Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
14.3.19 14:48

Ahoj holky, muzu se pridat ? :) my treti IVF, dnesni UTZ potvrdil prozatim 20 foliku (puvodni nalez 16 - doktor mirne zklaman, ze jich je kolem 20ti) .. Dalsi nalez - slabsi kvalita vajicek, NK bunky vysoky nalez v deloze.. :) kdo jeste stimuluje ? :) my v sobotu OPU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.3.19 16:26

Tak my už jsme dnes po transferu 9 ti buněčného embryjka. A teď to dlouhé čekání. Snad se mu bude u mě líbit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.3.19 20:46

@Sakuraa držíííííím pěsti!! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.3.19 07:39

@Agilucka Diky. Kdyby to tak do třetice všeho dobrého vyšlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.3.19 08:55

@Sakuraa držím pesti ať se u tebe pekne zavrta a je mu tam dobre :srdce:
Vždyť i my si zaslouzime malinko stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.3.19 09:48

Ahoj holky, jsem už sice takový matador IVF a nerada bych sem vnášela nějakou negativní energii, ale stále mě ještě neopustila naděje a víra, že i nám to jednou vyjde, i když mám za sebou to, co mám. Tak jen ve zkratce. My začali první cyklus IVF před 7 lety, dnes mám za sebou ty cykly už 4. Jsem 2 dny po ET, těch transferů jsem za ty roky měla asi 9, nikdy úspěšný…prostě se embryjko nikdy nechytlo. Nikdy nám nezjistili žádnou vadu, ani imunologickou, genetickou, nic.Přirozeně jsem (i s jedním vejcovodem)otěhotněla 3×, jednou zamlklé, jednou mimoděložní a jedno , to zásadní, se povedlo a máme tříletou dceru. Nyní už jsem ale bez vejcovodů, takže nám nezbývalo nic jiného, než jít do 4. cyklu.Vše proběhlo v pohodě, transferovali nám krásnou blastocystu, 3 máme ještě k zamražené a na další tři se čeká. Vystřídali jsme za ty roky 4 CARY a zaplatili za vše už kolem 300 tis. Kč, ale jedeme dál a věříme, že tentokrát nám to vyjde :lol:
Vám všem přeju hodně štěstí a věřte, že pokud se vám zadařilo na poprvé, je to malý zázrak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.19 11:43

Holky tak mám zelenou (spíš červenou :mrgreen:) ZÍTRA začíná se stimulaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.19 11:47

@Lulusila A cim budes stimulovat jestli se muzu zeptat ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.19 11:49

@Reaskiller Puregon, taky začínáš se stimulaci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.19 11:53

@Lulusila Uz mam po - zitra na OPU :) vcera partner pichnul Decapeptyl, zavedla jsem globuli a cekame na to nejhorsi asi :) X dnu cekani kolik jich bude, jake kvality, kolik jich bude zdravych.. no silenost :) to uz radsi cekat na ty dve carky :mrgreen: Jinak jsem stimulovala Gonalem :) pak protokol ukoncovali Decapeptylem kvuli opakovanemu hyperstimulaku.. kolikate je Vase IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.19 12:14

@Reaskiller je to moje 1 Ivf :) tak jsem plná očekávání :D věřím že ti všechno dobře dopadne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.3.19 12:33

@Lulusila Jeee dekuji, a co Vas dohani k IVF jestli se muzu zeptat? u nas imunita a genetika :( pichat budes sama? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.19 13:11

@Reaskiller ano sama :) jinak mám neprůchozí vejcovody, takže menší mechanická závada 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.3.19 13:15

@Lulusila Máme stejnou mechanickou závadu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 13:20

Tak jsem dneska mela dalsi kontrolu a konecne mi zacali folikuly rust. Ve stredu to vypadalo ze na leky nereaguju a budeme muset nakonec stimulaci ukoncit. Nastesti sem po vyrazne zvysene davce zareagovala a mam 9 krasnych folikul. Pristi tyden nas ceka odber a do ty doby me cekaji 4 injekce denne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.