Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hysteroskopii beru jako nezbytnost, i když se mi do ní nechce. Imuno se pokusím vydupat. Jsem alergická na spoustu věcí, přehnaně reaguju na všechna očkování a mám poměrně silnou imunitu, takže se bojím, že by to mohl být problém.
@Anonymní píše:
O te imunologii jsem už také četla, ale nevím jestli to dělá nás car, vetsinou holky jezdí do Prahy co jsem tak četla… Vy chodíte do jakého centra? Také nam na spermiogram pomohli antibiotika
Nam vystavil CAR zadanku a doporucil Prahu Gennet na imuno a fragmentaci
jinak chodime do Prahy - klinika Unica ![]()
@Mik.Martina píše:
Nam vystavil CAR zadanku a doporucil Prahu Gennet na imuno a fragmentacijinak chodime do Prahy - klinika Unica
My chodíme do fn Olomouc, máme to asi 20 minut autem, tak uvidím co s doktorem vymyslíme…
Ahoj holky tak dnes přesně po pěti týdnech volala genetička z CARu výsledky toho našeho jediného embrýjka. Lze jej zavést ![]()
Hrozně se mi ulevilo, ale s přítelem jsme se rozhodli, že nejdřív podstoupíme ještě jeden cyklus, kdyby se podařilo ještě něco, ať máme do foroty. Za pár dní je mi 36 let.. a co kdyby to hned nevyšlo nebo jsme chtěli sourozence. Musíme kout železo dokuď je žhavé ![]()
@Maty35 to je skvělá zpráva, bomba!!!
mám radost za tebe, já na svoje výsledky ještě čekám…
Takže jdete teď do dalšího IVF? Taky s genetikou?
@Maky1234
Jo jdeme v cervnu jeste do jednoho cyklu taky s tou genetikou, my ji musime mit. Snad bude jeste neco.
Budu ti drzet palecky, dej vedet.
@Maky1234 jojo zkousela jsem o vikendu.. vcera jsem zacla trosku spinit dnes nic tak se to snad rozjede… zitra jdu k dr na kontrolu
@Maty35 moc ti děkuju, já vám taky moc držím palce ![]()
@Domca1111 jak začínáš špinit, to už se bude pomalu něco dít…posílám energii ![]()
@Oblu od pondeli spinim, dnes je to trosku silnejsi.. na kontrole mi dnes bylo receno, ze je gestacni vacek niz nez minuly tyden a ze to odejde samo, tak jsem rada za 10 dni mam jot znovu na kontrolu..
jinak dnes mi brali krev kvuli krevni skupine a pokud bude rh faktor negativni tak me musi naockovat, aby se mi v tele nevytvorili protilatky na dalsi tehotenstvi
@Domca1111 Mrzi me, ze to nevyslo. Krevni skupinu a Rh nam delali v ramci prvnich odberu..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
O te imunologii jsem už také četla, ale nevím jestli to dělá nás car, vetsinou holky jezdí do Prahy co jsem tak četla… Vy chodíte do jakého centra? Také nam na spermiogram pomohli antibiotika