IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
25.11.22 09:22

@Iriss86 Děkuji, pin mi embryoložka napsala na papír. Se slovy že mi bude laborantka každý den volat a já jí ho vždy sdělím, tak ať to někde neztratím, že ho budu potřebovat.
Takže čekám jak blb a nic :zed:
Už začínám mít černý myšlenky a být opravdu nervózní :roll:
Asi teda budu muset zavolat já, jinak se nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.22 09:39

Tak jsem si tam zavolala a je to síla teda :zed: ze 17ti bylo zralých jen 9 a podařilo se oplodnit jen 3…začínám mít strach aby nějaké došlo do konce vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
25.11.22 09:47

@Kristeena0 Ahojky, HK by to měl mít jak píše Iriss86, ale záleží jakou máš laborantku, nevím. Já to měla tak, že po mě chtěla rodné číslo, i když mám ten kód na své jméno. No a volala jakmile nás měla hotový (odkontrolovaný). 1. volání bylo po 24 hodinách od oplodnění, takže volali poprvé okolo 13.hodiny, pak mi volali vždy takto odpoledne (i později)…. Nervy, viď :hug: to bude dobrý, uvidíš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.11.22 09:54

@Kristeena0 je to šlupka, viď… Za mě je prostě tohle období nejvíc o nervy, čekat jak se vyvíjí a jestli vůbec bude transfer. Bohužel málo komu to hodí vysoké počty životaschopných embryí ať jich je na začátku kolik chceš. Zkus se přeladit na myšlenku že ti odebrali tři kvalitní a ty tam teď máš, někdo nemá ani to… Hodně sil přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
25.11.22 10:15

@Kristeena0 Jako fakt? 8o Kolikátý den cyklu jsi byla na OPU? Už je to konečný verdikt? Hlavně teď nevěs hlavu, 3 oplozená vajíčka je taky úspěch :hug: chápu, že při tom počtu všichni čekají velký úspěch :( Moc moc moc držím pěsti třem bojivníkům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.22 10:18

@AnneMarie2 Ano, je to hroznej šok. Člověk doufal že se jich třeba oplodní aspoň 7 z takovýho počtu… nebo alespoň větší počet než jsou 3, třeba 5…ať je nějaká rezerva že to některý zvládnou do konce kultivace a půjdou na zamražení… Že bude možnost na víc pokusů z mrazáčků kdyby náhodou… Takhle budu jak na trní. Už teď se bojím zítřejšího telefonátu…
Na druhou stranu pořád lepší než vůbec nic, ale já nevím mám z toho divný pocit…kéžby to všechny tři zvládli…
Zatím ani u nich není záruka že to budou jedničková embrya viď? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.11.22 10:21

@Kristeena0 záruku nedostaneš nikdy, bohužel :( a ani jedničková embrya nemusí být geneticky v pořádku. Tak to je. Ale doufej v to nejlepší, na nejhorší je vždy dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.22 10:26

@Beanka 12den.....stimulace byla jen 8dní…začínám si říkat jestli to dr. neukončil moc brzy :( Bál se OHSS, prý jsem těch folikulů měla hrozně moc ale to měli teprve 12mm tak já nevím…
Jestli udělal dobře nebo ne…
Konečný verdikt to ještě není, prý je možný že se ještě některý dooplodní, zítra mi zavolá jak to vypadá… Ale pokud by se ještě nějaký dooplodnili tak ty už pak asi nejsou až tak kvalitní? Nebo je možnost že jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.22 10:30

@AnneMarie2 já vím :? Je to hrozný…
Asi nezbývá než prostě doufat… Ikdyby aspoň jeden bojovník ze kterýho by bylo mimi…Si budu muset najít nějakou aktivitu abych na to nemyslela a dřív se nezbláznila než ty dny uběhnou…

Můžu se zeptat jak to bylo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.11.22 10:42

@Kristeena0 1.IVF 2 nezralá vajíčka, oplozených 0. 2.minimalka, 5 folikulů, v nich 3 zralá vajíčka, první den 3 oplozená, 3. den zbylo jedno co se vyvíjelo dobře, druhá dvě zaostávala, byl transfer a krátké biochemko. 3. minimálka vypadalo že jdu jen se dvěma folikuly a třetím malým, nějak vyčarovali 4 zralá vajíčka, ale oplozená 2 a k transferu zůstalo jen jedno, a neuchytilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.22 10:46

@AnneMarie2 Twl to je strašný tohle všechno… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
25.11.22 11:19

@Kristeena0 vim, ze to je sok 8o ale jak psaly holky, zkus myslet pozitivne, ze ta 3 jsou silna a budou se vyvijet dobre :srdce: a budes mit mrazacka i na zavedeni embryjko :srdce: moc ti drzim palce! Dej nam zase zitra vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.22 12:02

@Iriss86 Tak už máš fazolku u sebe? :srdce: Jak to probíhalo? To už je bez oblbováku? Bolí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
25.11.22 12:02

@Kristeena0 Hlavně nepanikař! Já měla jen 2 a nakonec jen jedno k opu.Ted buda ležet hodinku už do mám u sebe.3 bojovníci už vydrzi neboj jsou to ty nejsilnější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.22 12:07

@Linusren Šok to je… Z takovýho počtu jsem to opravdu nečekala…
Doufala jsem že aspoň tohle proběhne nějak líp. Holt ale v tom životě nemám štěstí v ničem. Nikdy nic nejde hladce…
Nezbývá než věřit alespoň těm třem…
Vědět dám :srdce:

Ty jsi na tom jak vlastně? Já poslední dobou moc nestíhám číst tak už se ztrácím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.