Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlucha vsak uvidite, ono i ti chlapi si zvyknou. Manzel ze zacatku vyskakoval z postele driv nez ja a ted ani nevi co tam provadime.
@Michaela1983
Tak to jo, je fakt, že chlap se vzbudí a stačí mu se otočit a spí dál, uvidíme ![]()
Jo jo poprvy sem to obrecela, jak rychle prichazi strach o to male ale uz sem zvykla, kolikrat nez dobehnu tak je vzhuru od toho poplachu, ale uz tyden to nepípalo tak mam radost ![]()
jo jo chlap usne ikdyz mu mala rve u hlavy ![]()
@84káča a není to vadný monitor? Když to dělá tolik poplachů? ![]()
@Hanesi
Nemusí být vadný, prý to ten monitor dělá, že se zapne falešný poplach, sestřenice nám taky o tom říkala, že se jim spouštěl sám od sebe
@Mazlucha @Hanesi ono stačí, když se děcko nějak otočí, nebo se posune mimo tu desku
Já plánuju si monitor půjčit, tak jsem zvědavá
Nam se to nestalo zatim ani jednou, ze by byl falesny poplach. Miminko se z te desky dostat nemuze, je velka a i kdyz je nas maly cestovatel dlouho, tak nesleze uplne. Monitor by to delat nemel, sice ctu ruzne na diskuzich, ze delaji, ale radeji bych si ho nechala prekontrolovat.
U pujceneho urcite doporucuji servis. Meli jsme taky pujceny a prestoze se tvaril, ze funguje, vse bylo jak ma, tak servis odhalil, ze tomu tak neni, ze v prioade nutnosti by byl nespolehlivy. Radeji jsme koupili novy.
@Michaela1983 mě to také připadlo nějaké divné
Koukala jsem na různé diskuze a recenze a zatím mi vychází nejlépe Bybysense II.
Máš nějaký jiný typ?
My sme ho seřizovat nedavali, ale ta nase opravdu chvílema nedycha má prodlevy a po 15sekundachs se to spusti a když ma nase hluboky spanek tak si holt dychne pozdeji
ale uz sme si zvykly a dr. rikala ze se to po 6nedeli srovna, ze to novorozenci mivaji, tak třeba budete mit stesti a stavat se vam to nebude ![]()