Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AnneMarie2
Těžko říct,,, to nikdo už nezjistí, tentokrát byla jen jedna velká sraženina a to druhý den cyklu (první den stimulace).
Zítra uvidím, co bude říkat doktor, ikdyž mně prostě přijde, že je těm doktorům všechno jedno
.
Dneska jsem první den úplně v pohodě a je mi moc fajn ![]()
@AnneMarie2 No jenže co je zajímavý, tak dr. V břiše žádnou volnou tekutinu nevidí…Jen zvětšený vaječníky. Tak vůbec nechápu proč mám břicho tolik k prasknutí. Každopádně mi přestala fungovat i stomie a pořád jen zvracim jakmile si něčeho kousnu. Takže je asi i střevo nějaký utlačený
Prý ale tělo vodu zadržuje, během pár dní 8kg nahoře
Si přijdu už teď jak před porodem ![]()
Snad to z těch dvou vyjde… Doktor byl dost překvapenej, říkal že doufal že jich budeme mít v zásobě víc… Ale co se dá dělat, škoda že aspoň ty tři to nedali když šli odzačátku tak hezky spolu ![]()
Každopádně pokud to nevyjde, tak už asi další ivf podstupovat nebudeme
Neumím si představit takto trpět znovu. Myslela jsem poslední dva dny že lepší skočit z okna a mít klid, jaká je to šílená bolest, takový bolesti jsem snad neměla nikdy ani po operacích a když mě šil doktor břicho na pokoji jen s lehoučkým umrtvením a ani pár vteřin nepočkal až to začne trochu působit.
@AnneMarie2 Jojo jsem, ale vůbec nic nepomáhá proti bolesti ani když to dají do žíly
Jinak do mě cpou vodu infuzí a ještě nějakou lahvičku ale to nwm co je. ![]()
@Kristeena0 paneboze 🙏🏻 To mi je strasne moc lito a posilam silu, at to zvladnes
.. verim, ze ty dve vajicka budou stacit a prvni transfer bude taky posledni a uspesny ![]()
@Linusren Moc moc děkuji
![]()
Budu doufat, protože kdyby se tohle mělo opakovat tak nevím
…
Ahojky holky, tak mám dnešní transfer za sebou 🙏.
Embrya se vinula celkem 3, takže máme dva mrazáčky 🥳.
Jsem moc ráda, že mám štěstí dojít až sem k naší bublince, že ten den D vyšel 🙏.
Zároveň jsem ráda, že máme mrazačky, kdyby to teď náhodou nevyšlo, ale věřím a doufám, že ano ![]()
Další stimulaci už rozhodně podstupovat nechci 🙏.
Posílám obrázky našich bublinek 🥳.
@Kristeena0
Holka ty si zkoušíš
strašně moc mě to mrzí a doufám, že už brzy to přejde 🙏.
Budu držet palce, aby až se uzdravíš, tak aby byl hned první transfer úspěšný 🙏.
Drž se
🍀 ✊️🍀 ✊️🍀 ✊️🍀
@Bella277 ahoj
tak gratuluji k transferu a hlavne dvema mrazackum
to je super zprava.. jak se citis?
@Linusren
Ahojky
,
je to strašně zvláštní pocit
.
Jsem strašně šťastná, že to takhle je, jen doufám, že se srovná ta anemie a bublinka zůstane celou dobu tam kde má
.
Moc děkuji za optání
.
Jak jsi na tom ty?
Jak holky manželovi se dost zhoršil spermiogram, vůbec tomu nerozumíme z čeho ti může být 🙄.
Přitom před tím měl spermio úplně v pořádku, pak se mu začalo mírně snižovat, tak jsem mu koupila Macu, Selen a Zinek a spadlo mu to ještě takhle hodně.
Přemýšlela jsem, zda to nemůže být tím že navštěvuje saunu, ale tam chodí celý život, nebo z toho že měl už 3× covid.
Nevím, no
.
Schválně přidám spermio:
první je z dubna
druhý je z května
třetí je z června čtvrtý listopad
@Kristeena0 To mě mrzí, ze máš takové komplikace držím palečky ať je to lépe. Jak to vypadá dál? Bude tedy Ket v Lednu?
@Bella277 Gratuluji k transferu ted na sebe dávej pozor ![]()
Koukám, že máte fakt o všem přehled a papíry v ruce to vam dali oni sami nebo jste žádali? Já nic neviděla kromě výsledků AMH a HP a účtenky za placení. Doma jen účtenky. Jinak mi nic nedali do ruky. A koukám ty mas i fotky.Ja musela dát od miminka pauzu, protože jak jsem doma tak už dílům a hledám…už jsem i testovala. Samozrejme 4 den jen jedna čárka tak jsem se jen ujistila že HCG z ovetreelu už v těle není. A dnes už 6.den od ET (24dc) TT clear Blue nic.Na miminu samozřejmě někdo už duchy
jinak termín testování z krve dle caru vychází až týden po ms. Takze přece // by se měli ukázat v době ms takže už nervózním a blaznim že nic. Odreagovani teď pro mě bude cukroví odpo nákup s mužem a pak už můžu začít. Jinak se doma fakt zblázním.
@Bella277 podle me to tim covidem byt muze. Manzel letos v unoru uplne priserny spermio, az nam rekli, ze s tena hodnotama by to bylo jen na ivf a jeste s priplatkem na ty nejlepsi spermio. Ale v lete byl na kontrolnim a uz zase dobry 🙏🏻 Covid mel prosinec/leden, takze si myslim, ze to bylo hodne ovlivneno tim. Taky jsem koupila macu a selen+zinek, macu uz nebere, jen ten selen se zinkem
a zatim mu to spermio drzi dobre ![]()
Manzel chodi taky do sauny a kazdy se koupe v horke vane 😅 tak tim to uplne nebude ![]()
Dekuji za optani, my pujdeme v lednu na IVF, takze posledni dva cykly a hura na to ☺️️
@Iriss86 to je nejhorsi, ze nekdo dela testy skoro od ovulace a ma tam duchy a my se tim pak nechame takhle zblbnout
a kdy mas teda ofiko testovat? Hlavne nepropadej negativnim myslenkam
testujes brzo a basta ![]()
@Iriss86 Ahojky 🙋🏼♀️, jo jo vždyť nám dá doktor všechny výsledky a lékařské zprávy do ruky a vůbec si o nic nemusím říkat.
K panu doktorovi chodím snad 15 let, utekl mi z jedné kliniky a já si ho pak našla v Gennetu, tak jsem moc ráda, že můžu být zase u něj.
Musím říct, že v Gennetu mají fakt všechno krásně vychytané, nikdy na nic nečekám a vše jde ruku v ruce, co se týká prohlídek, ivf atd.
I včera na transferu, to se teda stalo poprvé, že jsem čekala, protože tam byly nějaké komplikace přede mnou, ale jak jsem přišla na řadu, tak okamžitě za mnou přišel doktor na pokoj, vše mi vysvětlil a ukázal, pak jsem šla na křeslo, vše mi ukazovali na velké obrazovce, jak celé embryo, tak uvádění přes ultrazvuk, dokonce jsem dostala i první ultrazvuk s bublinkou v bříšku 🙏
.
Přístup sester bezvadný, všichni strašně hodný
.
S testem si prosím nedělej starosti, už netestuj 🙏, je pravda, že jsem také koukala, že MS by měla dorazit dřív než testování, ale je to prostě průběh a musíme poslouchat doktory 🙏.
Ušetříš si tím zbytečný stres.
Stejně co se má stát se stane, už prosím netestuj a počkej.
Je to těžký, já vím, ale je to pro tebe tak lepší.
Užij si přes předvánoční atmosféru a myslí jen na krásné věci.
Já nemám či se týká Vánoc ještě vůbec nic a to má zítra syn oslavu narozenin a já nemám ještě ani dárek, vše se teď točilo jen kolem bublinky.
Musíme věřit a být silný
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.