Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlucha a není to tím, ze tam jsi byla stále jen v noční košili? ![]()
Me to hrozně vyhovovalo, když jsem tam minuly týden ležela, ale doma je mi to blby chodit jen v košili ![]()
@Hanesi
Asi jo a taky jsem si zkusila vzít normální kalhotky
Jo, holky, na to mě upozorňovala sestra v porodnici, že kojení není antikoncepce
A menzes zatím nemám ![]()
@84káča tak jestli jsi fakt v tom, tak gratuluju
to je mazec
Holky, tak ja dostala MS v den ukonceneho 5. mesice Dominika a to plne kojim.
@Michaela1983 no já měla MS jen 2 dny tak se to počítá od toho pry, tak se uvidi du v utery na gyndu, jestli se to potvrdí tak to bude presne na rok jako je ta naše prdolka ![]()
holky stava se vam ze se malý nakojí a pak to všechno vyblinka a takhle celi dokola znova, muze to byt ztoho vedra
@84káča no bude to hukot, ale pozdeji si zas skvele vyhraji. Malej neblinkal vubec do okamziku co se zacal otacet ja bricho. Od te doby furt s tim nic nenadelam. Udrzet ho na zadech je nemozny.
Holky nechci vám sem vstupovat ale mám dceru z IVF ale už je to 7let co jsme to podstoupila a ted mi to s novým partnerem možná hrozí zase, už rok nemohu otěhotnět ale přítel nesnáší doktory a prej by nikdy nedal krev…je sobec v tomhle a proto se ptám brali krev vašim chlapům? Já už si to právě nepamatuji ale rzumově si myslím že je logické že berou krev i partnerům. Děkuji za odpověd
@lluucckkaa25
To je jasný, že berou i partnerovi, bude se s tím muset smířit pokud chce také mimco, měl by ti být v tomto oporou
@Mazlucha Ano měl, ale on nemůže vidět krev, jehly nic a ujistil mě že na krev nepůjde takže doufám že se povede normálně ale děkuju.
@lluucckkaa25 tak to je zajímavé
… ![]()
Ti chlapi jsou někdy fakt srandovni ![]()
@lluucckkaa25 píše:
@Hanesi to druhe mu prej nevadi, ale je hroznej cita
tak to je fakt sranda, můj by dal stokrát krev, ale to druhý jen v nouzi nejvyšší a ještě musel doma ![]()
Každopádně hodně štěstí, at se zadaří přirozeně ![]()
Holky, jinak my byli dnes na kontrole a prý je čípek vstrebany a na dva prsty, takže můžeme každou chvíli rodit
malá ma už odhad 3,3 kg ![]()