Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky1234 píše:
@Innaaemma to je hrozný…obdivuju tě, jsi fakt statečná
Děkuji moc za podporu, jsou asi věci které ve svém životě neovlivníme. Jdu dál a každým pokusem si připadám slabší a slabší, ale nevzdám to… ![]()
@Eishka ne já mám normálně druhou fázi 15 dní a 3 dny před ms spinim…ted jsem 13 dpo tak to přesně vychází. Ano je to 13 dní od opu..a co vím tak holky co nebyly na viď už tech 13 dusiky mají a co tu tak pozoruju tak po et mívají tak 7 až 8 den běžné.. výjimečně dřív, výjimečně dyl.. myslím po 5 denní kultivaci
@baru-ska Taky jsem si říkala, že dneska už by to mělo být vidět … No ještě zkusím zítra a když nic, tak si koupím víno a dám si sushi a později zkusíme mrazáčka… ![]()
@verronik ahoj. Nic.ja ji man 15 dní normálně a teď mi to ještě natahuje utrogestan.. ![]()
@Maty35 Mne je jasny, ze cas je proti nam. Ale pri predstave dalsi stimulace na me pada uzkost a uspechu neverim.
@Oblu Nesmíš nevěřit, musíš si říct že se štěstí na tebe usměje a otěhotníš, jakmile tomu nebudeš věřit, tak to tak dopadne. Musíme si dávat pozor na to co myslíme a co si připouštíme k tělu. Každopádně odklady v tomhle směru se mi nezdají na místě, čas nám utíká a každým cyklem nám klesá šance, bláhově si myslet, že když počkám rok a budu se na to cítit tak to vyjde. Já osobně už nejsem nejmladší je mi 36let a v červnu mi bude 37let a každý den je pro mě dráhy. Teď nekoukám na finance, tak nepojedem na dovolenou, ale věřím že se zadaří a bude to dovolená ale mateřská ![]()
Ahoj holky, hlasim, že osmý den po Et pětidenní blastocysty mám sněhobílé test. Jako je to náročnější na psychiku, než jsem čekala. Neumím si představit, že na ket budu ve svém věku čekat 3 měsíce. To mi přijde šílená prodleva. Teď mi bude 38 a s takovou ani ty pokusy nestihnu vyčerpat.. Kolik vám děvčátka je a máte už nějaké děťátko? Zvažujete adopci, kdyby to nevyslo? Nějak se nemůžu smířit s tím mít jedno dítě.. Cítím, že nejsme úplní..
@Innaaemma Ted jsem tomu verila a taky to nedopadlo.. 🙄 Dneska mam pres 38 po ockovani, tak asi jakekoli premysleni odlozim. 😁 Pak asi budu nejvic resit, jestli zmenit CAR nebo zustat. Muzu se zeptat, kam chodis ty, komu veris?
Drzim palce, at ti to priste vyjde. Moc bych ti to prala. 🌹
@Ontheway 8. den jeste muze byt brzo, nevzdavej to! S tou narocnosti na psychiku jsem si to taky predstavovala jak Hurvinek valku. Ale mozna to je temi hormony, jinak si to neumim vysvetlit.
Proc 3 mesice? Zdrav. duvody?
My nemame zadne a smirujeme se predbezne s tim, ze bude jedno. I kdyz jsme jedinacka nechteli, ted bychom za nej byli stastni.
@Oblu
Já jsem na tom podobně, první neúspěch mě tak zdebtal, až mě to samotnou překvapilo.. Ale za chvíly jsem se oklepala a nemohla se dočkat až budu moct jít zase. Musíme doufat, že to výjde ![]()
@Oblu Já chodím do UNICA v Praze na Butovicích, personál skvělí a přístup úžasný. Těším se na další pokus i na ten samotný zrod, kolik bude embryjek a já se jim bude dařit
![]()
@Oblu píše:
@Ontheway 8. den jeste muze byt brzo, nevzdavej to! S tou narocnosti na psychiku jsem si to taky predstavovala jak Hurvinek valku. Ale mozna to je temi hormony, jinak si to neumim vysvetlit.Proc 3 mesice? Zdrav. duvody?
My nemame zadne a smirujeme se predbezne s tim, ze bude jedno. I kdyz jsme jedinacka nechteli, ted bychom za nej byli stastni.
No řekli mi v car, že se musí nastartovat vaječníky.. Ještě to ověříme, až jim budu volat, že dorazila MS.. Pidi duch by už určitě byl..
@Ontheway Já jsem dneska 11. den po ET a taky nic na testu, četla jsem ale, že někdy se objeví prostě až ten 14tý. Ne nadarmo si nemáme dělat testy s předstihem.. Samozřejmě jsem na jednu stranu mrzutá, když čtu, že někdo měl druhou čárku už osmý den, ale bývá mi odpoledne už dva dny divně, tak neztrácím naději…
Ahojky dnes jsem byla na ultrazvuku a jedna se o zamlkle tehotenstvi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.