Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slunicko81 Si myslím, aby jste na příští kontrole už nebyly dvě
když to tak čtu ![]()
@Hanesi píše:
@Mazlucha @kivi28 Držím pěsti holčiny
@Mazlucha už za chvíli končíš první trimestr, toto uteklo, co?
Já jdu na kontrolu 8.11.
No ještě něco přes 3 týdny, utíká to, už aby to bylo, aspoň budu klidnější
@Mazlucha
trošku budeš klidnější, ale jinak v klidu už nebudeš - nikdy ![]()
Ahoj maminy
. Tak jedu zítra na první poradnu do Krče. Dneska jsem už 36+3. Takže se už bude natáčet monitor a pak zase za týden. Je mi teď pořád nějak divně. Bolí mě břicho. Pořád lítám na velkou a o malý ani nemluvim
. Kdybych mohla, tak už klidně malou porodim. Ale to snad ještě přejde. Nebo taky neeee
. Tak jsem zvědavá, jak dopadnem. Jinak se všichni mějte krásně, ať je Vám dobře a miminka jen sílí a rostou
. Papa
![]()
@vendulička
Děkujeme, já taky chodím často na velkou a to jsem teprve na začátku, určitě dopadnete dobře, pak se ozvi ![]()
@vendulička @Slunicko81 no páni to už máte za pár holky ![]()
někde jsem četla že když budete mít ukončený 36tt tak se to malé počítá už za donošené musí mít min. 2500g a skoro nic nehrozí jen je víc oblíkat ![]()
@Slunicko81 @vendulička no jo holky, to bude sranda, az se temer naraz rozrodime
. Zitra jdu zas na kontrolu, tak jsem zvedava, uz mi doktor taky bude davat ty pasy.
Tak v půl desáté jdu na utz, až budu v klidu doma tak napíšu
@Hanesi Fotečku mám, jen co si sním oběd tak jí sem dám. Mám tam dvě a oběma mají srdíčka
@kivi28 Hurá!!! Super!!!
![]()
Tak to je dvojnásobná radost, viď
Snad nemáš i dvojnásobné nevolonosti…
Já kdybych si představila, že mě bude dvakrát tak zle, tak nevím nevím
…
Už se těším na fotečku, alespoň uvidím, co budeme mít snad mi v pátek, to bychom měli začínat cca 9 týden.