IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.4.21 20:37
@Mik.Martina píše:
Dekujeme Vam take :kytka: :andel: Jinak my meli katastroficky spg a pak jsme si vydupali imuno a jeste nejaky urologicky vysetreni a oba dva jsme byli pozitivni na ureoplasmu. Dostali jsme atb a ted ma partner vynikajici spg. Samozrejme bere uz dlouhou dobu vitaminy, ale verim ze ty atb to hodne vyresili. :)

O te imunologii jsem už také četla, ale nevím jestli to dělá nás car, vetsinou holky jezdí do Prahy co jsem tak četla… Vy chodíte do jakého centra? Také nam na spermiogram pomohli antibiotika :palec:

• Citovat
  • Upravit
Oblu
17.4.21 21:13

Hysteroskopii beru jako nezbytnost, i když se mi do ní nechce. Imuno se pokusím vydupat. Jsem alergická na spoustu věcí, přehnaně reaguju na všechna očkování a mám poměrně silnou imunitu, takže se bojím, že by to mohl být problém.

• Citovat
  • Upravit
1127
17.4.21 21:45
@Anonymní píše:
O te imunologii jsem už také četla, ale nevím jestli to dělá nás car, vetsinou holky jezdí do Prahy co jsem tak četla… Vy chodíte do jakého centra? Také nam na spermiogram pomohli antibiotika :palec:

Nam vystavil CAR zadanku a doporucil Prahu Gennet na imuno a fragmentaci :andel: jinak chodime do Prahy - klinika Unica :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.21 21:55
@Mik.Martina píše:
Nam vystavil CAR zadanku a doporucil Prahu Gennet na imuno a fragmentaci :andel: jinak chodime do Prahy - klinika Unica :pankac:

My chodíme do fn Olomouc, máme to asi 20 minut autem, tak uvidím co s doktorem vymyslíme…

• Citovat
  • Upravit
2717
18.4.21 18:07

@Domca1111 zkoušela sis udělat ten svařák z červenýho vína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.4.21 16:31

Ahoj holky tak dnes přesně po pěti týdnech volala genetička z CARu výsledky toho našeho jediného embrýjka. Lze jej zavést :dance:
Hrozně se mi ulevilo, ale s přítelem jsme se rozhodli, že nejdřív podstoupíme ještě jeden cyklus, kdyby se podařilo ještě něco, ať máme do foroty. Za pár dní je mi 36 let.. a co kdyby to hned nevyšlo nebo jsme chtěli sourozence. Musíme kout železo dokuď je žhavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
19.4.21 22:01

@Maty35 to je skvělá zpráva, bomba!!! :pankac: :kytka: mám radost za tebe, já na svoje výsledky ještě čekám…
Takže jdete teď do dalšího IVF? Taky s genetikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.4.21 08:31

@Maky1234
Jo jdeme v cervnu jeste do jednoho cyklu taky s tou genetikou, my ji musime mit. Snad bude jeste neco.
Budu ti drzet palecky, dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.4.21 09:10

@Innaaemma děkuji jsi zlaticko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.4.21 09:13

@Maky1234 jojo zkousela jsem o vikendu.. vcera jsem zacla trosku spinit dnes nic tak se to snad rozjede… zitra jdu k dr na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
20.4.21 09:27

@Maty35 moc ti děkuju, já vám taky moc držím palce :kytka:
@Domca1111 jak začínáš špinit, to už se bude pomalu něco dít…posílám energii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.4.21 09:38

@Maky1234 jsem rada uz at to mam za sebou 🙏🏽 Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
21.4.21 13:12

@Domca1111 Domi, jak to s tebou vypada? Myslim na Tebe.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
675
21.4.21 13:52

@Oblu od pondeli spinim, dnes je to trosku silnejsi.. na kontrole mi dnes bylo receno, ze je gestacni vacek niz nez minuly tyden a ze to odejde samo, tak jsem rada za 10 dni mam jot znovu na kontrolu..
jinak dnes mi brali krev kvuli krevni skupine a pokud bude rh faktor negativni tak me musi naockovat, aby se mi v tele nevytvorili protilatky na dalsi tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
21.4.21 14:08

@Domca1111 Mrzi me, ze to nevyslo. Krevni skupinu a Rh nam delali v ramci prvnich odberu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.