Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
tak už jsem taky maminka
3.6. se nám narodila Viktorka měřila 50cm a vážila 3670g, což je super na to, že se narodila o 15 dnů dříve:-) doktoři se v odhadu nemylili ![]()
A to je ona, naše „Vítězství“ ![]()
@Hanesi Tak vám moc gratuluji, já jsem byla včera na monitoru a vše ok, zatím se prý malá na svět nechystá, no mám ještě 15 dní čas. Ať vám Viktorka dělá jen a jen samou radost
@Hanesi blahopřeju je rozkosna, to je dobře ze sla dřív pak by to byl opravdu cvalda a ta by ti dala zabrat i takhle to musel byt mazec vid, doufam ze ste obe v poradku ![]()
jen si ji hezky uzivej ![]()
@Hanesi hrozne moc gratuluji, doufam, ze se citis dobre a vsemprobehlo bez problemu. ![]()
@Hanesi moc gratuluji
malá je nádherná a je jí kus
jaký byl porod?
Posilam fotky naší cácorky, tak snad uz to pude
dneska sme byly na 2 očkovani ma 62cm a 6300g
a co vaše zlaticka
@Hanesi gratulka, malá je teda cvalík, ta se v životě neztratí
Tak at vám dělá jen a jen radost
Náš Daník bude mít v pondělí tři měsíce a „za odměnu“ dostane první pigáro. Tak jsem zvědavá, jak to zmákneme… Tohle je to moje zlato
Ahoj holky, tak už jsme doma a zvykame si na sebe. Malá je ale zatím zlaticko a nechala nás vyspat ![]()
Už jsme zvládli i první koupání, z toho jsem mela velké obavy…
No a k porodu…jela jsem tam se slabyma kontrakcema po 5 min (ty me asi způsobil jediném nechranenej sex, protože začaly hodinu po něm
), říkala jsem si, že me tedy asi pošlou domů ale dr.ze prý už to necháme rozjet..to jsem byla volně na dva prsty a bylo asi pul třetí ráno, když jsem se dostala na porzodní box. Pak klystyr (který byl mimochodem stejně k ničemu a to jsem letěla snad 3×
) a čípky, v 6 rano nález na 4cm, mala ale vzadu…tak mi pichli vodu…a do 15 min začalo peklo
ty tři hodiny kontrakci silných jak… mě dávaly hodně zabrat…no ale zabralo to a malá prisla za 3 hodný na to na svět ![]()
Po sítí se ale objevil vnitřní hematom a musela jsem ještě na sál pod plnou anestezii a právě toto vnitřní siti ma asi ty nejhors následky ![]()
No ale co, je to za mnou, malá je krásná a zdravá až na kyčle, musíme nosit tu prisernou podložku, ale je to jen na pár týdnů..
Takže ve strucnsti asi takto
jsem ale šťastná jako blecha
![]()
@Hanesi
Nám taky říkali, že máme nosit jako prevenci to široký balení do prvniho utz kycli, pak zase dětská sestra říkala, že se od toho upouští. Tak ji to nedáváme a ještě v tomhle vedru. A jelikož je ji velká i plinka, tak ty nožky má od sebe. Na kyčle jdeme v úterý a uvidíme co nám řekne, pak až budeme do široka balit ![]()
@Hanesi tak hlavně že je to za tebou, bud rada zes je mela jen 3 hodiny myslim ty kontrakce, ja rodila přes 30hodin pac sem se neotvírala a 20hodin z toho byly ty zádový nez mi pichli epidural, nikomu bych to neprala a ta představa me desi doted, když vim, ze si to pristi rok dam znova
snad to bude rychlejsi ![]()
nám ten sex vůbec nepomáhal ![]()
my sme s kyclema problém nemeli, davali sme 1 jednorazovku a nato 1 latkovou
@Hanesi ahojky…moc sem už nechodím…a ted koukám, že jsem se přišla právě včas…moc gratuluji k holčičce
uteklo to jako voda vid??