Ivf březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
16.4.14 15:40

@Alowen
Teď jsem to psala, ale neodeslalo se mi to, jestli neplatili nějaký nadstandartní úkony, kdyby jsme pak připočítali tyto úkony k injekcím, který pojišťovn taky nehradí celý, taky by jsme byli na 30000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.4.14 16:00

@Alowen jo jo, já vim, jen me to nehorazne se..e! :cert: fetakum postaví speciální „sleharny“ ale když par prostě MUSI podstoupit icsi, tak na to nedostane ani korunu, protože je to prý nadsandard… no, nic s tim nenadelam, já vim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
17.4.14 14:41

@Hanesi ja jsem mela kufr a balila jsem ho cca ve 32.tt, kdyz mi furt hrozili, ze je malej moc dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 14:42
@Anonymní píše:
Ahojda. Muze mi prosim nekdo poradit? Menstruaci jsem mela dostat uz v nedeli. V pondeli me strasne bolelo pricho jak kdyz bych mela dostat ms. Ale dostavil se pouze ruzovy vytok ktery trval dva dny. Dnes jsem si udelal Tt test a byla tam slaba carka, byl to test unimark ale ne ten 2 v 1 ale obycejny. Cetla jsem si ze je prej klamavy. Tak nevim co si ted myslet. Jak to vidite vy? Diki za radu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
17.4.14 14:46

@Alowen to neni pravda. Pojistovna hradi urcitou davku leku. Pokud potrebujes vic, coz nepovazuji za nadstandard, tak si je musis hradit sama. Viz nas pripad. Jinak ano, ostatni podpurne metody muzeme chapat jako nadstandard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
17.4.14 14:48

@Hanesi bohuzel tady plati cim hur na tom par je, tim vic plati, coz se mi nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
17.4.14 15:14

@Michaela1983 jo, na léky jsem zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
22.4.14 13:12

Tak kotrola dopadla dobře, jen jsem měla bílkovinu v moči ale to je normální. Na velký utz jdu 30.4. v 15.45 a 7.5 další kontrola u mého gynekologa. Trochu mi blbne internet tak nevím kdy se sem zase dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.4.14 13:17

Tak já byla dnes taky na kontrole. Vše je OK, jen prý musíme pohlídat váhu mimča, že je prý docela malá, má cca 1940-2000g a to prý moc není. Já mám nahoře 6kg a to by prý taky bylo dobrý něco ještě přibrat. Jinak zítra už odcházím na mateřskou, takže už se i docela těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
22.4.14 13:21

@Mazlucha už mateřská? Jůůů, tak to věřím, že se těšíš. Pamatuju si, jak jsem nemohla na ten poslední den dospat :D S váhou je to vošemetný, hlavně je potřeba hlídat, jestli prospívá, jak má - což určitě prospívá Hodně štěstí
Mimochodem, já během celýho těhu nabrala 10 kilo a už je mám dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
22.4.14 13:25

@Mazlucha Já když jsem čekala první tak také nebyla moc velká a doktorka mi doporučila ať si koupím sunar, dělám si ho a piju.Tak jsem jí poslechla a malá když se narodila tak měla 2,97 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.4.14 13:53

Tak já věřím, že ještě dost za těch 6 týdnů nabere. Že prý váhový přírůstek malé je, tak jen to pohlídat, aby byl i nadále, že prý obří dítě rodit nebudeme, takže si myslím, že to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
22.4.14 14:25

@Mazlucha zase je lepší rodit menší než nějaké 4 kilové ;) naši tedy ke konci těhotenství už moc nenabírali, ale u dvojčat to bude asi trochu jiné :nevim: za to já ke konci nabírala co týden to kilo :zed: nakonec z toho bylo 27kg, ale z porodnice jsem odcházela s 11kg navíc a teď už mám jenom 3kg navíc a ty už mi asi zůstanou, ale mě to neva (mám teď 56kg na 175cm výšky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.4.14 14:31

@Sopttíček
Jojo to si říkám taky, že je lepší rodit menší dítě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.4.14 16:18

@Mazlucha no to mi měli ve 30 tt :mrgreen: ale taky mám nahoře 13 kg :oops: jako rodit 4 kilove dítě se mi taky moc nechce, ale snad to doktoři pohlidaji a případně vyvolají dříve :roll:

My byli včera pro kocarek a pak na kurzu v porodnici z prohlídkou a fakt se už tesim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí