IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
516
14.4.21 19:31

@Domca1111 Moc mě to mrzí a vím jak je to těžký, já tohle zažila předloni v srpnu, mě se tedy tenkrát zastavil růst HCG a šla jsem na revizi… Vím že teď slova útěchy ti moc nepomáhají, vím to podle sebe, ale snaž se alespoň trochu to vytěsnit z hlavy… :hug: Mě minulý týden umřel bratr :andel: o to víc chci aby to vyšlo a udělám proto všechno abych rodičům alespoň trochu pomohla v bolesti, vím že to bratra nenahradí, ale světýlko by se rozsvítilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
16.4.21 08:20

Ono to delaji i ty clanky v bulvaru. P. H. chce dvojcata - chlapecka a holcicku. Pujde na IVF a bude je mit. M. M. nechtela jedno dite, ale dvojcata, proto sla do IVF a ma dvojcata.
A pak od doktora slysis, ze uspesnost IVF je 30% a chce se ti brecet. V tehle diskusi je uspesnost tak 5%…

Holky moc vam preju (a zavidim) ty mrazacky. My resime, jestli jeste jeden pokus v nasem CARu, nebo jestli zkusit PFC. Odrazuje me, ze to tam mame hodinu a pul cesty. 😓

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.21 08:23

Taky resim neuspesne IVF a docela me nastvalo, ze jsem to ted konzultovala s doktorem a rekl mi: no, vy jste mela, hodne nizkou sliznici, to se nedivim, ze se embryo nechytlo. Na otazku, proc ho teda vubec vkladali a nezmrazili, mi odpovedet nedokazal. Chce se mi brecet. Cele to bylo k nicemu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.21 08:32

Taky jsem z těch statistik zklamaná. Občas mě přepadají myšlenky, jestli vůbec to že do 5dne kultivace to dotáhne z 9embryi jen jedno, jestli nevzniká obchod… Holt je to velký business a my je živíme a oni vědí že přijdeme znovu… :think:

• Citovat
  • Upravit
7539
16.4.21 08:46

Teda holky… snad budeme brzy uspěšnější..
Nevyznáte se prosím někdo ve zkratkách značek blastocyst?
Stádium B4AB, B4AA Čeká mě ket a jen mi do telefonu řekli, že zmrazili 2 dobré a tohle je v papírech.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 09:08
@baru-ska píše:
Teda holky… snad budeme brzy uspěšnější..
Nevyznáte se prosím někdo ve zkratkách značek blastocyst?
Stádium B4AB, B4AA Čeká mě ket a jen mi do telefonu řekli, že zmrazili 2 dobré a tohle je v papírech.. :roll:

Blastocysta B4AA (top quality) a druhé Blastocysta B4AB je ještě stále ještě super… :palec: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.21 09:18

@baru-ska Já bych to měla dostat dneska, test jsem si dělala ráno, ale tak jsem pospíchala s malou do školky, že jsem se něj ani nepodívala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.4.21 09:19

@Innaaemma děkuju! tak uvidíme. chudáci to dotáhli až 6. den ale musím jim věřit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.4.21 09:23

@Eishka tak to budeš mít doma překvapení :mrgreen:
držím palce, ze mě ted hrozně spadla ta nejistota, kdy už jsem špinila a měla neg testy a furt tam byla taková ta nědeje, že třeba ještě a ted jak přišla MS, tak jsem se konečně uvolnila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.21 09:42

@baru-ska No já jsem na tom vlastně úplně stejně, furt doufám a hrozně mě to stresuje. A Ty si teda začala menstruovat, takže si vysadila prášky a volala do CARu, že budeš chtít KET? Já mám taky ještě dva zamražený právě…
Jinak při vložení jsem měla zánět v uchu, drželo mě to asi 5 dní, pže jsem odmítla antibiotika, myslela jsem, že umřu.. no a teď se mi to vrátilo do druhého - nespím a nejím, tak pochybuju, že to tam dole přežilo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.21 09:43
@Anonymní píše:
Taky resim neuspesne IVF a docela me nastvalo, ze jsem to ted konzultovala s doktorem a rekl mi: no, vy jste mela, hodne nizkou sliznici, to se nedivim, ze se embryo nechytlo. Na otazku, proc ho teda vubec vkladali a nezmrazili, mi odpovedet nedokazal. Chce se mi brecet. Cele to bylo k nicemu.

To je teda přístup.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 09:47

@baru-ska Držím moc palečky, aby se zadařilo :hug: My se další cyklus chystáme na 6IVF… Teď zkoušíme doma jsem 14dc… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.4.21 09:48

@Eishka no já chodim na všechny kontroly k mému mudr a ten mě pak jen objednává na zákroky do CARU. Takže jsem včera volala a mluvila se sestrou a dohodli jsme se, že když krvácím plně červenou, tak už nemá smysl ten utrogestan brát i když ofiko test si mám podle CARU dělat až 21.4. ale MS přišla v termínu a v plné míře i s bolestmi.. takže to do sebe nebudu cpát kvůli jejich protokolu :roll: no a objednala mě na příští pátek na UTZ, kde mi před KET zkontrolují jestli proběhne ovulace, dají mi ovitrelle a objednají na KET..
no tak to si měla hodně ztížené podmínky.. mě v caru řekli, že kdybych měla z jakéhokoli důvodu teploty, tak si mám radši vzít paralen, že pro embryo je horší být ve zvýšené teplotě než prášky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.4.21 09:49

@Innaaemma 6 IVF - jako komplet nebo 6. transfer včetně KET? teda to je stejně.. a podařilo se vám někdy otěhotnět, že by to třeba odešlo nebo ani to? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 09:52
@baru-ska píše:
@Eishka no já chodim na všechny kontroly k mému mudr a ten mě pak jen objednává na zákroky do CARU. Takže jsem včera volala a mluvila se sestrou a dohodli jsme se, že když krvácím plně červenou, tak už nemá smysl ten utrogestan brát i když ofiko test si mám podle CARU dělat až 21.4. ale MS přišla v termínu a v plné míře i s bolestmi.. takže to do sebe nebudu cpát kvůli jejich protokolu :roll: no a objednala mě na příští pátek na UTZ, kde mi před KET zkontrolují jestli proběhne ovulace, dají mi ovitrelle a objednají na KET..
no tak to si měla hodně ztížené podmínky.. mě v caru řekli, že kdybych měla z jakéhokoli důvodu teploty, tak si mám radši vzít paralen, že pro embryo je horší být ve zvýšené teplotě než prášky..

Já když šla na KET tak jsem od 1dc brala Estrofem 1-1-1 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.