IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
2.4.21 07:05

Ahoj holky tak dneska jsem si měla dělat test a je pozitivní ovšem žádné dálnice tam nejsou :( koupila jsem si ještě clearblue digitální a taky mi ukazuje + ale přijde mi to hcg nízké na to že jsem 16ctý den od et 5-denní blastocysty a dneska mě trochu víc bolí podbřišek jako při ms ale nepravidelně a občas zašpiním tak jsem trochu nervózní přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.4.21 07:32

@Tereza233 byla jsi na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.4.21 07:34
@Domca1111 píše:
@Tereza233 byla jsi na krev?

Na krev jsem nešla v caru mi nikdo ic neřekl jen že si má udělat dnes test a v úterý zavolat na objednání ale přijde mi to divné teď už bych tam měla mít dálnici :nevim: jsem z toho nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.4.21 07:38

@Tereza233 ja mela uplne to same sice jsem carku mela trosku silnejsi ale ne o moc… sla jsem na krev do caru 13 den po et mela jsem jen 62j to uz jsem ztracela nadeji ale pak se to krasne zvedalo cjodila jsem na krev ob den urcite bych sla na krev jako samoplatce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.4.21 07:42

@Tereza233 ahoj, je pravda, že ten 16.den by čárka mohla být silnější :think: já bych asi být tebou počkala, co se z toho vyvrbí. Na krev si jako samoplátce můžeš zajít, ale chtělo by to jít aspoň 2× v rozmezí dvou nebo 3 dnů, aby bylo vidět, jestli hcg roste jak má… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.4.21 07:43

@Jíňa03 tak mě dorazila ms i přes Utroš, čili já dneškem s lékama končím, je to zbytečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
2.4.21 09:15

@Maky1234 tak to mne moc mrzí, držte se a užijte si Velikonoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.21 09:24
@Maky1234 píše:
@Jíňa03 tak mě dorazila ms i přes Utroš, čili já dneškem s lékama končím, je to zbytečný :nevim:

Mě taky… Takže taky vysazuju… A večer si dám pivko :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
2.4.21 09:50

@Jíňa03 já asi taky :D nebo víno, dlouho jsem se žinýrovala, tak teď si zasloužím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.21 10:17

@Maky1234 přesně… Nebo oboje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.4.21 10:19

Tak jsem ten clearblue rozebrala a nedalo mi to a myslim si že to už zádný ducháček není oproti mamatestu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
2.4.21 10:30

Holky všem moc závidim, že už mužete testovat :mrgreen: moc gratuluju všem, které máte pozitivní testíky :kytka:
já jsem teprve 2. den po OPU a zatím oplodněno všech 5 vajíček a začaly se vyvíjet.. ale prý je kritiký 3. den, tak uvidíme. je to nekonečný čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.4.21 10:37

@Tereza233 ja i kdyz jsem nebyla tehotna tak jsem tam mela ty carky🤷🏽‍♀️ Pry se ty digitalni nemaji rozebirat🤷🏽‍♀️ Zajdi si na krev a uvidis na cem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
2.4.21 18:16

@Maky1234 @Jíňa03 Ja vcera nestihla vinoteku, takze abstinuju dal… 😓 🤣 Snazim se na tom hledat to pozitivni, pres leto se budu moct potapet a budu moct lezt.. Vy si taky urcite uzijete dovolene.. A nabereme sily na dalsi pokus, ktery proste vyjde.. 🙃

@baru-ska Drzim palecky, at jich vydrzi co nejvic.. Ty tri dny uz utecou rychle.. Muzes to vyuzit a dat si na dlouhou dobu naposledy cervene vinko. Pry to pomaha sliznici.. 😁

@Tereza233 i slaba carka je carka.. 💐 Hlavne se tim nestresuj, naopak si to uzivej.. 🙃

@PiperW @Domca1111 Holky moc vam to preju… Verim, ze i na nas brzy dojde rada a ted je krasny videt, ze to nekomu vychazi..

• Citovat
  • Upravit
812
2.4.21 19:10
@Oblu píše:
@Maky1234 @Jíňa03 Ja vcera nestihla vinoteku, takze abstinuju dal… 😓 🤣 Snazim se na tom hledat to pozitivni, pres leto se budu moct potapet a budu moct lezt.. Vy si taky urcite uzijete dovolene.. A nabereme sily na dalsi pokus, ktery proste vyjde.. 🙃

@baru-ska Drzim palecky, at jich vydrzi co nejvic.. Ty tri dny uz utecou rychle.. Muzes to vyuzit a dat si na dlouhou dobu naposledy cervene vinko. Pry to pomaha sliznici.. 😁

@Tereza233 i slaba carka je carka.. 💐 Hlavne se tim nestresuj, naopak si to uzivej.. 🙃

@PiperW @Domca1111 Holky moc vam to preju… Verim, ze i na nas brzy dojde rada a ted je krasny videt, ze to nekomu vychazi..

Díky, je krásný vidět jak si to tady všechny přejeme a podporujeme se :potlesk: Jste skvělý holky, ať máme brzo všechny vytoužené //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.