Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oblu no nechapu to ze az na posledni chvili tohle delaji 🤷🏽♀️
@Domca1111 moc na tebe myslím, hlavně aby to bylo už za tebou. Posílám mnoho sil
![]()
@Domca1111 jojo, ta injekce se dává jak po potratu, tak po porodu ( pokud by dítě mělo Rh pozitivní ).
Já mám Rh negativní a po potratu ve 12tt jsem si na pohotovosti o ní sama řekla…
moc ti držím palce, bude to dobrý!! ![]()
@Maty35 ahojky tak dneska jsem se dozvěděla výsledek genetiky. Z 8 ks jsou 2 výborné a k zavedení, 3 úplně špatné - nelze zavést a 3 zůstaly nevyšetřené. 2 z nich by se prý kdyžtak dovyšetřily, kdyby to bylo potřeba. No - žádnej zázrak
![]()
@Maky1234 z osmi máte krásny výsledek, většinou víc jak 3 vhodné nejsou. Věřte těm dvěma a buďte za ně ráda, ono to vyjde, držím pěsti
@PiperW no já sem čekala víc
samozřejmě jsem ráda, ale čekala sem 3 nebo 4, že by mohly vyjít…
ale je pravda, že to čtu skoro u všech, že ten úbytek po genetice je velkej
a jako je mi skoro 35, co bych chtěla ![]()
A jak ty pokračuješ v těhotenství?
( tykej mi
)
@Maky1234 My máme srdíčko a příští týden si jdu pro průkazku, tak snad když budou dělat testy tak to dopadne vše dobře.
@Maky1234 ahoj dneska jsem zacla uz konecne krvacet, tak jen doufam, ze to bude vse ok 😊
@Maky1234
Tak to je dobry vysledek, dve jsoi krasny. Z toho bude mimco
![]()
@Domca1111 moc ti držím palce, určitě to bude v pořádku, drž se ![]()
@Maky1234 tak krvaceni ustiupilo a dnes zase spinim asi me to cisteni nemine ![]()
@Domca1111 ještě vydrž, na revizi můžeš jít ještě později…jenom si hlídej, abys neměla zvýšenou teplotu, to by znamenalo riziko nějakého zánětu…
Pokud už špiníš/krvácíš, je to už jen otázka dnů myslím…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.