Ivf březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
5.6.14 06:00

Ahoj holky :-) tak už jsem taky maminka :-) 3.6. se nám narodila Viktorka měřila 50cm a vážila 3670g, což je super na to, že se narodila o 15 dnů dříve:-) doktoři se v odhadu nemylili :-D
A to je ona, naše „Vítězství“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
5.6.14 08:41

@Hanesi Tak vám moc gratuluji, já jsem byla včera na monitoru a vše ok, zatím se prý malá na svět nechystá, no mám ještě 15 dní čas. Ať vám Viktorka dělá jen a jen samou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.6.14 08:46

@Hanesi blahopřeju je rozkosna, to je dobře ze sla dřív pak by to byl opravdu cvalda a ta by ti dala zabrat i takhle to musel byt mazec vid, doufam ze ste obe v poradku :hug:
jen si ji hezky uzivej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.6.14 08:59

@Hanesi
Gratuluju, jakej jsi měla porod, jste v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
5.6.14 09:51

@Hanesi hrozne moc gratuluji, doufam, ze se citis dobre a vsemprobehlo bez problemu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
5.6.14 13:15

@Hanesi moc gratuluji :kytka: malá je nádherná a je jí kus :D jaký byl porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.6.14 21:23

Elenka

Posilam fotky naší cácorky, tak snad uz to pude
dneska sme byly na 2 očkovani ma 62cm a 6300g
a co vaše zlaticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
6.6.14 11:11

@Hanesi gratulka, malá je teda cvalík, ta se v životě neztratí :hug: Tak at vám dělá jen a jen radost

Náš Daník bude mít v pondělí tři měsíce a „za odměnu“ dostane první pigáro. Tak jsem zvědavá, jak to zmákneme… Tohle je to moje zlato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.6.14 15:02

@Alowen sladkej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
6.6.14 16:06

@84káča ta vaše je takz krasavice :) krásně vlasatá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.6.14 07:17

Ahoj holky, tak už jsme doma a zvykame si na sebe. Malá je ale zatím zlaticko a nechala nás vyspat :mrgreen:
Už jsme zvládli i první koupání, z toho jsem mela velké obavy…
No a k porodu…jela jsem tam se slabyma kontrakcema po 5 min (ty me asi způsobil jediném nechranenej sex, protože začaly hodinu po něm :mrgreen: ), říkala jsem si, že me tedy asi pošlou domů ale dr.ze prý už to necháme rozjet..to jsem byla volně na dva prsty a bylo asi pul třetí ráno, když jsem se dostala na porzodní box. Pak klystyr (který byl mimochodem stejně k ničemu a to jsem letěla snad 3× :mrgreen: ) a čípky, v 6 rano nález na 4cm, mala ale vzadu…tak mi pichli vodu…a do 15 min začalo peklo :zed: ty tři hodiny kontrakci silných jak… mě dávaly hodně zabrat…no ale zabralo to a malá prisla za 3 hodný na to na svět :-)

Po sítí se ale objevil vnitřní hematom a musela jsem ještě na sál pod plnou anestezii a právě toto vnitřní siti ma asi ty nejhors následky :roll:
No ale co, je to za mnou, malá je krásná a zdravá až na kyčle, musíme nosit tu prisernou podložku, ale je to jen na pár týdnů..

Takže ve strucnsti asi takto :mrgreen: jsem ale šťastná jako blecha :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.6.14 17:29

@Hanesi
Nám taky říkali, že máme nosit jako prevenci to široký balení do prvniho utz kycli, pak zase dětská sestra říkala, že se od toho upouští. Tak ji to nedáváme a ještě v tomhle vedru. A jelikož je ji velká i plinka, tak ty nožky má od sebe. Na kyčle jdeme v úterý a uvidíme co nám řekne, pak až budeme do široka balit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
7.6.14 18:49

@Hanesi tak hlavně že je to za tebou, bud rada zes je mela jen 3 hodiny myslim ty kontrakce, ja rodila přes 30hodin pac sem se neotvírala a 20hodin z toho byly ty zádový nez mi pichli epidural, nikomu bych to neprala a ta představa me desi doted, když vim, ze si to pristi rok dam znova :,( :,( snad to bude rychlejsi :lol:
nám ten sex vůbec nepomáhal :(
my sme s kyclema problém nemeli, davali sme 1 jednorazovku a nato 1 latkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
7.6.14 20:40

@Hanesi ahojky…moc sem už nechodím…a ted koukám, že jsem se přišla právě včas…moc gratuluji k holčičce :kytka: uteklo to jako voda vid??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
9.6.14 08:04

@Hanesi gratuluju k rychlému porodu a zdravé holčičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí