Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanesi tak to nevím, jestli nejsi jak fabrika, tak asi zas tolik ne, heleď netuším, jako asi trochu něco na tom bude, ale jestli to ovlivní přímo kvalitu vajíček to netuším… no já te´d podstupovala NATIV(cyklus bez stimulace) a při UTZ tam byli 3 folíci, ale rozměrově od sebe a nakonec byl ten NEJ jeden 1 folík, taky jsem se bála, na sále při OPU to pro mě bylo drámo, ale dopadlo to dobře a bylo tam vajíčko… ty se neboj, určitě budeš mít folíky i s vajíčkama, prve se mi nikdy nestalo, že by nebyly vajíčka, když jsem měla stimulované pokusy…
@Slunicko81 píše:
@Hanesi tak to nevím, jestli nejsi jak fabrika, tak asi zas tolik ne, heleď netuším, jako asi trochu něco na tom bude, ale jestli to ovlivní přímo kvalitu vajíček to netuším… no já te´d podstupovala NATIV(cyklus bez stimulace) a při UTZ tam byli 3 folíci, ale rozměrově od sebe a nakonec byl ten NEJ jeden 1 folík, taky jsem se bála, na sále při OPU to pro mě bylo drámo, ale dopadlo to dobře a bylo tam vajíčko… ty se neboj, určitě budeš mít folíky i s vajíčkama, prve se mi nikdy nestalo, že by nebyly vajíčka, když jsem měla stimulované pokusy…
Děkuji za podporu ![]()
A jak to chodí, když je nativ? Myslím teď jak se to platí? To jde taky jako jeden vyčerpaný pokus od pojišťovny? Nebo je to mimo to?
@Hanesi to jde asi mimo, tam nemáš vlastně žádné léky a pak si hradíš(my ICSI) a částku nativu - každý CAR má jinou tu sazbu. Jezdíme do ISCARE v Pze a tam ho maj drahej oproti jiným, co jsem koukala, ale taky záleží pak se to odvíjí od toho, zda vůbec je vajíčko, zda vůbec dojde na ET… my už máme vybráno, tak jsem to brala jako další varianty - fakt netuším, to by ses musela optat dr.
Já na prvním UTZ byla 6 DC, 8 folíků 14 mm, na OPU jsem byla 11DC vajíček bylo z omi folíků jen 5
@Mazlucha téééda krásně rostly, já byla nějaká opožděná:-)))
@Slunicko81
To bylo těma hormonama, když bereš jenom clostilbegyt, tak takhle nenarostou
@Mazlucha no m2 ale nenarostly ani takhle rychle s hormonama, já mívala OPU tak až od 12DC více ![]()
@Slunicko81 opozdena?
to som bola ja…18 dni som stimulovala po 4 ampule az potom sme mohli ist na opu ![]()
Inak holky lepsia kvalita ako kvantita ![]()
@Mazlucha na zajtra som zvedava na tu krv dufam ze tam niecö bude
moja sestricka tiez v den ked sla na krv skusala test doma negativny a krv pozitivna
a doma na teste sa jej ukazalo az fakt o dost neskor ![]()
@Mia7 tak ako ti je dnes? boli brusko? akoby sa velmi nafuklo? mne bolo hrozne spatne od zaludka
ale myslim na teba azajtra som zvedavan an spravicky
dufma ze mas volno
@Mia7 ahojky drzim palecky pak dej vedet jak ste dopadly:-p ![]()
@Mazlucha @Semele a co vy holky jak se citite a co testy?
u me bida mame sice embrijko 4bunecny ale 1 bunka se rozpada
takze musime pockat do ctvrtka zda to dozene nebo se zastavi uplne ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím a koukám jak se hezky rozrůstame. Dočtu vás později, jsem ještě trošku připitomělá z narkózy. Bylo 12 folíků a 5 vajíček
, 4 OK a 1 ještě musí povyrůst, tak snad se jim bude dařit.
@84káča píše:
@Mia7 ahojky drzim palecky pak dej vedet jak ste dopadly:-p
@Mazlucha @Semele a co vy holky jak se citite a co testy?
u me bida mame sice embrijko 4bunecny ale 1 bunka se rozpadatakze musime pockat do ctvrtka zda to dozene nebo se zastavi uplne
Už jsem psala, že test negativní a dnes jsem byla na krvi, tak musím počkat na výsledek
Já jsem po druhém kontrolním utz. Vypadá to lépe než v sobotu, Dr. říkal, že si myslí že mi může zaručit 7 vajíček (ne folíků), takže si myslím, že je to dobré, co vy na to? ![]()
Dnes jsem dostala druhou dávku té injekce s tupou jehlou (Orgal.)a fakt to mooc bolelo ![]()
Ale zítra píchám naposled, jak Puregon tak tu bolavou potvoru a…zítra večer v 23:00 píchám Pregnyl! ![]()
Ve čtvrtek v 10:00 jedeme na OPU a pokud dobře počítám, tak v úterý po velikonocích si půjdu pro bublinku… ![]()