Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linusren tak to je super
tak Vánoce ještě v klidu s vínem a tak a pak hurá do toho.10 foliku? Tak to máš zásobu a hodnoty v pohodě.
@AnneMarie2 no to mi povídej…během dne už s se spíš smiřovala. ze je po všem. Jen jedno vajíčko je děsný. kdynycjichcbylo vic je větší šance, ale bohužel mé tělo už jich víc nevyprodukuje…
@Iriss86 no uvidime, rikala ze by to byl idealni stav, ale ze u me neceka o moc vic. Tak se nechame prekvapit
jojo, vanoce v klidu s vinem a vajecnakem a v novem roce na to vlitnem
docela se tesim ![]()
@Iriss86 tak to je super že se oplodnilo…tak jen tak dál…budu moc držet palce ![]()
@Linusren já mám taky v prosinci po ms volat kvůli ultrazvuku a v lednu jdeme snad na to
tak třeba se tam nakonec potkáme…to by byla pěkná nahodicka
ale teda s tím zdražováním to jsi mě nepotěšila
tak snad se i tak vejdeme do těch 40 tisíc co nám říkala…i když jsem doufala že by to mohlo být aspoň trochu míň…ale tak stejně s tím nic nenadelame
tak hlavně aby to pak vyšlo…to už mi pak budou nějaký peníze fuk ![]()
@Linusren ahojky, můžu se připojit a zeptat kam chodíte? Také se chystám na objednání a furt se nemohu rozhodnout kam 😞
@Iriss86 @sarkahuncarova @Beanka @Pipouška
Ahoj holky, strašně moc vám všem děkuji za Vaše zkušenosti a uklidnění, které jste mi sem napsaly, jsem moc ráda, že se taky takhle můžeme podpořit 🙏 ❤️️🙏.
Dnes jsem byla u obvoďačky pro předoperační vyšetření a výsledky krve.
Mám mírnou anémii 🤷♀️ 🙄, nízký počet hemoglobinu což konečně vysvětluje mojí silnou menstruace s velkými sraženinami.
Když jsem to řešila na gynekologii, tak nikdo příčinu nehledal a musela jí najít až moje obvoďačka.
Takže teď jsem dostala léky na doplnění železa.
Holky máte to taky některá z Vás?
Každopádně folikuly krásně dorůstají, vypadá to cca na 12 velkých, tak snad to bude dobré ✊️.
Od včera mi vůbec není dobře od žaludku, pořád tak jako jemně na zvracení, vůbec mi nechutná jíst a jídlo mi totálně smrdí ![]()
Můžou tyhle stavy vyvolávat ty injekce?
Jinak dneska jsem ještě píchala poslední Puregon a Orangutana a zítra večer Ovitrelle a v pátek až v 10:30 mám nástup na odebrání vajíček.
Jdu takhle pozdě, protože je předemnou prý osm ženských 🤷♀️ 🙈.
@Iriss86 moc, moc gratuluji, že se vajíčko podařilo oplodnit,,,to se tak krásně čte 🙏 ❤️️🍀 ✊️!
Dej vědět, jak to vypadá dál 🥚 ❤️️.
Holky tak mě zítra čeká OPU, braly jste si sebou něco? Přezůvky, župan či ještě něco jiného?
Každopádně nás čeká vše zamrazit, snad jich bude a vydrží co nejvíc aspoň
Když už je člověk zklamanej že se transferu dočká až v lednu…
@sarkahuncarova ty jo, tak to bude sranda
jsem zvedava, jestli se nekdy potkame. Kdy mas teoreticky dostat ms?
.. ja taky doufam, ze to bude min
ale rikala, ze to je maximalni cena, tak snad to tak bude 🙏🏻
@Kristeena0
pantofle
papíry
náhradní ponožky
vložky
náhradní spodky
pití
svačinu
schránku s použitými jehlami
a hlavně partnera :
mrgreen:
použila jsem jen pití a partnera
zbytek zbytečnost. Ale sestra řekla co vzít.
Držím palečky a dej vědět.
Dnešní tel.fakt potěšil prý 4 buňky a rýhování jako z učebnice, že na vajíčko prý velký potenciál a mělo by přežít do trensferu.Ze si mám zavolat zase zítra jestli chci, no jasně že chci. Jak jinak bych se dozvěděla jestli bude v pátek transfer 12ti buňky protože ideální stav bude mít v sobotu 16Ti bunka(blastocysta)ale víkendy nedělají.
@Bella277 já měla jen 2 a taky jsem moc neměla chuť k jídlu takže asi normal stav, žaludek stažený podbřišek máš naplněný folikuli a jídlo je to poslední na co myslíš. Se mnou Orgalutran zamával psala jsem jak mi bylo z něj zle a vše ne bolelo, tak třeba je to z něj +nervozita…neboj to bude dobré.
@Iriss86 parada! Tak zase zitra info
to zmakne do patku a za 14 dnu se budeme tesit na vysledek ![]()
@Iriss86 píše:
Dnešní tel.fakt potěšil prý 4 buňky a rýhování jako z učebnice, že na vajíčko prý velký potenciál a mělo by přežít do trensferu.Ze si mám zavolat zase zítra jestli chci, no jasně že chci. Jak jinak bych se dozvěděla jestli bude v pátek transfer 12ti buňky protože ideální stav bude mít v sobotu 16Ti bunka(blastocysta)ale víkendy nedělají.
@Bella277 já měla jen 2 a taky jsem moc neměla chuť k jídlu takže asi normal stav, žaludek stažený podbřišek máš naplněný folikuli a jídlo je to poslední na co myslíš. Se mnou Orgalutran zamával psala jsem jak mi bylo z něj zle a vše ne bolelo, tak třeba je to z něj +nervozita…neboj to bude dobré.
Jsem strašně zvědavá a zároveň ti strašně držím palce na pátek, ať se podaří transfer 🙏.
U nás, když to pujde jak má, tak by jsme měli mít transfer 30.11.
S tím jídlem máš pravdu dneska je to 3 den, kdy mi jídlo úplně leze krkem.
Maso nemůžu vůbec cítit, tak jsem si teď dala do trouby likek, brambor a cuketu, když jsem si to krájela a připravovala, tak jsem na to měla celkem chuť, ale teď jak se to peče a začínám to cítit, tak úplně nevím jestli to pozřu 🤢.
Už jsem zase úplně mrtvá a pořád bych jen spala 🤦♀️.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.