Ivf březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
23.1.14 18:53

@Alowen zapla jsem si podpisy a tam ma, ze 16.1. byli na 2.screeningu a vše OK ;) tak asi jen nemá chuť sem chodit nebo je v jiné diskuzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
23.1.14 22:39

@Hanesi už na druhým screeningu? Teda, to to letí. Ty už se koukám, taky blížíš ke 20tt :)
Mě dneska na kontrole doktor řekl, že se mi prcek otočil zpátky hlavou nahoru, tak budu doufat, že trénoval a otočí se zpátky hlavičkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
24.1.14 15:27

@Alowen jo jo, právě jsem začala 20 tt :-D
to je ale lumpík :mrgreen: musíš mu domluvit, že takhle zlobit ještě před narozením se nedělá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jak ti je? Jinak vše Ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.1.14 19:06

@Alowen no vidis to, to tam má jeste teda místa :P
ta moje me nechce pro zmenu opustit, už sem měla včera rodit a malý se nechce :roll:
záda mě bolej jak svina a břicho tlačí, lepší je rodit dřív než přenášet, každý den čekat zda to příde či nikoli :-(
všici si ze mě utahujou a volaj a dr. řika at si to uživam dokud není venku pak začnou starosti, alke copak to de, holky co měly termín po mě už porodily a ja nic, je to stresujicí :(
už jí chci mít v náručí a vyspat se na břiše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
25.1.14 12:38

@84káča jo, to mne taky furt rikali, ze pak to zacne. A houby. Hrozne si to uzivam, maly je zlaticko, krasne papa a spinka. Rvat jsem ho slysela za tech 8 tydnu asi dvakrat -:). Chce to byt v pohode a pak je v pohode i m8mco. Ja mu to rikala cele tehu, ze si pak budeme spolu uzivat, kdyz jsme jeli k porodu, tak jsem mu rikala, ze to hezky zvladneme, ze se oba budeme snazit, aby to byl fajn zazitek a skutecne byl. Takze na tom neco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.1.14 08:57

@Michaela1983 jo jo myslím si že si zasloužíme hodné děti po těch zkušeností :lol: závidím taky už bych si ji chtěla užívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.1.14 10:22

@84káča neboj, už o bude každým dnem ;-)

Holky mám dotaz, cca dva dny mi vždy přes den začne pichat břicho při chůzi :nevim: dost to bolí a přejde to az, když si lehnu… :roll: byla jsem i na pohotovosti a vše je díky bohu OK, prý je to panevnimi vazy jak se rozahuji… měly je to taky některá a přešlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
26.1.14 10:47

@Hanesi ja tohle nemela. Az ve 30.tt mi zacalo tvrdnout bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.1.14 11:59

@Michaela1983 kéž bych už byla alespoň tak daleko… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.1.14 12:57

@Hanesi Jo, mě v podbřišku píchalo. Brala jsem na to magnesium. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.1.14 13:06

@Tofik to jsem rada, ze v tom nejsem sama… vážně magnesium? Já myslela, ze je to spíše na tvrdnutí bříška… dekuhi, zkusim se na to zeptat dr. jestli mi to nepredepise… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.1.14 15:22

@Hanesi Asi to souvisí i s tím, jak se rozthahuje děloha, nikdo mi to nevysvětlil podrobně. Ale souvisí to s nedostatkem horčíku. Pak jsem měla i křeče v lýtkách, ty byly krušný :jazyk: Ale to magnesko zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.1.14 15:55

@Tofik MKč děkuji, vyzkousim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.1.14 18:20

@Hanesi jo jo já to měla tak od 20tt beru do ted magnezium B6 a pomáhá to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
26.1.14 21:23

@Hanesi jojo, jinak jsem OK. Užívám si volno :) Příští týden mi snad dojde zbytek věcí pro malého a čeká mě ještě kolotoč praní a žehlení. Ale fakt si to užívám - hlavně to, že nemusím ráno vstávat :palec:
@84káča no, to je teda masakr… Já malýmu říkám, ať ještě měsíc vydrží, ale asi už je to fakt dlouhý, vid? Neboj, ona se umoudří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí