Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanesi uz jsem ti psala do RF, ale i tady. Neni to malo, to cislo je tak nizke, pac ti to snizuje ten jeden horsi vysledek. Ale bude to v poradku, fakt
.
@Hanesi Tak co ten screening, jak si dopadla? Mě včera volali z genetiky a screening je pozitivní na daunův syndrom, ještě čekám na výsledky z krve a 6.1.2014 mám jít do centra na genetiku znovu, a buď mě budou hlídat utz nebo si nechám odebrat plod.vodu
@kivi28 ty kráso, jak je to možné? řekli Ti pravděpodobnost u toho DS? To mě mrzí zlatí, tak se drž a hodně sil ![]()
@Alowen Je mi už 38let a věkem se to stupňuje a pravděpodobnost je 8 až 10 procent
@kivi28 jojo, věk dělá hodně, bohužel. Tak hodně štěstí, ať se k vám neobrátí zády ![]()
@kivi28 Nekecej
, a kolik tam máš tu pravděpodobnost 1:10?
Pořád to ještě nemusí nic znamenat, ten věk je hrozná potvora. A na plodovku by jsi šla? Já jsem uvažovala nad tou metodou z krve matky za 15 tis., ale taky to není 100%, prý „jen“ 99%…
Mě vyšel celkový výsledek NT screeningu negativní, ale: Pravěpodobnost je trochu vyšší 1/620 a mám tam zvýšenou jednu hodnotu - Fß HCG byla 4,03 místo max 2 MoM. Tak proto jdu na triple test a s ním pak na integrované vyhodnocení zpět do gen. centra a pak se uvidí… ![]()
@Hanesi Řekli mi že je to 8 až 10 procent.Asi na tu plodovku půjdu, protože na to za těch 14000kč nemám
@kivi28 Budu ti moc držet pěsti, ale ráda bych udělala více ![]()
@kivi28 to mě mrzí
ale di na tu plodovku ta to odhali urcite, budu drzet palečky, že se spletli ![]()
@kivi28 pevne verim, ze to orocento je tak blbe kvuli veku. Ostatni hodnoty jsou ok?