Ivf březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
23.3.13 14:27

@vendulička jee blahopřeju :kytka:
@Mazlucha @kaczule1 jeste vydrzte jeste se muze ukazat :palec:
:( u me je to bída ze vsech těch foliku jen 1 zdrave vajičko :,(
@Mia7 drzim palecky at dopadnes o mnoho lepe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.3.13 14:44

No nevím, jestli se ukáže dnes jsem 14 dní po ET, počkám na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
23.3.13 16:27

@vendulička taky moc gratuluju… :kytka: :kytka: :kytka: říkala jsem si, že až budu testovat, tak chci koupit tento…vím o něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 00:02

@Mazlucha Ahoj,zabloudila jsem k vám z jiné partičky, snažilek, :mavam: jsem poET stejně jako ty, také test neg.Tak jsem koukala jestli je někdo na tom podobně, jdu na krev v pon.,vypadá to, že testy jsou od vyšších hodnot.Tak přeji posit.Hcg a vydrž, máš nadějné :hug: příznaky!!!pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.3.13 06:14

@84káča říká se, že stačí jen jedno vajíčko a jedna spermijka a je z toho mimi :hug:. Držím palečky ať je to tvůj případ. Takový krásný folikuly jsi měla, ani věřit se mi tomu nechce, co bylo s těma ostatníma vajíčkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.3.13 08:00

@Mia7 to mi povídej byla sem tak stastna ze sou velky i dr. byl nadseni, a pak takovy sklamani :,( rikal ze ostatni nebyly kvalitni :( ted uz jen aby vybrali dobrou spermii ;) no uvidim co i zitra reknou. Drzim palecky a budu na tebe zitra myslet :hug:
holky drzte se, kamaradka mela poprve pozit.test az ve 3 mesici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
24.3.13 08:42

Ahoj holky :mavam: smím se přidat? 8.března jsem byla na OPU a 11.března na transferu… To jsou moje testíky dnes jsem 13 den od ET a testovat budu až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.3.13 10:25

@kuželka ajka, @Marcip vítejte :mavam:, kolik jste si nechaly zavést miminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
24.3.13 13:00

@Mia7 Já jedno a dva mám v mrazáčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.3.13 14:02
@kuželka ajka píše:
@Mazlucha Ahoj,zabloudila jsem k vám z jiné partičky, snažilek, :mavam: jsem poET stejně jako ty, také test neg.Tak jsem koukala jestli je někdo na tom podobně, jdu na krev v pon.,vypadá to, že testy jsou od vyšších hodnot.Tak přeji posit.Hcg a vydrž, máš nadějné :hug: příznaky!!!pa

Ahoj já jdu také v pondělí na krev, já měla test desítku. Do jakýho centra chodíš? V pondělí hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 14:06

@Mia7 ahoj,mela jsem jen 5 vajiček a z toho 2pekne, vydrzelo jen 1 pekna blastocysta*kuzelka :andel: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 14:18

@Mazlucha já taky, ty testovací proužky, uvidíme zítra, jestli nás nemotají, je mi od čtr. zle a mám také ty bolesti a tuhnutí v podbřišku, tak k listovce přidávám Mg.,jo tak uvidíme, jsem smířená :andel: Jsem už po 40 –tce, tak je to náročné i finančně :nevim:,jsem ze západu čech :mavam: a ty??držím palečky a napíšu, jak jsme dopadli. Koukni na net Moderní porodnictví od Aleše Roztočila, má popsané začátky těhot.,zajímavě. pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
24.3.13 15:26

Ahojky holky, ráda bych se přidala, podstoupili jsme teda NATIV - už máme vybráno :,(… v sobotu jsme byli na transferu - tak teď ty nejhorší dny nějak přečkat, to je úplně to nejhorší… zatím nijak nic zvláštního nepociťuji, je i brzo, až zítra či pondělí by se měl prďolka teprve pořádně zavrtat a zakuklit se. Teď se mu snad líbí v peřince a hezky se tam válí, že se mu nebude chtít ani pryč:-))

čekatelkám držím pěstičky a těhulkám gratuluji a těm co stimulují, tak taky pěstičky na pěknou úrodu a další úspěšné pokračování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.3.13 15:28

@kuželka ajka
Já jsem ze středních čech a bude mi 28, takže štěstí že nic platit nemusím, krom léků co nehradí pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.3.13 15:29

@Slunicko81
Ahojky, mohu vysvětlení, co je to NATIV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...