IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
9.4.21 09:04

@PiperW držím palce a dej pak určitě vědět :kytka:
@Maty35 jo my jsme si vlastně o tomhle už psaly…hele vždycky je šance, i to jedno může být top, což teď určitě bude!! a KET už nám vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.4.21 09:39

Ahoj damy tak muj prvni ET taky nevysel. Mame jeste 3 ⛄️ tak budu doufat v 1.ket :dance: Drzte se vsechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.4.21 10:03

@prezdivkyne tak to mě mrzí, já dopadla stejně, už ale řeším další ket :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.4.21 10:21
@Jíňa03 píše:
@prezdivkyne tak to mě mrzí, já dopadla stejně, už ale řeším další ket :lol:

Holky, drže se! Já jsem na tom stejně. Myslela jsem si, že mně to úplně sundá. Ten první šok byl drsný, o dva dny později je výrazně lépe. Užijme si to hezké počasí a že si, když tedy nejsme těhotné, můžeme dát pořádně do těla na kole nebo na zahradě a těšme se na další možnost, kterou naštěstí máme. KETu zdar! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
9.4.21 11:29

Ahojda holky, všem očárkovaným velké blahopřání :hug: a těm, kterým to nevyšlo spoustu pozitivní energie :andel:
já jsem dnes 4. den po ET, nemám žádné příznaky, necítím se jiak a už bych testovala i když vim, že je to blbost.. dokdy se vám držel ovitrelle? já píchala 2 injekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.21 11:46

@baru-ska Já jsem to až vyčetla tady že otrivelle může zapříčinit pozitivní test.. Nemám s tím žádné zkušenosti.. Zítra to bude týden od vložení - taky už přemýšlím pomalu na testem, je to hrozný to vydržet.. :roll: Jinak já mám nafouklé břicho hrozně jako jsem měla ve 4. měsíci těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
9.4.21 12:35

@baru-ska me se drzel max 10 dni v tele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.4.21 12:40

Ahoj všem,
gratulace úspěšným a držím pěsti všem, které půjdou do dalších pokusů.
Také jsem absolvovala v březnu IVF, ze začátku jsem sem párkrát napsala, ale pak jsem měla děsný nervy a bála jsem se cokoliv zakřiknout, takže jsem pouze sledovala diskuzi a prožívala si to doma jen s manželem.
Každopádně, dnes jsem byla v CAR na krvi 13tý den po ET a mám přes tisíc jednotek..takže je to jasný :dance: :srdce: už pozitivní testy doma mi to napověděli :D
Tímto jsem Vás chtěla podpořit, že na každou z nás to jednou čeká a třeba ten další Váš pokus bude úspěšný… naše to bylo druhé IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
9.4.21 12:41

@Tonie gratulujii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.4.21 12:53

@Tonie krása, moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.4.21 13:26

Vsem blahopreju, diky za novinky a za nadeji pro nas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.21 14:16

@Domca1111 a jak to jako poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
9.4.21 14:17

@Domca1111 dík. já dnes 11 a ještě slabě.. zítra už snad nebude nic.. a přemýšlím dokdy vydržet netestovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.21 14:19

@Tonie Obrovská gratulace.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
9.4.21 15:56

@Eishka mela jsem ho uz nekolikrat a vzdy jsem zkousela testy 1. Den a pak 10. Den a ten 10. Den uz jsem nemela nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.