IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7539
28.3.21 10:44

Holky, nebavily jste se někdo s mudr ohledně cetrotide a podobných léků, jestli i přes to, že se píchají mužou prasknout velké foliky předčasně nebo to spolehlivě podrží? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 19:16

Ahoj holky, vy které jste byly v březnu na ivf, máte již nějaké těhotenské příznaky?
Já mám krásně pozitivní test, nyní jsem v 5tta ještě týden zpět mě lehce pnulo v podbřišku, občas někde pichlo a jemně jsem cítila i prsa. Teď ze dne na den tyto příznaky úplně vymizely a já mám hrozný strach, že je konec.
Mohu vás poprosit o vaše zkušenosti a jak to máte s příznaky vy?
Popřípadě kdybych dělala dál těhotenské testy a bylo by něco špatně, začaly by slábnout testy nebo HCG klesá příliš pomalu? Moc děkuji za vaše odpovědi a omlouvám se za anonymitu :oops:

• Citovat
  • Upravit
2717
29.3.21 00:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vy které jste byly v březnu na ivf, máte již nějaké těhotenské příznaky?
Já mám krásně pozitivní test, nyní jsem v 5tta ještě týden zpět mě lehce pnulo v podbřišku, občas někde pichlo a jemně jsem cítila i prsa. Teď ze dne na den tyto příznaky úplně vymizely a já mám hrozný strach, že je konec.
Mohu vás poprosit o vaše zkušenosti a jak to máte s příznaky vy?
Popřípadě kdybych dělala dál těhotenské testy a bylo by něco špatně, začaly by slábnout testy nebo HCG klesá příliš pomalu? Moc děkuji za vaše odpovědi a omlouvám se za anonymitu :oops:

Ahojky, já jsem 9.den po ET, test jsem ještě nedělala a příznaky právě že nemám :nevim:
Nicméně k tvému dotazu - o příznacích to není, podle toho to nemůžeš usuzovat. To se může střídat chvíli tak, chvíli zase jinak…mě třeba bylo ukázkově blbě, opravdu hrůza, už jsem si šla pro průkazku a bum - v 11tt mimi nemělo srdíčko…
Podle testů to taky nepoznáš, protože po zamlknutí hcg klesá jen pozvolna a v tom 5tt už by byla hladina docela vysoko, takže testovat nemá smysl.
Pokud nekrvácíš ( ani špinění nemusí znamenat hned konec ), nemáš velké bolesti břicha ( potrat bolí a celkem dost ), určitě se nějakýma příznakama nestresuj…užívej si začátek těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
29.3.21 08:58

@Domca1111 ahojky, držím ti palce, ať máš dneska pěkný výsledek ✊ ✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
29.3.21 09:06

@Maky1234 ahojky moc dekuji :srdce: zachvili vyrazim do CARu jsem strasne nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
29.3.21 09:29

@Domca1111 Taky moc drzim palecky.. :kytka:

Ja 9. den po ET stale snehobilo.. Uz to pomalu vzdavam.. :,( Zacinam premyslet, jestli 2. pokus hned nebo az na podzim.. Achjo, a to jsem tomu tolik verila.

• Citovat
  • Upravit
131
29.3.21 09:36

@Oblu já nevydržela do zítra a taky jsem testovala dnes ráno 9 dní po KET a nic… Ale četla jsem že některé měly 2 čárky třeba až 12 den.. Další pokus ve středu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.21 09:37

@Domca1111 taky držím palce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
29.3.21 11:25

Ahojda! všem testujícím pevný nervy! já mám za sebou utz 10 dc a nemám závratný počty, ale budu doufat v kvalitu.. vyšlo napravo jen jeden 21 mm a nalevo 4×19mm a 2×15mm… tak nevím jestli všechny dorostou a ted se nejvíc děsim aby nějaký nepopraskaly předčasně..
nakonec teda máme vybraný ICSI, prodlouženou kultivaci a na muj dotaz mikrofluidní čip.. jinak by mi ho nenutil…
holky už nám to musí klapnout, když je to jaro :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
29.3.21 11:26

@Oblu dekuji no ja uz tomu nadeji nedavam sestricka mi rekla ze chteji aby bylo dneska hcg 400 a to si myslim ze za 3 dny nenaroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
29.3.21 11:31

@Domca1111 musíš věřit. urcite není nic ztraceno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
29.3.21 12:26

@baru-ska no uz jsem s tim i smirena ze to nevyslo z 62 na 400 tomu ani neverim ze by se to tak zvedlo, ale uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
29.3.21 12:40

@Domca1111 moc moc moc ti fandím!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
29.3.21 12:44

@Oblu @Jíňa03 holky to mě mrzí…ale třeba ještě může být brzo - kolika denní embrya jste nechaly zavést?
Já 4denní, zítra mám 10.den a asi test zkusím, i když se srážky s realitou bojim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
29.3.21 12:55

@Maky1234 moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.