Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PiperW držím palce a dej pak určitě vědět ![]()
@Maty35 jo my jsme si vlastně o tomhle už psaly…hele vždycky je šance, i to jedno může být top, což teď určitě bude!! a KET už nám vyjde! ![]()
Ahoj damy tak muj prvni ET taky nevysel. Mame jeste 3 ⛄️ tak budu doufat v 1.ket
Drzte se vsechny ![]()
@prezdivkyne tak to mě mrzí, já dopadla stejně, už ale řeším další ket ![]()
@Jíňa03 píše:
@prezdivkyne tak to mě mrzí, já dopadla stejně, už ale řeším další ket
Holky, drže se! Já jsem na tom stejně. Myslela jsem si, že mně to úplně sundá. Ten první šok byl drsný, o dva dny později je výrazně lépe. Užijme si to hezké počasí a že si, když tedy nejsme těhotné, můžeme dát pořádně do těla na kole nebo na zahradě a těšme se na další možnost, kterou naštěstí máme. KETu zdar! ![]()
Ahojda holky, všem očárkovaným velké blahopřání
a těm, kterým to nevyšlo spoustu pozitivní energie ![]()
já jsem dnes 4. den po ET, nemám žádné příznaky, necítím se jiak a už bych testovala i když vim, že je to blbost.. dokdy se vám držel ovitrelle? já píchala 2 injekce…
@baru-ska Já jsem to až vyčetla tady že otrivelle může zapříčinit pozitivní test.. Nemám s tím žádné zkušenosti.. Zítra to bude týden od vložení - taky už přemýšlím pomalu na testem, je to hrozný to vydržet..
Jinak já mám nafouklé břicho hrozně jako jsem měla ve 4. měsíci těhu…
Ahoj všem,
gratulace úspěšným a držím pěsti všem, které půjdou do dalších pokusů.
Také jsem absolvovala v březnu IVF, ze začátku jsem sem párkrát napsala, ale pak jsem měla děsný nervy a bála jsem se cokoliv zakřiknout, takže jsem pouze sledovala diskuzi a prožívala si to doma jen s manželem.
Každopádně, dnes jsem byla v CAR na krvi 13tý den po ET a mám přes tisíc jednotek..takže je to jasný
už pozitivní testy doma mi to napověděli ![]()
Tímto jsem Vás chtěla podpořit, že na každou z nás to jednou čeká a třeba ten další Váš pokus bude úspěšný… naše to bylo druhé IVF…
@Domca1111 dík. já dnes 11 a ještě slabě.. zítra už snad nebude nic.. a přemýšlím dokdy vydržet netestovat ![]()
@Eishka mela jsem ho uz nekolikrat a vzdy jsem zkousela testy 1. Den a pak 10. Den a ten 10. Den uz jsem nemela nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.