IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
22.11.22 18:36

@Linusren tak to je super :hug: tak Vánoce ještě v klidu s vínem a tak a pak hurá do toho.10 foliku? Tak to máš zásobu a hodnoty v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
22.11.22 18:38

@AnneMarie2 no to mi povídej…během dne už s se spíš smiřovala. ze je po všem. Jen jedno vajíčko je děsný. kdynycjichcbylo vic je větší šance, ale bohužel mé tělo už jich víc nevyprodukuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
22.11.22 18:44

@Iriss86 znám to :hug: zatím si vedeš líp než já při prvním IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
22.11.22 20:26

@Iriss86 no uvidime, rikala ze by to byl idealni stav, ale ze u me neceka o moc vic. Tak se nechame prekvapit :mrgreen: jojo, vanoce v klidu s vinem a vajecnakem a v novem roce na to vlitnem :srdce: docela se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.11.22 23:01

@Iriss86 tak to je super že se oplodnilo…tak jen tak dál…budu moc držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.11.22 23:05

@Linusren já mám taky v prosinci po ms volat kvůli ultrazvuku a v lednu jdeme snad na to :mrgreen: tak třeba se tam nakonec potkáme…to by byla pěkná nahodicka :mrgreen: ale teda s tím zdražováním to jsi mě nepotěšila 8o tak snad se i tak vejdeme do těch 40 tisíc co nám říkala…i když jsem doufala že by to mohlo být aspoň trochu míň…ale tak stejně s tím nic nenadelame ;) tak hlavně aby to pak vyšlo…to už mi pak budou nějaký peníze fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.11.22 23:22

@Linusren ahojky, můžu se připojit a zeptat kam chodíte? Také se chystám na objednání a furt se nemohu rozhodnout kam 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
23.11.22 00:44

@Iriss86 @sarkahuncarova @Beanka @Pipouška
Ahoj holky, strašně moc vám všem děkuji za Vaše zkušenosti a uklidnění, které jste mi sem napsaly, jsem moc ráda, že se taky takhle můžeme podpořit 🙏 ❤️️🙏.

Dnes jsem byla u obvoďačky pro předoperační vyšetření a výsledky krve.
Mám mírnou anémii 🤷‍♀️ 🙄, nízký počet hemoglobinu což konečně vysvětluje mojí silnou menstruace s velkými sraženinami.
Když jsem to řešila na gynekologii, tak nikdo příčinu nehledal a musela jí najít až moje obvoďačka.
Takže teď jsem dostala léky na doplnění železa.
Holky máte to taky některá z Vás?
Každopádně folikuly krásně dorůstají, vypadá to cca na 12 velkých, tak snad to bude dobré ✊️.
Od včera mi vůbec není dobře od žaludku, pořád tak jako jemně na zvracení, vůbec mi nechutná jíst a jídlo mi totálně smrdí :zed:
Můžou tyhle stavy vyvolávat ty injekce?
Jinak dneska jsem ještě píchala poslední Puregon a Orangutana a zítra večer Ovitrelle a v pátek až v 10:30 mám nástup na odebrání vajíček.
Jdu takhle pozdě, protože je předemnou prý osm ženských 🤷‍♀️ 🙈.

@Iriss86 moc, moc gratuluji, že se vajíčko podařilo oplodnit,,,to se tak krásně čte 🙏 ❤️️🍀 ✊️!
Dej vědět, jak to vypadá dál 🥚 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.11.22 07:27

Holky tak mě zítra čeká OPU, braly jste si sebou něco? Přezůvky, župan či ještě něco jiného?
Každopádně nás čeká vše zamrazit, snad jich bude a vydrží co nejvíc aspoň :( Když už je člověk zklamanej že se transferu dočká až v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
23.11.22 08:09

@janie-s my chodime se Sarkou do Gennetu v Liberci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
23.11.22 08:11

@sarkahuncarova ty jo, tak to bude sranda :mrgreen: jsem zvedava, jestli se nekdy potkame. Kdy mas teoreticky dostat ms? :mrgreen:.. ja taky doufam, ze to bude min :nevim: ale rikala, ze to je maximalni cena, tak snad to tak bude 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.11.22 10:10

@Kristeena0
pantofle
papíry
náhradní ponožky
vložky
náhradní spodky
pití
svačinu
schránku s použitými jehlami
a hlavně partnera :

mrgreen: :mrgreen: použila jsem jen pití a partnera :mrgreen: zbytek zbytečnost. Ale sestra řekla co vzít.
Držím palečky a dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.11.22 10:19

Dnešní tel.fakt potěšil prý 4 buňky a rýhování jako z učebnice, že na vajíčko prý velký potenciál a mělo by přežít do trensferu.Ze si mám zavolat zase zítra jestli chci, no jasně že chci. Jak jinak bych se dozvěděla jestli bude v pátek transfer 12ti buňky protože ideální stav bude mít v sobotu 16Ti bunka(blastocysta)ale víkendy nedělají.
@Bella277 já měla jen 2 a taky jsem moc neměla chuť k jídlu takže asi normal stav, žaludek stažený podbřišek máš naplněný folikuli a jídlo je to poslední na co myslíš. Se mnou Orgalutran zamával psala jsem jak mi bylo z něj zle a vše ne bolelo, tak třeba je to z něj +nervozita…neboj to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
23.11.22 10:24

@Iriss86 parada! Tak zase zitra info :P to zmakne do patku a za 14 dnu se budeme tesit na vysledek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
23.11.22 14:56
@Iriss86 píše:
Dnešní tel.fakt potěšil prý 4 buňky a rýhování jako z učebnice, že na vajíčko prý velký potenciál a mělo by přežít do trensferu.Ze si mám zavolat zase zítra jestli chci, no jasně že chci. Jak jinak bych se dozvěděla jestli bude v pátek transfer 12ti buňky protože ideální stav bude mít v sobotu 16Ti bunka(blastocysta)ale víkendy nedělají.
@Bella277 já měla jen 2 a taky jsem moc neměla chuť k jídlu takže asi normal stav, žaludek stažený podbřišek máš naplněný folikuli a jídlo je to poslední na co myslíš. Se mnou Orgalutran zamával psala jsem jak mi bylo z něj zle a vše ne bolelo, tak třeba je to z něj +nervozita…neboj to bude dobré.

Jsem strašně zvědavá a zároveň ti strašně držím palce na pátek, ať se podaří transfer 🙏.
U nás, když to pujde jak má, tak by jsme měli mít transfer 30.11.

S tím jídlem máš pravdu dneska je to 3 den, kdy mi jídlo úplně leze krkem.
Maso nemůžu vůbec cítit, tak jsem si teď dala do trouby likek, brambor a cuketu, když jsem si to krájela a připravovala, tak jsem na to měla celkem chuť, ale teď jak se to peče a začínám to cítit, tak úplně nevím jestli to pozřu 🤢.
Už jsem zase úplně mrtvá a pořád bych jen spala 🤦‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.