Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PiperW Mame jich 5, tak treba treba bude KET stastnejsi volba ![]()
@PiperW píše:
@Ontheway ne et jsme vůbec neměli, šla jsem rovnou na ket, takže hned první pokus. Po genetice nám zbyly jen 2 embria z celkových píše: Více
Ahoj, prosím tě můžu se tě zeptat ty dvě zdravý embrya si měla z 19 embryí nebo bylo na začátku odebraných 19 vajíček? Já čekám na genetiku jednoho jedinýho…
Jinak ale moc gratuluju k pozitivnímu testu a hlavně ať je vše dál v pořádku ![]()
@Maty35 odebraných oocitu bylo 21, vajíček v tom 19. A děkuju, zítra se dozvím co uvidí a UTZ a krev
Ahojky, chtěla jsem se vás zeptat jak jste to zvládali po transferu. Bylo vám špatně, šli jste hned druhý den do práce nebo jste byly doma ještě nějakou dobu, třeba do potvrzení tt? Chápu, že každá to máme úplně jinak, ale teprve mě to čeká, tak nevím co mám od toho očekávat. Díky moc za odpověď
@Kejtyyyy já po ET s ohss byla doma až do 12 tt a ještě že tak, bylo mi zle dlouho… Teď jsem na rodicaku s dcerou, 1 ket jsem se moc nešetřila, jenom jsem dceru nezvedela a nevyšlo, teď další ket mám v plánu ty první 3 dny opravdu odpočívat
@Kejtyyyy Já jsem v normálním režimu, akorát jsem se vzdala teplé koupele a sexu, to je teda i vyloženě napsané v manuálu.. Hrozně se to ve mně pere - na jednu stranu si říkám, že „normálně“ bych to nevěděla, na druhou stranu to ale vím… ![]()
Každopádně zatím žádné problémy nemám, špatně jsem snášela punkci..
No a ten utrogestan mi snad leze i ušima.. ![]()
@Kejtyyyy vůbec jsem nezjistila že transfer byl. Každopádně doma mimo zvedání těžších věci dělám vše a do práce také chodím. Doma jsem byla první 3 dny pro jistotu ale nebylo potreba
@PiperW oocyt = vajicko, nebylo spis 21 folikulu? Kazdopadne je to krasny pocet, moc gratuluju k peknemu testiku a drzim palce, aby bylo vsechno v poradku… 🌹
@Oblu už jsem z toho zblbla
strašně moc výrazů co si pamatovat. Tak 21 folikulů
@PiperW ty jo, z kolika embryí byly ty 2 v pořádku? držím palce, testy máš ukázkový
![]()
@Maty35 já taky čekám na výsledek genetiky - u nás se odesílalo 8 embryí a když čtu ty úbytky…no…je to docela síla ![]()
@Oblu děkuju moc, jsi hodná. Já vám dám určitě vědět, jak to u mě dopadlo, ono to není od věci pak i třeba pro někoho, kdo by si to tu pročítal, tak jako pro informaci…
@Maky1234 děkuji dnes jdu na to tak na mne myslete. Bylo to z 19 ty 2 co zbyly.
@Oblu podstatné to není jen to, že sedo toho pořád motam
ty dvě čárky jsou krásný, ale co tady tak přičítám tak ještě nic neznamenají. No nic než jim věřit mi nezbyva
snad budou mít výsledky krve brzo
@Maky1234
No my posílali při 1.IVF 5 embryí na genetiku a ani jedno zdravý. Takže si nedělám moc iluze, že to jedno bude teď v pořádku… A připravuju se psychicky na další pokus ![]()
Ale teda u tebe 8 mrazáčku, to je vážně pěkný, budu držet palce ať tam zdravý jsou
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.