Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanesi zatím jsem v termínu. Ve středu jdu na další kontrolu, tam už mi asi řeknou. Déle než ve 42tt mě rodit nenechají ![]()
@Alowen ty jo, mozna ještě 14 dnů???
to bych už asi zvědavostí a nedockavosti nemohla ani spát ![]()
My zrovna chystame malé pokojicek ![]()
@Alowen jeee, tak to uz kazdou chvilku bude. Moc drzim pesti na pohodovy porod a tesim s3 na zpravu o mimi.ku.
@Hanesi
Mě je fajn bříško poboliva asi tak jako tebe, citim jak se mi napina, ale nemerila jsem ho. Nahoře mám necelá 2 kila. Pokojíček jsme vymalovali a opravili minulý víkend, v pátek objednali valendu, abych si mohla k malé lehnout a teď vybíráme koberec. Jinak zdravotně jsem v pohodě, další kontrolu mám 18.3 a UTZ ve 30. tt jdeme 31.3. Jo a ještě jedeme od 13.3 na 4 dny na hory ![]()
@Mazlucha už tak brzy na velký utz? Já myslela, ze se chodí až v 32 tt ![]()
A ty budeš spavat s malou? Já právě resim, jestli dat malou od narozen do svého pokojicku, samozřejmě s monitorem dechu, nebo ji mít v loznici nějakou dobu… vim, ze ložnice je pro maminku pohdlnejsi, ale zase manželství bez soukromí…
No a pak jestli nebude mit mala větší klid, když bude sama… ![]()
@Hanesi
Chodí se od 30+0 - 32+0, já jdu v 30+5.
Ano chci spát s malou v pokojíčku, aby se chlap v ložnici vyspal a já pořád nelitala sem tam, monitor dechu máme taky, ale aspoň ať se jeden z nás vyspí a chci, aby byla od narození ve svým pokojíčku
@Mazlucha @Hanesi holky udelejte si to tak, jak vam to vyhovuje. My jsme s manzelem rozhodne nechteli mit rozdelene loze
, a mit malyho v jine mistnosti si predstavit neumim. A to je pritom zlate mimco, v noci temer nikdy neplace, jen se s mlaskanim budi na jidlo
. Manzel spi v pohode, vubec nevi, ze tam kojim a prebaluju. Ze zacatku jo, tak jsem chodila prebalovat na druhy prebalovak, ale ted uz vubec. Monitor dechu je fajn vec, ale ja jim neverim, takze stejne maleho kontroluju a jsem rada, kdyz slysim jak si tam funi
.
@Michaela1983
Chlap se právě budí, když slyší pohyb a taky chceme, aby malá byla od začátku ve svým. Uvidíme ono to třeba nakonec může být jinak ![]()
Ahojky holky, my mame malou vedle v pokoji a vyndany dveře abych ji lepe slyšela(slysím kazdé fnuknutí
), monitor dechu mame samozrejme, a musim rict ze uz se nam párkrát zpustil 1 dokonce fakt nedýchala az když sem sni skubla tak zacala, ale pry se to miminkum stava ze dychaji nepravidelne takle mi to bylo receno u doktorky ![]()
Tak dnešní kontrola v pořádku, malá má 550gramů a 30cm. Já jsem zase zhubla 2kila, ale jinak dobrý. Na ten cukr půjdu asi až 17.3 a za týden na to další kontrola. Mám odpočívat a polehávat
@84káča Nekecej, fakt nedýchala???
Tý jo, to by se vě mě asi krve nedořezali…
My máme ten pokojíček taky hned vedle a dveře by byly určo otevřené - jak od ložnice, tak od pokojíčku…No uvidíme, jaká pak bude praxe ![]()
@kivi28 Zhubla?
Jak to děláš? Já teda stále úspěšně nabírám…myslím, že až nepoměrně k tomu, jak papám… no uvidíme, co na to na kontrole příští týden ![]()
@Hanesi
Já taky nejdřív 2 kila zhubla a teď mám nahoře necelý 2 kila
A to se nijak neženyruju.
@84káča ty jo, tak to je sila, to bych byla na nervy. Falesny poplach nasgesti nemame, to by snad nemelo byt.