Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PiperW vceta jsem vyzvedla léky a dnes nebo zítra to mám dostat…takze každým dnem teprve zacinam
závidím, že už víš že máte maly připravený
já se teď bojím. aby mi to nějak nrprekazil covid ![]()
@baru-ska já už jdu v úterý na ket. Co ti naplánovali? Dlouhý/krátký protokol? Čím máš stimulovat? A půjdeš na et nebo na KET?
Ono to půjde, uvidíš. Já jsem měla největší strach z píchání injekci a nakonec jsem je píchala vždy ráno ještě v polospanku, takže dá se říct po slepu
Opravdu to nic neni
Holky prosim poraďte. Od rána silné bolesti v pobdřišku jako při MS a občas mě tam píchne. Mám citlivé a “tvrdší” bradavky a jsem pořád unavená je možnost že se to nepovedlo? Jsem 2den po ET 5denní embryo
@PiperW no já mám normálně ovulaci, máme v pohodě spermio všechno funguje..ale mám nepruchodny vejcovody..talze prý mi dal krátký a setrny protokol.. prý s cilemziskat tak 5 kvalitních.. Ne moc..mám gonal 2× 225a pak po 150 a potom cetrotide a ovitrelle.. nejvíc se bojím aplikace cetrotide
a doufám že bude ET… Tak to už máš za pár. moc držím palce..tý si teda na et nebyla a máš první ket jo? Tím že je máš geneticky vyšetření, tak větší šance viď ![]()
@Maty35 a jinak genetiku z vaši krve máte dobrou? Nám dělali přímo i na ty chromozomy a to máme ok
@baru-ska ano já jdu rovnou na ket. Říkali, že je větší šance. Nechala jsem to na nich, přece jen je to první pokus, když už se dáme do rukou odborníků, tak bysme jim do toho aspoň ten první pokus nemuseli kecat
říkám si když se povede, vím že dělali co mohli a když ne tak se budu zajímat sama o další možnosti a budu se ptat
@PiperW kvůli tomu aby mi zvýšil šance na et mám prý nízký dávky, aby tělo nebylo tak rozhozeny hormonama na uhnizdeni..protp většinou prý bývá úspěšnější ket.. Tak uvidíme. drzme si palce ![]()
@Tereza233 mela jsem to same ale az 3 den taky 5 denni embryo, takze se mohlo povest
ja mam uz pozitivni test ![]()
@Domca1111 píše:
@Tereza233 mela jsem to same ale az 3 den taky 5 denni embryo, takze se mohlo povestja mam uz pozitivni test
Moc moc moc děkuju
kéž by se to povedlo bylo by to úžasné a zeptám se tě kolikátý den sis dělala testík a byl tam aspoň ducháček? ![]()
Nazdárek děvčata
tak mi našel dneska na 2. kontrolnim UTZ ještě nějaké folikuly, a prý ty, co jsou na straně cysty, jsou vedle ní a ne za ni, tak se k nim dostanou
v úterý 9.30 jdeme na to, chlap ma byt dva dny před bez ejakulace, tak snad mu to bude stačit ![]()
Zatím stále pohoda, nic mě nebolí ani netrápí, ničemu nepropadam, takže holky, co vás to čeká, žádný zbytečný stresik ![]()
@baru-ska píše:
@PiperW vceta jsem vyzvedla léky a dnes nebo zítra to mám dostat…takze každým dnem teprve zacinamzávidím, že už víš že máte maly připravený
já se teď bojím. aby mi to nějak nrprekazil covid
Co by vlastně následovalo? Mám stejné obavy, že to teď někde jako na potvoru chytnu. Nevíte, co by se stalo, kdybychom zaplatili za léky a pak nemohli léčbu kvůli covidu podstoupit? Počítalo by se to jako jeden neúspěšný pokus, když už t pojišťovna schválila? ![]()
@Janule84 sestra mi včera řekla že vůbec neví, že se jim to ještě nestalo…ale že má dál bych logicky nemohla..takze fakt nevím…
Holky, o pokus byste určitě nepřišli, jenom byste ho museli přerušit. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.