Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanesi jojo, už jsou mu dva měsíce
Pase úžasně, to spousta dětí v tomhle věku ještě neumí
A hlavně se mu na bříšku líbí. Jen ted s ním mám problém, že mi přes den spí jenom v kočáře, maximálně ho občas udyndám v náruči. Už se pomalu umí zabavit i sám, ale stejně je to přes den docela náročný. Naštěstí večery i noci jsou klidné ![]()
@Alowen sikula po mamince
už se na tyto starosti vážně moc tesim ![]()
@Hanesi jo, těš se. Všechno to stojí za ty jeho bezzubý úsměvy ![]()
@Alowen malej je krasnej a sikulka. To je m9c dobre, ze se mu na brisku libi, je to pro jejich rozvoj nejlepsi pozice.
.
@Alowen ahojky šikulka, taky si to tak užíváte?
nevíte něco na podporu mlíka zda se mi že mi vodnatí a nestaci ji to
když je vzhuru tak ji kojim kazdou hodinu ale když spi tak vydrzí 23hod, v noci mi spí i 6-7hod.
co vám zabíra na prdíky?
@kivi28 @Mazlucha @Hanesi už to máte za par holky co :-p doufam ze vam brisko pekne roste a uzivate si jejich kopaní ![]()
@84káča Tvoji malou ještě trápí prdíky? Já mu začala dávat infacol (kapky) a BioGaiu - taky kapky, probiotika a docela to pomáhá. Ale já doufám, že to kolem třetího měsíce přejde ![]()
Na mlíko nevím
Já piju kojící čaje a nijak to jinak neřeším. Když zrovna nemusím mrňouse uklidnovat z neuklidnitelného pláče, tak si to fakt užívám
Je fakt, že je to zlatíčko. Už se směje, natahuje ručky, reaguje na zvuky i hračky, je to paráda, jaký dělá pokroky
A já mám slzy v očích, když to píšu
![]()
@Alowen jo jo ještě občas je má taky davam infacol ale ne porad, jo jo je uzasny videt jak každý den delaj pokroky a to jejich zvatlani a vyskani radosti parada ![]()
jen me svte ze uz ted vidim jak je role matky nevdecna
me to da praci nez mi něco povi a pride pritel a ta nase mu všechno nabonzuje hned jak na ni promluvi ![]()
@84káča jo, tak to máme podobný
Přítel navíc není doma každý den, tak to je potom vykládání ![]()
Kolik vlastně malé už je?
@Alowen jo jo ten muj je doma o vikendu, malý jsou 3,5 mesice
a uz má 6kilo
@84káča ahojky. To, ze je mleko vodnate neznaci, ze ji nestaci. Konzistence se v prubehu kojeni meni. Je mozny, ze mas hodne predniho mlika. Muzes zkusit odstrikat a pak teprve konit. Jinak ja piju kojici cas a caro, jinak nic zvkastniho. Podle vahy ti prospiva dobre. To, ze kojis casto muze byt tim, ze ma nejaky spurtik a nebo tim, ze dohani tu vetsi pauzu pri spani v noci. Nektere deti to tak maji.