Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaela1983 možná, ale podle ultrazvuku moc nerostl už poslední tři týdny. Ale je to zlatíčko, brečí jen, když ho něco trápí, jinak je v klidu a bud kouká nebo spí ![]()
@Alowen jeee, tak to ti moc preju at to tak zustane. Je to uzasne s temi broucky. Pokud nerostli, tak asi starla placenta, ona pak 7z tolik nevyzivuje, to se stava. Hlavne, ze je vse v poradku a ted si to uzivej maminko. ![]()
@Alowen přesně jak píše @Michaela1983, na to že byl o dva týdny později, tak je maličký
ale me se ty droby deticky líbí nejvíce ![]()
To Aše malá asi bude 4kg dítě, říkala dr. Už ve 26tt mela podle odhadu něco kolem kila ![]()
Tak a je to tady
poslední dva dny divné pnutí v bříšku, takže včera návštěva doktora - hlavička tlačí na klentbu, čípek zkrácený, naštěstí branka uzavřena ![]()
Navýšena dávka magneska a klidový režim
takže doma lezim, ale naštěstí mám povoleny homeoffice, tak nemusím na neschopenku…
Pořad malé domlouvam, jak musí pěkně hajat a nikam nepospichat ![]()
@Hanesi
Jejda, hlavně buď v klidu a odpočívej ![]()
Já byla včera taky na kontrole a vše je v pořádku, bříško roste, zdá se mi, že každým dnem je větší a větší ![]()
@Mazlucha to je dobře, tak to má být ![]()
Jo jo, odpocivam, co to jde ![]()
@Hanesi jejda, tak odpocivej
. Pro povzbuzeni ti napisu, ze ja to mela od 30.tt taky a nakonec mi u porodu museli branku zatlacit manualne, jak byla zat6hla. A pritom malej narvanej dole az do konce.
@Michaela1983 jeee, tak to jsi mě uklidnila
snad si také ještě počká ![]()
@Hanesi drž se, já s tím ležela od 27tt v nemocnici, malá byla natlačená dole a já měla hrdlo jen 19mm, hodně pomohl ten klidový režim, nohy nahoře a směla jsem jen na wc, byl to sice vopruz, ale účinný, vydržela jsem to pak ještě 2 týdny doma od propuštění z nemocnice a to už jsem klid moc nedodržovala, i když se 27kg nahoře a obřím pupkem se toho moc dělat nedalo ![]()
Drž se, věřím, že to bude ok ![]()
@Sopttíček děkuji
, já mám prý čípek na hraně, takže na nemocnici a nohy hore to zatím není, ale odpočívat mám a vice ležet než sedět. Budu dělat vše pro to, abych mohla byt doma ![]()
Ahoj holky, tak jak se vám vede? ![]()
@Mazlucha koukam, že už končíš 30 tt, toto uteklo… a kdy jdeš na poslední velký utz?
@Alowen co Danielek? Je stále tak hodný? ![]()
P
@Hanesi ahoj. No, je hodný, pokud ho netrápí bříško. Večer spustí koncert a kroutí se jak hádě. To trpím s ním, ale jak se vyprdí, tak je klid a spí. V noci tak 4-5 hodin v kuse ![]()
Holky, docela vám to uteklo, co? Jsem zvědavá, kdy to na vás přijde ![]()
@Hanesi Jo, k tomu Tvému ležení - máme ve skupině maminku, které ve 25tt zastavovali porod a nakonec rodila ve 40+3
Ležela do konce 36tt a malej se má čile k světu
@Hanesi
Ahojky, my se máme dobře, pupik roste snad každým dnem víc a vic
Na poslední utz jdeme 31.3 ![]()
@Alowen to je bezva, že se docela vyspíš
teda, pokud jdeš spát zároveň s malým
ty př díky prý trápí kluky hodně
ale melo by to být dobré kolem třetího měsíce
to asi budeme zrovna rodit ![]()
Fakt ji zastavili porod? Ty jo, tak to je mazec, co už dnes dokážou ![]()
Já to „snad“ nemám tak hrozné - bříško sice občas tvrdne, ale není to zatím vícekrát jak 10× denně, a čípek je kolem 2,9 mm, branka uzavřená… tak spíš odpocivam, ale rozhodně nelezim celý den… říkám si, vydržet co nejdéle
alespoň do května ![]()