Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky, k monitorům dechu, my měli půjčené oba, jak Nanny, tak i Babysense a falešný poplach nám spustili oba jen jednou, pokaždé to bylo tím, že se prckové dostali na kraj té desky (hrozně cestovali),jinak to byly poplachy když jsem je zapomněla vypnout a vzala dítě z postýlky ![]()
Ahojda! My máme půjčený z nemocnice a poplach nikdy nebyl. No nakonec na něm ani moc nespí, protože má koliky a poslední měsíc spí přes noc většinou ve vajíčku, aby měl pokrčené bříško.
Ale myslím si, že je pořád lepší falešný poplach, než kdyby to neodhalil.
@Mazlucha @Hanesi mame baby sense II. Oni maji prodejnu i servis na novych sadech v Brne. Tuhle znacku meli i v porodnici.
@84káča hlavne at se to srovna, musi to byt nervy.
Co jsem tak cetla, tak na ty falesne poplachy hodne nafavaji i angel care myslim.
@Sopttíček jj, to se mi taky ze zacatku stavalo, ze jsem to nevypla
.
@Tofik jejda chudacek malicky.
Tak jsme byli na veletrhu Pro dítě a máme kočárek
huraaaaa! Zatím jen na fotce, ale je objednán a zaplacena záloha. Nakonec vyhrál tento - korba velká 86×36, velká sport. sedačka, pěkně pruzi a pak ta cena - i s autosedackou 11 tis.!
Stále jsme resili, zda již vajicko koupit od maxi, cybex atd. ale po delší diskuzi s dodavateli jsem se ujistila, ze dokud bude mimco proto směru jízdy, tak ho ochrání téměř vše sedačky. Důležitější bude ta první sedací…
@Hanesi
Jsem si to myslela, když jsem viděla tu koženku. My koupili dorjan danny sport, u toho butterfly se nám nelíbila právě ta koženka, dávali jsme za trojkombinaci 10580 kč ![]()
@Mazlucha
tady je vidět, jak jsme každá jiná
mě právě ta koženka moooc zaujala ![]()
@Hanesi
Jojo, mě ji vymluvil chlap, měl strach, aby nezačala praskat, což kozenka dělá
Tady je ten náš a byl za 9580,napsala jsem blbou cenu
@Hanesi
Koukám, že jsi byla na OGGT, jak jsi to zvládla? A co ten utz?
@Mazlucha snad ne, ale raději budeme kozenu mazat ![]()
Cukr dopadl asi OK - ve zprávě, kterou jsem dostala emailem je „normalni glukozova tolerance“, hodnota před je 4,59 a po 5,84.
Ten nápoj nebyl tak hrozny, spis to vstávání a to cekani na tvrdé plastové zidlicce
Měli by tam mít pohodlne kresilka a decku s polštářkem ![]()
Jinak na už jsme az v pondělí, tomam i poradn, nějak jsem si to popletla
![]()
Mimochodem, dnes jsem koukla na „čtyři v tom“ a zrovna tam byl porod z Brna, noooo docela hustý
![]()
Bohužel to viděl i manžel a obavám se, za nebude chtít jít k porodu, když to viděl… ![]()