Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji, unás je to vyrovnane, jak kluci tak holky ![]()
@Hanesi tak to ste to meli kousek od sebe, nás děli 80km, je to kamionak takze pro nás něco párkrat vezl a už u mě zůstal ![]()
@kivi28 držímm palečky ať tam máš
, ale slyšela jsem i případ 4×
- 2× dvojvaječná tak bacha ![]()
@Michaela1983 jéé to je krasa to už máš za pár ![]()
@Mazlucha jj, hrozne to leti:-). Myslim, ze mi i to brisko, pohyby, ta tehotenska neha bude chybet. Ale zase to vystrida ty uzasne pocity s malickym v naruci. Hrozne se tesim.
@kivi28 vždyť jo z každého se můžou udělat jednovaječná dvojčata, nás na to tenkrát upozornili když jsme si poprvé nechávali zavádět 2 embrijka
pravděpodobnost je sice mala ale je ![]()
ale třeba vám vyjdou dvojvaječná - Kluk a holka
uvidíme nechame se překvapit ![]()
@Michaela1983 Jeeee
. Já mám 1.12. Tak to jsem zvědavá, kdo bude dřív.
![]()
Tak v pondělí 4.11 už jdu na utz. Už se moc těšíme co nám tam řeknou a že uvidíme ![]()
@Mazlucha @kivi28 Držím pěsti holčiny ![]()
@Mazlucha už za chvíli končíš první trimestr, toto uteklo, co? ![]()
Já jdu na kontrolu 8.11. ![]()
Ahojte, hlásím se po dlouuuhééé odmlce, se omlouvám, ale vůbec jsem se na PC takhle nedostala, jen vyřídit maily svoje a toť vše.. práce bylo hafo, když to šlo tak víkendy furt někde pryč, jen né doma:-),svatba, atdatd.. a te´d co jsem jsem na MD tak se taky nějak nemůžu zatím zastavit, praní, žehlení, obíhání dr.,pak dodělat tvoření co mám ještě zakázky, taky postel jsem přetírala, jsem si vymyslela atdatd:-) no prostě furt něco, ale věci se už suší, tak snad je stihnu vyžehlit a připravit to vše:-)
Tašku už mám tak nějak sbalenou:-), už od předmin. týdne – to jsme byli na 3denním pobytu ve Špidnlu, takže jsem už měla s sebou:-)
jinak dnes jsem 35tt + 1, zatím vše v pořádku, krom teda občas omezená pohyblivost
, ale jinak dobrý a teda, že mě něco po polovině těhu začly doprovázet výtoky…
Včera dopoledne teda, ale jsem měla nahnáno, vyšel ze mě takový hlenový kus, že jsem se zalekla, ale dr.psal,že by to mělo být v pohodě a co jsem študovala na netu, tak ani plodovka to není, že to je v kuse že furt něco z těla odtéká, ale tohle mě spíš pak napadla ta hlenová zátka
tak nevím
– večer teda poslíčci nejspíš nespali opět, tak jako na MS v podbřišku, ustálo to, tak jsem usnula, pak mě to zase někdy vzbudilo.. nooo už to pomalu začíná… a co jsem byla ve st na kontrole se štítkou, tak mi dr. i sestra povídaly, že si myslí, že porodím dřív než ve svůj termín, že už mám i bříško dole…tak vám nevím…no uvidíme no.
Holkyyyy nedočítám, ale co vidím zde na poslední stránce je kráááááááááááááásaaaaaaaaaaaaaaa
moc vám gratuluju k miminku a ať máte pohodové těhotenství jako já!!! ![]()
@Hanesi @Mazlucha @kivi28 a další!!
A jinak 34tt + 0 jsem byla na poslední kontrole a malá měla kolem 2kg a vše bylo v pořádku, aktivní je taky dost… teď mě čeká příští týden KO v úterý a ten monitoring – to napojení na přístroj, tak budu poslouchat malou, už se těším:-)))