Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Iriss86 tak ted budem vsechny drzet palce tobe
uu aby byl zitrek, jsem zase napnuta jak ksandy ![]()
@Iriss86 jo, z nervu nevyjdeme. tak ted drzime palce tobe
ja uz ted budu cekat na KET
![]()
@Iriss86 krásně jsi to zvládla 🤗 a jak čtu, starali se o tebe královsky 😁 však si to zasloužíš ♥️️ držím palce a přeji transfer bojovníka 🤗
Holky, dnes jsem se ráno vyděsila, začala jsem krvácet, jsem dnes 6 dní po OPU (21dmc) měla jsem dnes plánovanou kontrolu v CARu abysme se domluvili co a jak dál. Paní doktorka mě ujistila, že se jedná už o menstruaci
takže najíždím od zítra Prednison a Estrofem a 1.12. kontrola před KET 😁 čumím jako blázen ![]()
@Beanka no jasně, oni ti to neřekli? Když ti nedají hned nějaký progesteron, tak ta žlutá tělíska po OPU nejsou kvalitní a ms by měla přijít do týdne… No aspoň nebudeš na transfer dlouho čekat ![]()
@Iriss86 ať je to jedno to pravé ![]()
@AnetB12 to je dobře že máš nakonec víc zmrazeno, uf, viď…
@AnneMarie2 no vidíš to, to mi nějak zapomněli říct a mě to ráno vyděsilo 😂 děkuji za info, třeba to tu bude pro někoho dalšího přínosem nebo novinkou 😁
Příspěvek upraven 21.11.22 v 23:03
@Beanka no tak to taky cumim jak blazen
to je rychlovka! sem zvedava kdy dorazi menstruace me. me naopak rekli, ze se menstruce muze vlivem tech hormonu opozdit ![]()
@Beanka mě dali amelgen čípky zavádět už dnes po 12 ti hodinách. Silnejsi než utros.
@Iriss86 píše:
Tak hotovo. V 7:15 příjem prošli sme jeste anestezii dotazník který jsem mela vyplnit už doma.Ale i tak se znova ptali. Napichnuta žila, kapacka s dobrotou kurtovani nohou a lék proti nevolnosti a v půl už jsem o sobě nevěděla.7:45 budíček na pokoji a od té doby cucim na tv. Sestra chodí každou chvíli zapisovat tlak.Ted mě dokapal fyzak A odpoutali od tlakoměru. Nakonec odebrali jen jedno zralé vajíčko spermiogram na 1.Tak bude mit chlap radost. Zitra volat v 9 jestli se oplodnilo a když dyt to půjde vše dobře tak v pátek transfer. Vsichni milí úžasní. Dokonce jsme si mohla nechat ponožkyPít už můžu jíst az v píše: Více
Jsem moc ráda, že jsi v pořádku a moc děkuji za to, že si napsala, jak to celé proběhlo 🙏.
Budeme moc držet palce, aby to jedno vajíčko bylo v pořádku a zítra ti zavolali dobrou zprávu 🙏 🙏 🙏.
Kéž by jsi se dočkala v pátek transferu
🙏 🙏 🙏.
@Iriss86 píše:
S těch nervů nevyjdeme![]()
![]()
@Bella277 teď jsi na řadě ty@Linusren tobě už se to taky krátí neboj
Úplně jsem se opotila a udělalo se mi zle, když si naspsala,,, teď jsi na řadě ty 🤦♀️ 😶.
Jako strašně rychle to utíká 😵💫, zítra jdu už zase na ultrazvuk a pak vyndání vajíček.
Holky, já se tak bojím 😔!
@AnetB12 tak tobě dávali ty 3 injekce na OHSS a jinak jsi vysadila veškerý prášky, nebo ne? ![]()
Moc si přeju, aby ti přišla mrška co nejdřív
nález ti menstruací zmizí a hop na KET
cítíš se alespoň už líp? ![]()
@Bella277 hlavně se neboj, nervy to jsou určitě, to nepopírám
čeho se konkrétně bojíš? Narkózy? To co bude po ní? Nebo kolik jich bude a jakých? Zvládla jsem to já a to jsem totální posera, nikdy jsem nebyla ve svých 35letech pod narkózou 😁ty to zvládneš taky, neboj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.