Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanesi
Děkujeme. No mohli jsme jít dnes, ale malé stoupla žloutenka, tak šla pod světlo a domu možná zítra
@Mazlucha no tak at se ji to zlepší a je co nejdřív spolu doma ![]()
Ahojky holky ![]()
@Mazlucha jee zavidim ti žes to měla tak rychlý
já rodila přes 30hodin v křížových bolestech ![]()
a ted sem uplne zmatená, dála sem si včera test, pac nám to 1 ujelo a je pozitivní nevim zda se mam radovat nebo brečet.
4roky námahy o první a ted to jednou ujede a bude další, to si tu svoji 4mesicní prdolku moc neuziju ![]()
v utery du k dr. tak sem zvedava zda mi to potvdí ![]()
@84káča
Jojo, ono se to říká, že když to první dlouho trvá, druhé je hned ![]()
Joo tak si dejte bacha
může to potkat každou ![]()
jak se říká odříkaného chleba krajic největší ![]()
@84káča jeee, to je mazec!!! No my si pozor nedavame, zazrak bysme brali. Jsem zvedava na tve novinky. A u vas byl problem vcem?
@Michaela1983 problém je ve mě, mam polycystické vaječníky a vynechavá mi ovulace. no vidíš a my si pozor davali az na jedno uklouznuti ![]()
@84káča páni, tak to je mazec
a prej, že kojení je jako antikoncepce ![]()
U nás je problém na straně chlapa, takže si nemyslím, že by to byl i náš případ, ale zázraky se dějí ![]()
No, hele ono je to tak, jak to má asi být, ale že to bude mazec, to je asi jasný… ![]()
@Hanesi
Není to nejlepší antikoncepce
Dnes nás na to i upozorňovala laktacni poradkyně než nás propustili z porodnice ![]()
@Mazlucha jo jo je to kec to vim, kojení max. zabraní menzes ale ovulace normalne funguje, ale nikde nato neupozornuji, se divim ze vam to rekli ![]()
holky bacha na růstový spurt- nás na to taky neupozornily a já zacala panikařit ze nemám mlíko, ale to sou jen deti nenazraný v urcitem období.
@84káča
To jsem neslyšela, že by kojení zabránilo MS, nás i upozornila na to, že by měla dojít hned po sestinedeli ![]()
@Mazlucha @84káča JoJo, vim, že je to kec, právě proto jsem to psala
![]()
@Mazlucha jinak jak je? Už jste doma? ![]()
@Hanesi
Dnes nás pusttili, malá špatně pribira, jak tam byla ta zloutenka a ještě není úplně pryč. Jinak mě je docela dobře, jen citim stehy, ještě že mi nenastrihla hráz. Nejhorší je, když si kychnu, to mám pak pocit, jestli mi to tam nepopraskalo ![]()
@Mazlucha je, já už chci takyyyyyy
ale, asi se malé ještě nechce ![]()
Na to šití a hojení vůbec se teda fakt netesim, ale snad to brzy přejde ![]()
@Hanesi
Určitě to brzy přejde, ale jak jsem přišla domů, tak je to docela nepříjemný, nevím proč to v nemocnici bylo jiné, musí se hlavně vstřebat stehy a pak to bude dobrý.