Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alowen jee ty ještě nic nemáš to tě to ani neláká ty malý krásný věcičky ![]()
@84káča tak to víš, že mě to láká
Ale pořád si říkám, že je času dost ![]()
@Alowen tak to potom jo ja koupim 1 za 14 dni něco aby mě to pak nezruinovalo
a využila jsem narozenim a kazdýmu sem napsala 3veci at si vyberou co mi na malou koupej a hned sem toho mela hafo ![]()
@84káča no, asi to využiju na Vánoce. Původně jsem si říkala, že nic pro mimčo nechci, ale uvidíme
V první řadě se domluvím se švargovou a známými, aspon an to oblečení
Na ty nejmenší fakt nemá smysl kupovat nové věci. Za 2-3 týdny z toho vyrostou a oblečky za 300 a více Kč jsou k ničemu. Pak se toho časem ještě nakoupí ![]()
My taky budeme mít oblecky od švagrové, já neodolala a koupila jsem jen 2 bryndacky ![]()
Ja mam taky plno věci popucovaných od tet, ale uz sou 20 let stare, na doma dobrý, ale většina má diry nebo ten materiál uz je opraný, no uvidíme jaky to pak bude prasatko, nekterý věci musim zase vrátit tak je nechci znicit ![]()
@Mazlucha tak já teda zatím nic nekupuji, až na jaře ![]()
Ale už se mamka bavila s tetou, kdeže jsou ty malé kombinézky pro dětičky??? Těm už ale bude více než 30 let…tak nevím jak to bude vypadat…
@Hanesi
Já ale taky nic nekupuju, ty bryndáky jsem koupila snad před víc jak rokem
Holky, tak dnesni odhad vahy 3200g
asi fakt budeme mit obrika
.
Ahojte holky, nestíhám dočítat – jen hlásím dnes další KO + monitor…tak vše v pořádku, prej malá krásné to natočení srdíčka – tak jsem byla ráda, vše v pořádku. A na otázku, tak jak to vypadá pane doktore? -otvírám se či jak to je…tak, že zatím vše v pořádku, nic nesvědčí tomu, že by přišel porod zatím, že čípek měkkne to jo, ale ještě se neotvírám.. malá má cca 2,80kg…tka jsem zvědavá kde nakonec pak skončíme:-))) – vzali krev, streptokok nám vyšel negativní a příští týden zas KO + monitor…
Tak se držte holky! ![]()
@Michaela1983
jůůů tééda, ale vše to může být jinak - není to 100% přesné! Kamarádce taky povídali, jak bude mít ke 4kg a že má velkou hlavu, a nakonec prcek měl sotva něco přes 3kg…zkus být v klidu! ![]()
@Slunicko81 ja jsem uplne v klidu, vetsi mimi chci a vahovy odhad beru s rezervou. Minuly tyden u meho doktora to bylo 2500g, takze se mi moc nezda, ze by presne za tyden pribral 700g.
@Slunicko81
Třeba obrik nebude
Můj chlap když se narodil měl skoro 4,5 kg nedokážu si představit, že bych rodila takto velký mimco, ale kdo ví jak to bude ![]()