Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanesi je hroznej, tamto taky říkal že by teda raději doma a pak to odvést blázen. Holky a tomu chlapovi berou krev asi jen jednou ne? Pamatujete si to? snad aspon 1× bych ho ukecala. stejně ženská co vše vytrpí…
Mě ted stimuloval doktor clostibelgytem a 12dc 18mm folík a bud ovu byla a vytvořila se cysta nebo folík přerostl a je cysta a skončila jsem ve čt v nemocnici na kapačkách s bolestma, ted čekám do soboty zda to dostanu nebo ne a tak mu říkám zda si je vědomej co já všechno podstupuji a on že prostě krev nedá. bylo mi to hrozně líto
@lluucckkaa25 můj chlap je z tohoto pohledu asi světec
krev mu nevadí, je dárcem, spermiogram absolvoval snad 15× za celou dobu, dale ultrazvuk varlat s asistencí dvou doktorů a jako tresnicka na dortu vnitřní ultrazvuk nadvarlete od mladé paní doktorky
my si tedy rozhdne nemáme co vycitat ![]()
@Hanesi
Tý jo, tak to jsem zvědavá kdy to bude, ten odhad váhy závidím, co já bych za to dala, kdyby byla malá o něco větší ![]()
@Mazlucha no víš jak, je to odhad
a pokud vydržím do termínu, tak taky nebude co závidět
to už možná bude zase moc velká ![]()
@lluucckkaa25 no to je otázka. Zeptala bych se přímo v CAR. Protože ne vždy je nutné dávat krev, ale pokud by u něj byla potřebná určitá vyšetření, tak ano. Ale nikdo vás nemůže nutit, nicméně může pak docházet k neúspěšným pokusům, právě z těchto důvodů.
@lluucckkaa25 urcite mu vezmou krev na pohlavní nemoce jinak to neudelaj, je to podmínka která se musí splnit jinak to neprovedou. Je to teda sobec oproti tomu čim si musíme projit my
drzim palce at ho premluvis.
tak jinak holky včera u dr. něco malinkého nasla a du 10.6. znova na kontrolu, aby uz to bylo vetsi, takze sem tehotná
tak hold budeme mit detska rovnou po roce
doufam tedy ze se to maly udrzi pac sem zacala spinit a to se mi u te první vůbec nestalo zatím to vypocitali na 6tt ![]()
@84káča tak moc gratuluji
alespoň si budou rozumět, ale při ponysleni, ze jedno ještě nechodí a druhé je již na světě je u trošku ouvej ![]()
To spineni, není to tím, že jsi minule brala utrogestan a teď nic? Nechces si ho raději nechat napsat?
@84káča
Gratuluji, spineni může být, známá dokonce krvacela, za vše mohl hematom. Dali ji na to k utrogestanu nějakou injekci. Držím palce ať se udrží ![]()
@84káča gratuluji! Já i krvácela, co ti na to řekl doktor? Nasadila ascorutin, nebo vodu s citronem, pokud by se to horsilo, tak utrogestan.
Dr rekla at beru listovku a za 14 dni prijdu
u prvního sem nic nebrala
jo jo bude to docela zahul ale potrat me vůbec nenapad a pritele nastesti taky ne, to riziko ze by uz další nebylo nam to nestoji, hold si maknem no, zvladli to i jiny ![]()
@84káča moc gratuluju k dalšímu zázraku
tak at je vše v pořádku
@84káča všichni říkají, že takhle děti po sobě mít je náročné první rok a pak je to lepší a lepší. Určo to zvládnete, a pak to budou super parťáci!