Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
tak jak se vám a mrňouskům vede? ![]()
My jsme dnes byli v poradně, a asi budeme obříci
![]()
Jsem ve 30tt a máme 1980g odhad! ![]()
Jinak vše ok, čípek se zatím drží, i když je zkráceny (27mm) ale branka uzavřená, takže dobrý…
@Hanesi Já jsem dnes byla na kontrole, břicho mám větší, zhubla jsem o kilo a jinak vše v pořádku. Až bude chlap doma tak se musím objednat na velký utz, jsem ve 29 tt. Odhad nevím to budu vědět až z ultrazvuku
Tak mě se vede skvěle. Ani nevím, že jsem po operaci, rekonvalescence proběhla suprově. Za dva týdny končí šestinedělí
A Daníkovi bude ve středu měsíc, letí to jako blesk, klučík roste jako z vody, občas ho trápí prdíky, ale jinak je to andílek ![]()
@kivi28 @Hanesi hlavně pohodový zbytek těhotenství, holky, už to máte za chvilku
@kivi28 no já se právě akčně objednala opět na Veveří v Brně na ten poslední velký UTZ na příští týden a když jsem dnes chtěla od dr. žádanku, tak prý, že už nikam neposílá, že si ten poslední dělá sama
tak nevím, jestli tam mám zavolat a zrušit to, nebo tam jít, zpalatit tisícovku z vlastní kapsy, ale zase řeknou mi víc než doktorka???
tak nevím.. ![]()
@Alowen Jé, vy už máte měsíc??? ty jo, to fakt letí jako blázen…
![]()
Hlavně ale, že se cítíš báječně a drobeček taky… no a ty prdíky
co poradit? u každého je to jinak, ale osobně mám pocit, že moc osvědčených fíglů není…
Tak se držte a co nejvíce prospalých nocí ![]()
@Hanesi jo, už skoro měsíc
S prdíkama dělám, co umím, nejlíp zabírají kapičky
Noci naštěstí malej spí, ale večery bývají krušný.
Ale já si nebudu stěžovat, Daník je zlatíčko, za bříško nemůže
@Hanesi Mě doktor napsal žádanku na utz ve třetím trimestru a ten se dělá mezi 30 a 32tt.Tak to nevím proč tě tam neposílá?
@kivi28 @Hanesi holky, s těma vyšetřeníma to má každý jinak. Mě dr. poslal jenom na prvotrimestrální screening, jinak všechno dělal sám
@Hanesi
Tak mě je skvěle, v 31.3 jsme byli na posledním velkým utz, byli jsme 30+5 a odhad jsme měli 1540 g. V pátek jsme se vzali a dnes jsme odjížděli úřady a tak ![]()
@Mazlucha je tak gratuluji novomanzelko
jaká byla svatba? Romantika, nebo jen formalita? Tak či tak to ocenis, až nebudeš muset řešit ty procedury kolem jména malé ![]()
No holky, já vim, že nemáme zrovazmalo, ale alespoň bude silná na porod a mamce pomůže
![]()
Už má správnou polohu, tak jen at tak zůstane ![]()
Hele holky, cele trhu beru na stridacku elastiQ vitaminy a chytré miminko, myslíte, ze ta váha mimca může být z toho?
nebo to jsou jen spekulace
vim, ze se o tom dříve mluvilo…
@Hanesi
To by ti řekl doktor, jestli ty prášky souvisí s váhou mimca. Svatba byla fajn, romantika ani tak moc ne, prostě normální svatba, kterou jsme si užili, no a asi v pátek nás čeká pohřeb, Pepovi hned v sobotu umřela babička, takže ta tečka za víkendem moc veselá nebyla
@Hanesi nn, dnes uz vitaminy neobsahuji tu latku, ktera to zpusobovala. Ja brala celou dobu femibion a malej mel 3300g, normalni vahu.
Holky jsem rada, ze se vsem dari dobre. My se mame stale skvele, malej dela neuveritelne pokroky, uz je to nas velky kluk. A ja si stale pripadam vazne jak na dovolene.
@Michaela1983 jé, tak to jsi mě uklidnila ![]()
Mě to nevadí, že bude malá velká
Raději ať je větší a silná, kdyby to přišlo dířív, než obráceně… jen to asi bude náročnější dostat ji ven, zvlášť, když jsem prvorodička…naštěstí mi to zatím nedochází, o porodech čtu, koukám na videa, fotky, ale jinak se mě to vlastně vůbec netýká
procitnu asi až na porodním sále
![]()
Ukaž nějakou aktuální fotečku drobečka ![]()
Příspěvek upraven 08.04.14 v 12:15
@Mazlucha je mi to líto
takto svatby nemají končit ![]()
Už víš, kdy půjdeš na prohlídku do porodky? A začali ti již dělat monitor?
@Hanesi
Zapni si popisky, jsem dnes 31+6, na monitor se chodí od 36+0. Do porodky na prohlídku nepůjdu, vím jak to tam vypadá, jednou jsem na porodnicko gynekologickém oddělení ležela ![]()