Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaela1983 tak já si taky zatím těhu užívám bez problémů
Ale Ty už to máš za pár, tak hlavně, ať máš tak pohodový i porod ![]()
O zádech mi ani nemluvte, nevolnosti nemám, ale ty záda bolí jak čert
A to jsem na začátku, dnes si půjčím od tchýně gymnastickej balon a budu na něm doma sedět a zpevňovat záda ![]()
@Mazlucha gymnastický míč mám doma, jen ho vyráhnout a dofouknout a dneska jsem si koupila ten malý - konečně ![]()
@84káča píše:
@Michaela1983 ty si opravdu to těhotenství užíváš vid, jak ti závidím já tedy nemužu tvrdit že je to nejkrásnější období ženy, vybrala jsem si snad všechny neduhy
jo jo ty prcci se občas uměj trefit až se leknu nebo to bolí jak čert, a co třeba když někam jedem jak na potvoru kope do močáku, ta mi to nedává zadarmo
No, není asi 100% ale zatím mě připadá, že větší nevolnosti mají maminky s holčičkama…takže možná to bude proto…
![]()
Proto si také myslím, že i my budeme mít holčičku… ![]()
@Hanesi
Tak když kámoška čekala holčičku, tak jí nic nebylo, jeden z případů, kdy neví do pátého měsíce, že je v tom ![]()
Tak dnešní kontrola v pořádku, jsem 9týdnů plus 5,10.12 jdu do bělehradské na genetiku a 11.12 na kontrolu. Nevím jestli něco uvidíte, blbě mi fotí foťák
Ahoj holky, můžu se zeptat? koukám, že šťastných těhulí je tady spousta. mě čeká teď ket. četla jsem, že i vám to vyšlo po ket. můžete mi napsat, jaká embrya vám byla transferována? my máme zamražené 3denní. úspěšné kety jsem četla především s 5ti denní blastocystou. tak třeba se tu najde některá, co mi zvedne šance
díky moc
@Bajajka ahojky ![]()
My meli 5ti denni, ale před zmrazenim mela hodnoceni 2 a po rozmrazeni se vzchopila a vše dohnala:-) dostala tedy 1
v reprofitu prý jiné než po PK ani nemrazi…
Ale není rozhodující stáří embrya, nýbrž jeho kvalita ![]()
Moc moc držím pesticky, aby to vyslo ![]()
@kivi28
krása
@Mazlucha taky budes mit fotečku?
Já du zítra tak doufam že mi nakou taky uděla ta mala se moc hybe takže fotky skoro zadny nemame ![]()
@Bajajka můj prcek byl zamražený jako 4denní morulka a rozmrazil se na jedničku, krásně to dotáh do blastičky a teď mi dělá čím dál větší radost
Už se ho nemůžu dočkat. To zvládnete, hodně štěstí ![]()
A vy všichni tady chodíte do reprofitu? u nás v centru mrazí a transferují 3denní při ket. nevím proč, když PK umí a my si ji platíme. 5denní dávají při et. chjo, mám obavu, že 3denní je špatně ![]()