Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlucha tak t je za chvíli, musíš pak napsat jak jste velící
my tam jdeme 15.4. už se tesim až berusku uvidim
já mám pres pupik přesně 103cm ![]()
@Hanesi jo, zastavovali jí porod. Byla bez čípku, otevřena na 3cm. A tak zůstala až do porodu - za cenu ležení, ale co bychom pro ty naše miláčky neudělaly…
Tak hodně štěstí
Jo, vyspím se. Uvidíme, jak malý bude usínat dneska, zatím spal jenom ted odpoledne, jinak spíš koukal a nechal se chovat ![]()
@kivi28 noo, pekne velke
uz je to dosti nepohodlne, co? A bude hur
já budu dělat nové fotky bříška asi do 14 dnů
necháme si je udělat u fotografa a památku ![]()
Takhle jsem vypadala v 28+0,aktuální fotku nemám, nějak není čas fotit
@Hanesi my vubec nevime co to prdiky jsou, nikdy jsem nemusela pouzit zadne kapky atd. Az ted co je vetsi, si obcas brekne, ale vysledek se hned dostavi
, ale taky uz si tolik nehlidam stravu jako na zacatku.
@Michaela1983 píše:
@Hanesi my vubec nevime co to prdiky jsou, nikdy jsem nemusela pouzit zadne kapky atd. Az ted co je vetsi, si obcas brekne, ale vysledek se hned dostavi, ale taky uz si tolik nehlidam stravu jako na zacatku.
tak to závidim, my bojujeme ![]()
@Alowen Domca byl od zacatku dost akcni, furt kopkal nozickama a vsechno vyprdel, navic jsem cele sestinedeli kojila ve dne v noci pravidelne, takze streva furt jela a taky nemel rad zavinku, takze nebyl svazany.
@Michaela1983 tak to ti moc přeju. Ted mi tu knourá už celý dopoledne, tak jsem zvědavá, co z toho bude… Daník je v zavince, ale nožičky má volnější. Kojím pravidelně přes den, ale v noci spí
Ono to přejde, já vím, ale když vidím, jak u toho trpí, tak mě je ouzko
@Alowen to te uplne chapu. A nahrivat brisko, masaz, to jsi uz zkousela? Jak dlouho ti v noci spi?
@Michaela1983 jo, zkoušíme všechno, i dávám kapičky před kojením. Je to lepší, není koncert každý večer
V noci spí tak 4-5 hodin v kuse, když usne hned po krmení. On je fakt zlatý, když nemá problém ![]()
@Alowen je to zlaticko, a ten spanek neni zas tak dlouhy, tak to je ok. Jakmile se zacne vic hybat, tak ho to prejde. Uzivej si to mamco.
@Michaela1983 je to nádhernej pocit, starost o toho malýho skřítka
Obrovská zodpovědnost, ale veliká radost. Ještě že existuje IVF, kdoví, jestli bychom se jinak dočkali