IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4349
21.11.22 09:49

@Iriss86 tak ted budem vsechny drzet palce tobe :srdce: uu aby byl zitrek, jsem zase napnuta jak ksandy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.11.22 09:58

S těch nervů nevyjdeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Bella277 teď jsi na řadě ty :mrgreen: @Linusren tobě už se to taky krátí neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.11.22 10:12

@Iriss86 jo, z nervu nevyjdeme. tak ted drzime palce tobe :hug: ja uz ted budu cekat na KET :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.11.22 10:13

@AnetB12 já mám takovou radost :hug: :srdce: to je perfektní zpráva 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.11.22 11:26

@Iriss86 krásně jsi to zvládla 🤗 a jak čtu, starali se o tebe královsky 😁 však si to zasloužíš ♥️️ držím palce a přeji transfer bojovníka 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.11.22 11:32

Holky, dnes jsem se ráno vyděsila, začala jsem krvácet, jsem dnes 6 dní po OPU (21dmc) měla jsem dnes plánovanou kontrolu v CARu abysme se domluvili co a jak dál. Paní doktorka mě ujistila, že se jedná už o menstruaci 8o takže najíždím od zítra Prednison a Estrofem a 1.12. kontrola před KET 😁 čumím jako blázen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
21.11.22 11:46

@Beanka no jasně, oni ti to neřekli? Když ti nedají hned nějaký progesteron, tak ta žlutá tělíska po OPU nejsou kvalitní a ms by měla přijít do týdne… No aspoň nebudeš na transfer dlouho čekat :hug:
@Iriss86 ať je to jedno to pravé :srdce:
@AnetB12 to je dobře že máš nakonec víc zmrazeno, uf, viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.11.22 11:52

@AnneMarie2 no vidíš to, to mi nějak zapomněli říct a mě to ráno vyděsilo 😂 děkuji za info, třeba to tu bude pro někoho dalšího přínosem nebo novinkou 😁

Příspěvek upraven 21.11.22 v 23:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.11.22 12:04

@Beanka no tak to taky cumim jak blazen :) to je rychlovka! sem zvedava kdy dorazi menstruace me. me naopak rekli, ze se menstruce muze vlivem tech hormonu opozdit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.11.22 12:04

@AnneMarie2 jo, velky uff… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.11.22 15:10

@Beanka mě dali amelgen čípky zavádět už dnes po 12 ti hodinách. Silnejsi než utros.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
21.11.22 15:25
@Iriss86 píše:
Tak hotovo. V 7:15 příjem prošli sme jeste anestezii dotazník který jsem mela vyplnit už doma.Ale i tak se znova ptali. Napichnuta žila, kapacka s dobrotou kurtovani nohou a lék proti nevolnosti a v půl už jsem o sobě nevěděla.7:45 budíček na pokoji a od té doby cucim na tv. Sestra chodí každou chvíli zapisovat tlak.Ted mě dokapal fyzak A odpoutali od tlakoměru. Nakonec odebrali jen jedno zralé vajíčko spermiogram na 1.Tak bude mit chlap radost. Zitra volat v 9 jestli se oplodnilo a když dyt to půjde vše dobře tak v pátek transfer. Vsichni milí úžasní. Dokonce jsme si mohla nechat ponožky :mrgreen: Pít už můžu jíst az v píše: Více

Jsem moc ráda, že jsi v pořádku a moc děkuji za to, že si napsala, jak to celé proběhlo 🙏.
Budeme moc držet palce, aby to jedno vajíčko bylo v pořádku a zítra ti zavolali dobrou zprávu 🙏 🙏 🙏.
Kéž by jsi se dočkala v pátek transferu :srdce: 🙏 🙏 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
21.11.22 15:29
@Iriss86 píše:
S těch nervů nevyjdeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Bella277 teď jsi na řadě ty :mrgreen: @Linusren tobě už se to taky krátí neboj

Úplně jsem se opotila a udělalo se mi zle, když si naspsala,,, teď jsi na řadě ty 🤦‍♀️ 😶.
Jako strašně rychle to utíká 😵‍💫, zítra jdu už zase na ultrazvuk a pak vyndání vajíček.
Holky, já se tak bojím 😔!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.11.22 16:33

@AnetB12 tak tobě dávali ty 3 injekce na OHSS a jinak jsi vysadila veškerý prášky, nebo ne? :think:
Moc si přeju, aby ti přišla mrška co nejdřív :hug: nález ti menstruací zmizí a hop na KET :hug: cítíš se alespoň už líp? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.11.22 16:40

@Bella277 hlavně se neboj, nervy to jsou určitě, to nepopírám :mrgreen: čeho se konkrétně bojíš? Narkózy? To co bude po ní? Nebo kolik jich bude a jakých? Zvládla jsem to já a to jsem totální posera, nikdy jsem nebyla ve svých 35letech pod narkózou 😁ty to zvládneš taky, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.