Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já jsem taky i přes utrogestan začala krvácet, test mám negativní. Příští týden jdu na krev na TSH hormon a prolaktin. Tenhle cyklus si odpočinu a další cyklus jdeme do 6IVF…
Nevzdáme to ![]()
@Tereza233 já si tady z diskuzí pamatuju pár holek, který opravdu krvácely, že ani doktoři nechtěli věřit, že tam miminko stále…ale bylo ![]()
Je to těžký, ale ještě neklesej na mysli, třeba to opravdu dobře dopadne…
@Innaaemma ufff, no, co napsat…je mi to moc líto, je to teda hrozný, 5ivf a žádný výsledek
drž se a nevzdávej to!
@Maky1234 už jsme chtěli jít do darovaného embrya, ale nějak mě ještě nahlodala chuť to zkusit.
Děkuji moc za podporu a pevně věřím že se dočkáme. Teď to zkusíme přirozeně, alespoň nám to zase upevní vztah
Mám tedy jen jeden vejcovod, tak budeme doufat ![]()
@Innaaemma jsem na tom stejně s tím jedním vejcovodem…a někdo tu psal, že prý v cyklu po ivf může být větší šance otěhotnět, že jsou vaječníky nabuzený…tak budem tomu věřit
![]()
@Maky1234 To jsem taky slysela. Volala jsem proto do CARu, ze bychom chteli IUI a rekli mi, ze po IVF byva anovulacni cyklus a videt me chteji az po dalsi MS.. 😓
@Oblu fakt jo
tak kde je pravda, to by mě zajímalo ![]()
Si schválně tenhle měsíc budu dělat poctivě ovu testy, abych to vysledovala
![]()
Ahoj holky, nějak se nám to tu poslední dobou přestalo hemzit testama a zavládla tu taková bych řekla nesvstecni pochmurná nálada.
Já dnes 10.den po ketu a testiky krásně sílí. Chci jen říct holky, nevzdávejte to, ono to jednou přijde, jen někdo má tu cestu delší a trnitejsi a někdo se ani nenadeje a je hotovo. Všem přeju veselé Velikonoce a doufám, že až pojedu na krev do caru, miminko bude tam kde ma
posílám obětí
@Oblu píše:
@Maky1234 To jsem taky slysela. Volala jsem proto do CARu, ze bychom chteli IUI a rekli mi, ze po IVF byva anovulacni cyklus a videt me chteji az po dalsi MS.. 😓
Mě doktor hned po IVF řekl že zkusíme iui, šla jsem na kontrolu 13 DC, byl tam folikulu 22mm takže mi pichli ovitrelle a hned proběhla iui
Mě taky říkal doktor že po stimulaci jsou vaječníky rozběhnutý a pracují, stává se i že je folikul na jedné i na druhé straně zároveň. Proto se mezi stimulacemi musí minimálně jeden cyklus nechat odpočinout. Alespoň tak mi to bylo řečeno. ![]()
@Innaaemma píše:
Mě taky říkal doktor že po stimulaci jsou vaječníky rozběhnutý a pracují, stává se i že je folikul na jedné i na druhé straně zároveň. Proto se mezi stimulacemi musí minimálně jeden cyklus nechat odpočinout. Alespoň tak mi to bylo řečeno.
To by právě nahrávalo tomu IUI…
Každopádně v půlce dubna jdu ke svojí gynekoložce, tak uvidím, jestli se tam folík tvoří nebo ne..
@Oblu píše:
To by právě nahrávalo tomu IUI…Každopádně v půlce dubna jdu ke svojí gynekoložce, tak uvidím, jestli se tam folík tvoří nebo ne..
Já bych měla jít na ultrazvuk 16.4 to jdu i na krev, tak jsem zvědavá… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.