Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendulička jee blahopřeju ![]()
@Mazlucha @kaczule1 jeste vydrzte jeste se muze ukazat ![]()
u me je to bída ze vsech těch foliku jen 1 zdrave vajičko ![]()
@Mia7 drzim palecky at dopadnes o mnoho lepe ![]()
No nevím, jestli se ukáže dnes jsem 14 dní po ET, počkám na krev
@vendulička taky moc gratuluju…
říkala jsem si, že až budu testovat, tak chci koupit tento…vím o něm ![]()
@Mazlucha Ahoj,zabloudila jsem k vám z jiné partičky, snažilek,
jsem poET stejně jako ty, také test neg.Tak jsem koukala jestli je někdo na tom podobně, jdu na krev v pon.,vypadá to, že testy jsou od vyšších hodnot.Tak přeji posit.Hcg a vydrž, máš nadějné
příznaky!!!pa
@84káča říká se, že stačí jen jedno vajíčko a jedna spermijka a je z toho mimi
. Držím palečky ať je to tvůj případ. Takový krásný folikuly jsi měla, ani věřit se mi tomu nechce, co bylo s těma ostatníma vajíčkama?
@Mia7 to mi povídej byla sem tak stastna ze sou velky i dr. byl nadseni, a pak takovy sklamani
rikal ze ostatni nebyly kvalitni
ted uz jen aby vybrali dobrou spermii
no uvidim co i zitra reknou. Drzim palecky a budu na tebe zitra myslet ![]()
holky drzte se, kamaradka mela poprve pozit.test az ve 3 mesici ![]()
Ahoj holky
smím se přidat? 8.března jsem byla na OPU a 11.března na transferu… To jsou moje testíky dnes jsem 13 den od ET a testovat budu až zítra…
@kuželka ajka, @Marcip vítejte
, kolik jste si nechaly zavést miminek?
@kuželka ajka píše:
@Mazlucha Ahoj,zabloudila jsem k vám z jiné partičky, snažilek,jsem poET stejně jako ty, také test neg.Tak jsem koukala jestli je někdo na tom podobně, jdu na krev v pon.,vypadá to, že testy jsou od vyšších hodnot.Tak přeji posit.Hcg a vydrž, máš nadějné
příznaky!!!pa
Ahoj já jdu také v pondělí na krev, já měla test desítku. Do jakýho centra chodíš? V pondělí hodně štěstí ![]()
@Mia7 ahoj,mela jsem jen 5 vajiček a z toho 2pekne, vydrzelo jen 1 pekna blastocysta*kuzelka
:
@Mazlucha já taky, ty testovací proužky, uvidíme zítra, jestli nás nemotají, je mi od čtr. zle a mám také ty bolesti a tuhnutí v podbřišku, tak k listovce přidávám Mg.,jo tak uvidíme, jsem smířená
Jsem už po 40 –tce, tak je to náročné i finančně
,jsem ze západu čech
a ty??držím palečky a napíšu, jak jsme dopadli. Koukni na net Moderní porodnictví od Aleše Roztočila, má popsané začátky těhot.,zajímavě. pa ![]()
Ahojky holky, ráda bych se přidala, podstoupili jsme teda NATIV - už máme vybráno
… v sobotu jsme byli na transferu - tak teď ty nejhorší dny nějak přečkat, to je úplně to nejhorší… zatím nijak nic zvláštního nepociťuji, je i brzo, až zítra či pondělí by se měl prďolka teprve pořádně zavrtat a zakuklit se. Teď se mu snad líbí v peřince a hezky se tam válí, že se mu nebude chtít ani pryč:-))
čekatelkám držím pěstičky a těhulkám gratuluji a těm co stimulují, tak taky pěstičky na pěknou úrodu a další úspěšné pokračování…
@kuželka ajka
Já jsem ze středních čech a bude mi 28, takže štěstí že nic platit nemusím, krom léků co nehradí pojišťovna