnneMarie2 no probereme to a uvidíme
vajíčko bylo kvalitní embriolozka mu dávala velké naděje, ukazkove dělení et bez problémů. Sliznice připravena. Nevim co se mohlo stát v případě že se nechytlo.Nebo je ještě brzo.To je spis moje výmluva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.12.22 11:04

@Iriss86 to snad ne! Nezkoušela jsi třeba i mamatest? Ten byl první co mi ukázal náznak při biochemku… Dr. max až tak o dva, tři dny později. Ale u každého je to asi jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.12.22 11:41

@Kristeena0 dřív jsem testovala livsane- lekarna benu. U nás ve městě mají nějaké seacret baby a klasika Digi Dr max.My byly nakupovat v kaufu a tam měli Dr max lékárnu tak jsem se zásobila tam.At tak nebo tak každý by už něco ukázal. Ikdyz naděje ještě je. Tezko říct kdy byla nidace u 4denniho embria. u 5Ti blasty je 1-2 dny na zahnízdění. Takze já jsem sice 12dni po ET, ale vlastně od nidace nevím. Ale to už je jen takové chytání se neceho co jsme vyčetla na uvidíme třeba mě krev překvapí. Kazdopadne v pátek po kontrole si jdu koupit zimní boty.Kdyz nebudu tehu budu potřebovat pohodlné na řízení auta abych v nich měla cit na plyn…na cesty do práce. A když budu tehu tak potřebuju botky na procházky, do města…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
7.12.22 12:28

@Iriss86 jezisi to snad neeee 8o achjo, zkus to jeste nevzdavat, ale rozumim ti, ze takto premyslis. Budu samozrejme drzet palce v patek na krvi, dej nam vedet :srdce: to je proste v hajzlu, kdyz je vsechno pripraveny a stejne to neklapne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
7.12.22 12:30

@AnetB12 s tim polypem je to super :) to je dobre.. zavrena klinika me taky stve behem svatku, ale nenadelame s tim nic no. Hezky v lednu pujdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.12.22 11:31

@Iriss86 Ahojky, jak jsi dopadla na kontrole? :hug: ležím od včerejška na gauči s ananasem a myslím na tvou dnešní kontrolu ♥️️botky koupený? Na ty myslím taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
9.12.22 13:11

@Beanka Na boty ani nebyla nalada.Hcg nepotvrzeno. Doporuceni na imuno a genetiku. A za 3 měsíce zkusit znova.Ted ať si tělo odpočine. Amelgen vysadit, neschopenka ukončena. V pondělí do pracovního procesu.21.12. jedu do Sanusu na krev kterou pošlou na imunologii společně s vyplněným dotazníkem, podrobnější rodinná anamnéza. A na genetiku se na obj.sama k Dr Horinkove (středy v Sanusu, ostatní dny v Brne Helios)a čekat na vysledky.Coz zabere Leden únor…mezi tím se dám dokupy něco nasetrime a pokud nebudou problémy jdeme do 2.pokusu (vše znova-pojostovna, stimulace…) Pořád bulim :zed:
Snad budete mít větší štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.