Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlucha @Hanesi to je normální že nebudete stejne třeba jednu berou podle MS a druhou podle UZ ale až pudete na screening tak vam to určí podle velikosti a zas to může byt jinak ![]()
@84káča píše:
@Mazlucha @Hanesi to je normální že nebudete stejne třeba jednu berou podle MS a druhou podle UZ ale až pudete na screening tak vam to určí podle velikosti a zas to může byt jinak
jo, od Dr. to chápu, ale já jsem myslela ty metříky v podpisu, ty jsou generovány automaticky ne?
No, není to tak důležitý ![]()
@84káča nahoře nad stránkováním diskuze je odkaz „zapnout podpisy“ tak na to klikni a uvidíš ![]()
@Alowen jee děkuji no vidíš to zas sem o něco chytřejší ![]()
ale každá to tam nená ![]()
@84káča píše:
@Hanesi no joo to bych to musela umět
@Sopttíček docela by mě zajímalo podle čeho to berou? krasne vychazejí parecky, znám osobně 2 páry který maj taky kluka a holku, ale zatim nikoho kdo by měl 2 kluci či 2 holky
v patek v pod večír jdeme na 4D UZ tak se těším snad nám konečně řeknou co to budejinak si budu muset pockat az na konec listopadu kdy mi uděla dr. zase kompletní UZ
reaguji pozdě, nějak nestíhám
nám se povedl páreček, ale v okolí znám spíš 2 holky a 2 kluky i u nás ve skupině je nás s párečkem docela málo, převažují holčičky (ale nikdy jsem to nepočítala, možná se pletu
)Třeba manželova neteř, chtěla moc holčičku, už doma jednoho kluka má, nešlo to a při druhém pokusu IVF se zadařilo a hádejte co má, no dva kluky samozřejmě
U nás manžel vtipkoval při ET s panem doktorem, aby vybral správně, že chceme páreček a že chce, aby se narodili na jeho 40tiny, no a páreček vyšel a narozeniny skoro, děti jsou 13.7. a manžel 12.7… Manžel říká, že to je o naplánování
má kliku, že mu to vychází
@Sopttíček no, já jsem zapomněla embryoložce říct, ať nám rozmrazí holčičku, tak mám kluka ![]()
@Sopttíček no vidíš to jak vám to hezky vyšlo
ten tvůj manžel si to umí teda domluvit ![]()
@84káča píše:
Jéé jak ste tam dali ten metr?
klikni na jakýkoli metřík vidíš a ono Ti to už poradí ![]()
@Hanesi píše:
jo, od Dr. to chápu, ale já jsem myslela ty metříky v podpisu, ty jsou generovány automaticky ne?No, není to tak důležitý
Nejsou automaticky, přeci tam musíš zadat datum poslední mentruace