IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
2.4.21 19:29

@Oblu dekuji :srdce: holky strasne vam preju aby vam to vyslo a vy meli toho maleho drobecka u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.4.21 06:26

Holky tak asi je po všem asi přišla ms :,( bolí mě pobřišek a začínám víc krvácet i s kousky sraženin měla to některá a přesto se jí to povedlo? :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 09:21

@Tereza233 mě osobně se to nestalo, ale v jiné diskuzi holkám ano a přesto byly těhotné :think:
zkoušela si dneska test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.4.21 09:23

@Maky1234 ano test mám pozitivní volala jsem do Caru a mám přiject tak uvidím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 09:49

Ahoj holky, mám na vás dotaz, byla jsem ve čtvrtek na iui a sestřička mi říkala že pojišťovna už to nehradí 6× za rok ale 6× za život že je to novinka, neslyšeli ste o tom někde?

• Citovat
  • Upravit
2717
3.4.21 09:57

@Tereza233 chápu, že jsi z toho v nervu…ale když máš pozitivní test, tak to je dobrý znamení!!! držím ti palce, opravdu hodně holek na začátku špinilo/ krvácelo a bylo to dobrý :kytka:

Příspěvek upraven 03.04.21 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 09:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz, byla jsem ve čtvrtek na iui a sestřička mi říkala že pojišťovna už to nehradí 6× za rok ale 6× za život že je to novinka, neslyšeli ste o tom někde?

Jo slyšela sem o tom, teď nedávno mi to říkala kamarádka :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 10:11
@Maky1234 píše:
Jo slyšela sem o tom, teď nedávno mi to říkala kamarádka :? :think:

Docela mě to překvapilo když mi to řekla… Děkuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
516
3.4.21 10:16

@Tereza233 mohl se ti vytvořit hematom, občas se to stává, hlavně buď v klidu, pojijej citronovou vodu a kup v lékárně Ascorutin… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.4.21 12:05

Tak jsem byla na kontrole v caru rikali že krvácím hodně a na utz je vidět jenom vysoko sliznice tak mi dělali krev na HCG a na mimoděložní ať mají jistotu ale že to vypadá že spíš ne takže to vzdávám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
3.4.21 13:24

Nasla jsem tohle:

nově ambulance gynekologie a CAR mají odlišné možnosti, jakým kódem mohou vykázat výkon „inseminace“
výkon pod novým kódem je možný s úhradou pouze 6× za život a může jej provádět jen IVF centrum (musí mít speciální smluvní odbornost)

výkon pod starým kódem nadále lze udělat 6× ročně, ale je možné, že jej některá centra již provádět nebudou (nelze dělat oba výkony na jednom pracovišti)

Podstatné je, jak má nastaveno vaše CAR vykazování tohoto výkonu. Od toho se odvíjí i to, zda se u vás bude jednat o výkon možný 6× za rok nebo 6× za život. Zeptejte se tedy před případnou inseminací svého lékaře.

Ale jestli to tak vazne je, nevim..

• Citovat
  • Upravit
120
3.4.21 15:42

@Oblu my jsme byli na prvni konzultaci v novem CARu a nam to rikal hlavni doktor, ze je to novinka od letoska…ale ze dle nej je to spravne, protoze pokud se po sesti nezadari, nema smysl to dal zkouset… hlasa pravidlo sesti ve vsem, tykajici se ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.4.21 18:32

Ahoj holky, je tu nekdo, kdo zacal stimulovat ted v dubnu? 🤔 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
3.4.21 19:54

@Tereza233 a výsledek krve budeš mít zítra? drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.4.21 19:57
@Maky1234 píše:
@Tereza233 a výsledek krve budeš mít zítra? drž se…

Ano zítra mi mají volat a zároveň kdy půjdu na kontrolu tak nevím co dál každopádně jsem už docela smířená když to řeknu blbě tak tam dole mám vodopády a bolesti až do nohou jen mě překvapuje že sice krvácím i vlastně s kusy sraženin ale sliznici mám pořád vysoko podle utz :,( :zed: ale moc děkuju za podporu :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.