Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Domca1111 to mě moc mrzí. A neni to ještě moc brzy? Dostala jsem se kousek zpět…ale nevím, kdy si byla na ET. Každopádně se oklepej a honem Ket.
@verronik na ETu jsem byla 13.3. Mela bych byt podle ms 7+2tt ale dr. to ukazovalo 5+5tt a byl jen gestacni vacek bez plodu, ale hcg mi rostlo nahoru tak nevim.. mam vysadit leky a cekat az zacnu krvacet.. nevite kdy bych mohla podstoupit dalsi ket?
@Domca1111 Tak tohle je ta lepší varianta, že Tě neženou na revizi.. Pokud se tělo vyčistí samo, tak stačí počkat 1 měsíc.. Teda jestli je to
stejné jako při přirozeném těhu..
@Domca1111 Nemela jsi pozdeji i narust HCG? Treba to jeste neni ztracene.. 🤔
@Oblu mela jsem pozdejsi narust 13den po et 62 za dalsi dva dny 152 a dalsi dva dny 350 kdyz jsem si delala digitalni test minuly tyden tak mi to uz ukazovalo 3+ ze hcg roste, ale dr mi rekla dneska ze uz hcg rodtlo divne a ze mam vysadit vsechny leky.. jsem z toho zmatena
mam cekat na krvaceni a pristi stredu znovu k dr
@Domca1111 ahoj,měla jsem to dost podobne přelom prosinec/leden, čekala jsem s dr až do 8tt, pomalý růst po mm, ale srdíčko nebylo.Na revizi jsem nesla, měla jsem tabletky.
Bylo to tehu po KET.
Drž se🙏
@Domca1111 tak to je mi moc líto
tolik jsem ti fandila a měla sem radost za tebe
![]()
Jinak za sebe ti můžu doporučit nechat to odejít samo…mám to za sebou 2×, je to šetrnější pro tělo, pro psychiku a dřív můžeš i na další pokus. Po revizi by měla být pauza 3měsíce, po samo potratu by mělo stačit nechat projít 1 cyklus…ach jo ![]()
@Maky1234 jaem za to rada nechci jit na cisteni.. muzu se zeptat za jak dlouho se dostavilo krvaceni po vysazeni leku?
@Domca1111 u mě to bylo tak, že v prvním i druhém případě to bylo do týdne od vysazení.
Ten první potrat byl snažší, to jsem byla myslím v 8tt…ty máš těhotenství ještě mladší, takže si myslím, že by ten potrat mohl proběhnout jako silnější menstruace.
Určitě je lepší nechat to odejít samo - při revizi tam totiž doktoři nevidí a můžou škrábnou tak hluboko do sliznice, že jí poškodí…četla jsem příběhy holek, co po revizi měly celkem problémy. Pokud to chceš popohnat, udělej si silnej svařák z červenýho vína, ten by to mohl urychlit. Tipuju, že bys po vysazení léků tak do 3 dnů mohla začít špinit…to už je pak předzvěst toho, že se začíná něco dít…
Je mi to moc líto, jak to dopadlo… ![]()
@Maky1234 dekuji za rady ![]()
No neda se nic delat budeme bojovat dal i kdyz to boli z radosti se stalo najednou nestesti..
@Maky1234 děkuju.bidne
stále negativní a už se mi rozjíždí ms. presne do termínu
takže bohužel.. už se psychicky rovnam s ketem..kazdej říká jaka je ivf záruka a ono prd ![]()
@Domca1111 jojo, prostě musíme zatnout zuby a jít dál…držím ti palce, ať se to rychle a bezbolestně vyřeší ✊
@baru-ska no, to jsme dopadly
jo to si každej myslí, jaká je to sázka na jistotu, že to tam šoupnou a za 9 měsíců vypadne mimino…a ono je to takovej boj, než se vuuuubec člověku podaří
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.