IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
7.4.21 11:55

@Ontheway ahojky ja podstoupila v breznu prvni ivf mame 5 snehulacku a prvni ET nam teda vysel 🙂 13. Den po ET jsem mela strasne nizke hodnoty.. myslela jsem, ze to nevyslo, ze to bude biochemicke, na kliniku si me zvali co dva dny a hodnota sla krasne nahoru.. pristi tyden jdu na prvni ultrazvuk, tak jsem ted silene nervozni jestli je vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.4.21 12:21

@Ontheway já tenkrát byla přesvědčena že to vyjde a vyšlo to… Malý zázrak, 1 ivf a 1 ET a klaplo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.4.21 12:35
@Domca1111 píše:
@Ontheway ahojky ja podstoupila v breznu prvni ivf mame 5 snehulacku a prvni ET nam teda vysel 🙂 13. Den po ET jsem mela strasne nizke hodnoty.. myslela jsem, ze to nevyslo, ze to bude biochemicke, na kliniku si me zvali co dva dny a hodnota sla krasne nahoru.. pristi tyden jdu na prvni ultrazvuk, tak jsem ted silene nervozni jestli je vse v poradku :)

To je skvělý, moc držím palce a těším se na dobré zprávy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.4.21 12:39

@Domca1111 Tenhle příběh s Tebou prožíváme od začátku všichni. Moc držím palečky, určitě to bude ok.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.4.21 12:42

@Ontheway dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.4.21 12:42

@Eishka děkujii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
7.4.21 13:32

@Ontheway ahoj můžu se jen zeptat, jak ti přišli na tu poruchu srážlivosti krve a na tu sníženou imunitu? měla jsi nějaký problémy?
My už se taky dlouho dlouho snažíme o druhé… :zed: a protože už jsem absolvovala 7 neúspěšných pokusů ( počítám jen ty pokusy na dítě č. 2 ), začíná mi to moc vrtat hlavou…
Co přesně u tebe vyšetřovali, vyšetřili i partnera? moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
7.4.21 13:59

@Ontheway ahoj, já měla pozitivní test a v pátek jdu na kontrolní krev a UTZ. Byl to můj první KET, tak by bylo bezva, kdyby to vyšlo na poprvé. Dlouho jsme zkoušeli přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.4.21 15:32
@Maky1234 píše:
@Ontheway ahoj můžu se jen zeptat, jak ti přišli na tu poruchu srážlivosti krve a na tu sníženou imunitu? měla jsi nějaký problémy?
My už se taky dlouho dlouho snažíme o druhé… :zed: a protože už jsem absolvovala 7 neúspěšných pokusů ( počítám jen ty pokusy na dítě č. 2 ), začíná mi to moc vrtat hlavou…
Co přesně u tebe vyšetřovali, vyšetřili i partnera? moc děkuju :kytka:

Ahoj, mám za sebou pár ranných potratů, takže už se to car rozhodlo řešit a přišlo se na tohle. Dělali nám oboum genetiku, ale imunitu a hematologii jen mě a přišlo se tam na tohle, že moje vlastní bunky se napadají a tím ty potraty..prostě snížená imunita.. Takže bych určitě neváhala a nechala se vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.4.21 15:33
@PiperW píše:
@Ontheway ahoj, já měla pozitivní test a v pátek jdu na kontrolní krev a UTZ. Byl to můj první KET, tak by bylo bezva, kdyby to vyšlo na poprvé. Dlouho jsme zkoušeli přirozeně

Ahoj, moc gratuluji. A teda ET bylo nedávno a nevyšlo a teď první ket jo? Kolik jste měli embryií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
7.4.21 17:00

@Ontheway ne et jsme vůbec neměli, šla jsem rovnou na ket, takže hned první pokus. Po genetice nám zbyly jen 2 embria z celkových 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.4.21 20:39

Ahoj,
po delsi odmlce se pridavam a bohuzel se pridavam k tem, co jim prvni ET nevyslo.
13. den a nic:( Je to tedy drsne, jak to ocekavani vezme za sve, ale clovek se musi vzchopit a jit dal. Zitra to splachnu dobrym vinem, dnes by mi nechutnalo:(
Zitra si volam na kliniku, ale chtela jsem se zeptat, zda je tady nekdo, kdo ma zkusenosti s KET? Je tam nejaka min. cekaci doba po MS nebo podle ceho se muze zkouset dal? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 20:44

@Tatanka01
Můžeš hned… tak ať je už zítra líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
7.4.21 20:56

@Tatanka01 já čekala 2 cykly po opu, ale jestli máš mrazacky tak můžeš hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.4.21 21:00

@Tvojeteta moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.