Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alowen @Hanesi ono zalezi jak tam to mimco je. Moje svagrova rodila koncem panevnim a byl to pro ni lepsi porod jak druhe normalne.
@Hanesi mne taky ten test na cukr prisel uplne v pohode.
@Alowen @Hanesi ono zalezi jak tam to mimco je. Moje svagrova rodila koncem panevnim a byl to pro ni lepsi porod jak druhe normalne.
@Michaela1983 vážně není ten cukr tak hrozný? Tak to je jen dobře
ještě, kdyby se nemuselo tak brzy vstavat, ale asi je to již trénink na následující měsíce ![]()
Aha, ale není tam větší riziko?
jsem v tomto laik, tak se necam poučit ![]()
@Hanesi pokud má miminko správnou polohu a není moc velké (do 3500g u prvorodiček), tak není důvod jít hned na císaře. Oni jsou schopní Tě šmiknout kdykoli, když to hlídají.
já uvidím, co ten můj prcek předvede ![]()
@Hanesi mne to fakt prislo v pohode. A co se tyce t9ho konce pan3vniho, tak jak pise @Alowen . Musi to posoudit lekari, ale zase nez cisare, tak pokud t9 jde, sla bych do tobo prirozene.
@Hanesi @Michaela1983 byla jsem ve středu večer na pohotovosti, protože jsem si myslela, že mi odtekla voda (planý poplach), ale i PA, která tam zrovna byla mi říkala, že nevidí důvod jít automaticky na CS, když je miminko malý a ve správný poloze. Ono se to zbytečně hrotí. On i CS má svoje rizika a ne malá ![]()
Po té kontrole ve středu v noci v Motole jsem se dozvěděla, že se zase otočil hlavou dolů, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Evidentně tam má mraky místa a furt sebou mele
Bych se nedivila, kdyby to tím KP nakonec dopadlo.
@Michaela1983 moje švagrová druhý rodila taky KP a měla rychlejší porod než s prvním
Chytala malýho zadek do rukou na parkovišti u nemocnice ![]()
@Alowen jasne, ze ma CS sva rizika a hlavne s tim je pak casteji spojeny problem s kojenim, rekonvalescence atd.
@Alowen děkuji za vysvětlení, musím si o tom něco načíst ![]()
Každopádně držím pesticky, at je to co nevidět a vše proběhne hladce ![]()
@Hanesi
Fakt je ten cukr v pohodě, já měla i dokonce už hlad a docela mě to zaplaclo a i chutnalo ![]()
@Alowen nekecej
tak to je teda poradnej pohodar ![]()
A už víš, kdy to bude? Dali ti už termín na vyvolavacku? Nebo jsi porad ještě v termínu?
@Mazlucha ahojky ![]()
Mám se dobře
už mám roupy jít něco dělat na zahradu, je tam dnes nádherně ![]()
Občas poboliva bricho, ale to jsou takové ty standardní trhu trable ![]()
Nahoře 10 kg a přes brisko již metr ![]()
A jak ty?