Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendulička Moc gratuluji Vendy
Jsi bojovnice, to bylo jasné již od začátku. Hlavně at je ti co nejdříve dobře a malá ať dělá rodičům jen radost
![]()
@Mazlucha Tak už? ty jo, to je fofr, já ve čtvrtek začínám 12tt, to jsme tedy přesně o 14 dnů ![]()
@Michaela1983 Tak tak, taky si říkám, že u mě to bude šup šup a bez bolesti
![]()
@Alowen Tak to už máš taky za chvíli, drž se holka ![]()
@Michaela1983 pohodové těhu, pohodový porod, nic jiného s ani nepřipouštím ![]()
@Hanesi no, ještě by tam malý mohl ty tři měsíce zůstat ![]()
@Alowen No to jooooo
Tak jsem to ani nemyslela, spíš, že už začínáš 3. trimestr víš
![]()
@Hanesi jj, uteče to jako voda a ještě budu na tohle klidné období ráda vzpomínat ![]()
Dekuji vam vsem holky. A nebojte se. Vy to date. Pokusim se poslat petrusku pres telefon, tak snad to pujde. Kdyz ne, tak az me pusti. Tak ja jdu na to. Papa
@vendulička povedla se, moc krásná
Tak hlavně, ať dělá rodičům jen a jen radost
@vendulička blahopřeji
, je krásná, hlavně že jste obě zdravé. Ten porod mě mrzí, ale si silná šikulka a máš to za sebou
ať vám dělá jen samou radost ![]()
Vendulička gratuluji, malá je krásná, hlavně, že je v pořádku
Přejeme hodně štěstí a zdraví do života ![]()
Ahojdaaa všem, nestíhám dočíst, jsem jen na skok, abych Vám oznámila přenádhernou novinku – dne 22.11.2013 v 11:00hod se nám narodil (malinko předčasně)náš poklad nejcenější – Linduška…váha 2750gr a 48cm. Obě jsme již v pořádku… Byla jsme hospitalizována a těhu se muselo ukončit dříve… tak jsem si pobyla nějaký čas na rizikovém pod dohledem a pak několik dalších dnů na šestinedělí… bohužel přirozený porod jsem si nezažila, neměla jsem ani na výběr s mou diagnozou – takže císař.
Všem blížícím se těhulkám kásný čas a těm co se to blíží k porodu, ať vše dopadne dobře a jde vše jak po másle ![]()
a tady je ten náš „andílek“ ![]()
@Slunicko81
Krásná gratuluji, hlavně, že jste obě v pořádku ![]()