IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
516
3.4.21 20:07

Tak já jsem taky i přes utrogestan začala krvácet, test mám negativní. Příští týden jdu na krev na TSH hormon a prolaktin. Tenhle cyklus si odpočinu a další cyklus jdeme do 6IVF… :hug: Nevzdáme to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.4.21 21:29

@katkalaila mrkni do diskuze ivf duben 2021  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.4.21 21:34

@123_nik uz jsem tam :lol: :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 21:42

@Tereza233 já si tady z diskuzí pamatuju pár holek, který opravdu krvácely, že ani doktoři nechtěli věřit, že tam miminko stále…ale bylo :kytka:
Je to těžký, ale ještě neklesej na mysli, třeba to opravdu dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 21:43

@Innaaemma ufff, no, co napsat…je mi to moc líto, je to teda hrozný, 5ivf a žádný výsledek :( drž se a nevzdávej to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
3.4.21 22:01

@Maky1234 už jsme chtěli jít do darovaného embrya, ale nějak mě ještě nahlodala chuť to zkusit. :srdce: Děkuji moc za podporu a pevně věřím že se dočkáme. Teď to zkusíme přirozeně, alespoň nám to zase upevní vztah :hug: Mám tedy jen jeden vejcovod, tak budeme doufat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 22:19

@Innaaemma jsem na tom stejně s tím jedním vejcovodem…a někdo tu psal, že prý v cyklu po ivf může být větší šance otěhotnět, že jsou vaječníky nabuzený…tak budem tomu věřit :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
3.4.21 23:12

@Maky1234 To jsem taky slysela. Volala jsem proto do CARu, ze bychom chteli IUI a rekli mi, ze po IVF byva anovulacni cyklus a videt me chteji az po dalsi MS.. 😓

• Citovat
  • Upravit
2717
4.4.21 00:04

@Oblu fakt jo :roll: tak kde je pravda, to by mě zajímalo :roll:
Si schválně tenhle měsíc budu dělat poctivě ovu testy, abych to vysledovala :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.4.21 06:38

@katkalaila taky ted mam minimalni cyklus. Tak drzim pesti :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.4.21 07:20

Ahoj holky, nějak se nám to tu poslední dobou přestalo hemzit testama a zavládla tu taková bych řekla nesvstecni pochmurná nálada.
Já dnes 10.den po ketu a testiky krásně sílí. Chci jen říct holky, nevzdávejte to, ono to jednou přijde, jen někdo má tu cestu delší a trnitejsi a někdo se ani nenadeje a je hotovo. Všem přeju veselé Velikonoce a doufám, že až pojedu na krev do caru, miminko bude tam kde ma :hug: posílám obětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 08:32
@Oblu píše:
@Maky1234 To jsem taky slysela. Volala jsem proto do CARu, ze bychom chteli IUI a rekli mi, ze po IVF byva anovulacni cyklus a videt me chteji az po dalsi MS.. 😓

Mě doktor hned po IVF řekl že zkusíme iui, šla jsem na kontrolu 13 DC, byl tam folikulu 22mm takže mi pichli ovitrelle a hned proběhla iui

• Citovat
  • Upravit
516
4.4.21 09:17

Mě taky říkal doktor že po stimulaci jsou vaječníky rozběhnutý a pracují, stává se i že je folikul na jedné i na druhé straně zároveň. Proto se mezi stimulacemi musí minimálně jeden cyklus nechat odpočinout. Alespoň tak mi to bylo řečeno. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
4.4.21 18:52
@Innaaemma píše:
Mě taky říkal doktor že po stimulaci jsou vaječníky rozběhnutý a pracují, stává se i že je folikul na jedné i na druhé straně zároveň. Proto se mezi stimulacemi musí minimálně jeden cyklus nechat odpočinout. Alespoň tak mi to bylo řečeno. :hug:

To by právě nahrávalo tomu IUI… :think: Každopádně v půlce dubna jdu ke svojí gynekoložce, tak uvidím, jestli se tam folík tvoří nebo ne..

• Citovat
  • Upravit
516
4.4.21 18:55
@Oblu píše:
To by právě nahrávalo tomu IUI… :think: Každopádně v půlce dubna jdu ke svojí gynekoložce, tak uvidím, jestli se tam folík tvoří nebo ne..

Já bych měla jít na ultrazvuk 16.4 to jdu i na krev, tak jsem zvědavá… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.