IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
12.4.21 12:47

@PiperW ty jo..(jsem tichý pozorovatel), takhle vysoké hcg. Není jich tam víc? Přijde mi to strašné vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
12.4.21 16:02

@Eishka prsa mě boleli z utrog ještě před transferem a ted už skoro nebolí a jen mě bolí hlava z progestronu… jinak prostě nic :? takže zítra etstuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
12.4.21 21:03

@verronik kolik jich je zatím nevíme, zatím nemáme srdicko :srdce: ale znám holky co měli HCG i vyšší a bylo jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.4.21 21:08

@PiperW já jsem 13d a 591. Tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 21:42

Holky, kdo neuspel, kdy planujete dalsi pokus? Doktor me premlouva, abych sla co nejdrive (je mi 35), ale ja se na to proste necitim. Patrim mezi ty vyjimky, ktere stimulaci snasely fakt blbe a mely opu s komplikacema (nastesti bez OHSS) a predstava, ze se zas na mesic a pul vyradim z provozu, me desi. Na druhou stanu kazdy mesic k dobru je asi fajn..

• Citovat
  • Upravit
1165
12.4.21 23:28
@Anonymní píše:
Holky, kdo neuspel, kdy planujete dalsi pokus? Doktor me premlouva, abych sla co nejdrive (je mi 35), ale ja se na to proste necitim. Patrim mezi ty vyjimky, ktere stimulaci snasely fakt blbe a mely opu s komplikacema (nastesti bez OHSS) a predstava, ze se zas na mesic a pul vyradim z provozu, me desi. Na druhou stanu kazdy mesic k dobru je asi fajn..

Ahoj, ja prvni pokus v 35 letech loni v rijnu, 5 embryji a zadny zdravy. Druhy pokus, diky vanocnim svatkum a nemoci moji doktorky letos v breznu, vysledek jediny embryo a cekame jeste na genetiku. Ale uz ted vim, ze kdyz nebude zdravy, jdu do toho hned po tech 3 mesicich v cervnu. Ja to fyzicky davala celkem dobre, horsi je psychika. A i kdyz u nas neni muj vek hlavni problem, tak za par mesicu to muze byt jinak… Pokud te dr. premlouva, tak asi vi proc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
13.4.21 07:25

Ja jdu další cyklus do 6IVF nevzdávám to i přes to že mi minulý týden zemřel bratr, rodiče jsou zdrcený a o to víc bych si moc přála aby to vyšlo, abych jim dala nový světlo i když vím že jim to syna a mě bratra nenahradí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.4.21 08:39

@baru-ska Tak já jsem dneska desátý den a bílý test, jsem z toho smutná… :,(
co Ty? Ukázalo se Ti tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.4.21 08:48

@Innaaemma To mě moc mrzí.. A přeji teda spoustu síly, ta psychika je hodně důležitá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
13.4.21 08:49

@Innaaemma to je hrozný…obdivuju tě, jsi fakt statečná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
13.4.21 08:53

@Eishka ne ne.jdem 8 den takže vlastně 13 dpo a bilo. a při zavádění utrog jsem koukala že začínám trochu spinit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
13.4.21 08:54
@Innaaemma píše:
Ja jdu další cyklus do 6IVF nevzdávám to i přes to že mi minulý týden zemřel bratr, rodiče jsou zdrcený a o to víc bych si moc přála aby to vyšlo, abych jim dala nový světlo i když vím že jim to syna a mě bratra nenahradí. :andel:

Ahoj, je to těžké. Bratr mi zemřel ted v lednu, za 3 dny jsem šla na ket - nyní jsem v 15. týdnu. Možná ta celá hruza paradoxně pomohla uvolnění v této oblasti… nevím. Možná duše nahradila duši… Držím ti moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.4.21 09:20

@baru-ska 13 dpo znamená vlastně 13 dní od punkce, že? Já jsem teda 14 dní od punkce a to je brzy na to testovat nebo už by tam mělo být něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.4.21 09:21

@baru-ska A na špinění od MS je zase moc brzy, ne? Já už se v tom ztrácím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
13.4.21 09:48
@Bedlinka1234 píše:
Ahoj, je to těžké. Bratr mi zemřel ted v lednu, za 3 dny jsem šla na ket - nyní jsem v 15. týdnu. Možná ta celá hruza paradoxně pomohla uvolnění v této oblasti… nevím. Možná duše nahradila duši… Držím ti moc palce

Taky tak nějak v tohle věřím. Rodičům by to moc psychicky pomohlo. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.