Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mimochodem, dneska jsou Daníkovi tři měsíce a zítra to bude přesně rok, co mi ho dali do bříška
Jak si na to vzpomenu, tak zase bulím ![]()
Máme jít na první očko, ale asi to odložím, to vedro se mi vůbec nezamlouvá
Ahoj jsem tady nová a chtěla bych se zeptat jestli náhodou nevíte kolik stojí IUI v natalartu. chodila jsem do smetanky a ted jsme se rozhodli pro změnu.
@Mazlucha No nám právě kyčle poprvé měřili v porodnici, takže proto ta perinka už nyní
je to hrozný v tom horku, ale naštěstí ji to zatím nevadí ![]()
Ahojky holky tak to mam potvrzený sem v 7tt takze nam pristi rok pribude 2 uzlíček ![]()
@84káča píše:
Ahojky holky tak to mam potvrzený sem v 7tt takze nam pristi rok pribude 2 uzlíček
nádhera, gratuluju ![]()
@Hanesi
Já jsem sita jen vevnitř a ještě to trochu cítím a stehy tam taky ještě mám, nevím jak dlouho se vstrebavaji
@Mazlucha fakt?
no tak to potes koště…bolí to jako pr…e mám šití i z venku i ze vnitr
a bez paralenu ani ránu…tak to jsi mě moc nepotesila… ![]()
@Hanesi
Já paralen ani nepotřebovala, jen o tom prostě vím, ale není to nic hrozného. Já mám spíš problém v tom, že mám pocit, že mě bolí mocova trubice od toho jak mě jednorázove vycevkovali, aby mě mohla zašít, ale dle mámy je to prý asi blbost, že to bolí, ale měsíc po porodu už by nemělo
Děkuji
jo další lednácek ![]()
mě ty stehy boleli 14dni ale nebylo to na prasek, jen aby te blbe nezasili když to neprestane do 3tydnu tak brnkni doktorce lepsi včas nez něco zanedbat.
Ju, tak to jste mely dobre…asi vic nez stehy me boli modrina, co tam mam…nevydrzim stat ani sedět… no hruza! Včera jsem si koupila dubovou kuru a je to lepsi…ta mocova trubice me taky boli, na dotek, myslela jsem si, ze se mi rozjizdi zanet mocaku po tech studenych sprchach, ale nenapadlo me, ze je to po cevkovani…kazdopadne holkx dekuji. ![]()