IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
16.4.21 10:40

@Innaaemma Z toho jsem měla strašný strach, že nezbydou.. Ale na druhou stranu - stejně co člověku zbyde než dát hlavu vzhůru a zkoušet dokud může… Já jsem už předtím uvažovala o adopci, ale manžel říkal že pokud je možnost mít svoje, tak ho chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 10:43
@Eishka píše:
@Innaaemma Z toho jsem měla strašný strach, že nezbydou.. Ale na druhou stranu - stejně co člověku zbyde než dát hlavu vzhůru a zkoušet dokud může… Já jsem už předtím uvažovala o adopci, ale manžel říkal že pokud je možnost mít svoje, tak ho chce..

Teď mám na další cyklus nový protokol, tak uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.21 10:49

@Innaaemma No tak držím palečky.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
16.4.21 11:15

Meli jsme 11 folikulu, 7 vajicek, 6 oplodnenych, jedine dozilo 5. dne kultivace.. 🤧

Zatim navrhuji zkusit jeste hysteroskopii. Z toho uplne happy nejsem.

• Citovat
  • Upravit
7539
16.4.21 11:27

@Oblu a naživo nebo pod krátkou narkozpu? Já na tom byla pod stejnou markozou jako když se dělá opu a úplně pohoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
16.4.21 11:43

@Oblu ahoj,taky jsme přešli do PFC a máme to 2,5 hodky do Prahy🤷‍♀️První car byl vyber dle vzdálenosti…no a prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
16.4.21 11:47

@Michaelavavra A v PFC spokojenost? My prave vahame.. Vzdalenost, cena..

@baru-ska Pod narkozou, ale i tak z toho mam hruzu. Po OPU me bolelo bricho vic nez 14 dni, po ET pres tyden cipek. Jsem nejaka precitlivela. 🤦‍♀️

• Citovat
  • Upravit
1681
16.4.21 13:07

@Oblu přešli jsme z Pronatalu v CB.Tam jsem absolvovala dvě IVF. První katastrofa, druhé je na delší psaní🙉Jen pro představu, objednání do PFC cca 4-6 týdnu cekacka. Teď už stimuluji 3IVF, byla to rychlovka, dvě navstevy a při druhé už jsem fasovala léky. Ale já mám všechny vyšetření, takže už jsem tam šla s jasným co a jak(PGD).Jen se doladili detaily. Klidne se ptej nebo napis SZ.Ty jsi kde v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
16.4.21 13:40

@Michaelavavra My jsme v Pronatalu v Teplicich. Uplna katastrofa to nebyla, nikdo nemohl cekat, ze moje telo nebude moc reagovat na leky, doktor se opravdu hodne snazi.. Presto me nektere veci zarazi - oproti tomu, co pise vetsina ostatnich. V PFC zatim mame za mesic online konzultaci u MUDr. Novotne, dalsi IVF chci az v zari, potrebuju se dat dohromady. Mozna jsem precitlivela, fyzicky i psychicky, ale tim spis bych nerada spechala. Cetla jsem skvele recenze na jejich laborator, tak doufam, ze bychom nemuseli mit takovou umrtnost embryi. Ze nam zbylo jedine, byla docela rana. Dozvedeli jsme to pri prichodu na ET tak, ze jsme obdrzeli ucet, na kterem byl jen stacionar a katetr a nebylo tam mrazeni. Zaroven doufam, ze nekdo pohlida sliznici. Jenze nevim, jak takove absence vysvetlime oba v praci. Zaroven mi bude prace stat, takze jeden ultrazvuk pro me bude znamat sedet u pocitace o vikendu. A jen budu v o to vetsim stresu. To rozhodovani je fakt tezky.

• Citovat
  • Upravit
2717
17.4.21 09:54

@Domca1111 Domčo tak jak? myslím na tebe, kdyby cokoliv, tak piš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
17.4.21 09:56

@Oblu hele a co příště zkusit ICSI, jestli jste neměli?
Ta hysteroskopie je dobrá věc, může to ukázat skrytý místa, proč se stále nedaří :think: já na tom teda nebyla, ale vím od kamarádky, co to obnáší, nějak si nestěžovala, že by se to nedalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
17.4.21 09:57

@Domca1111 moc na tebe myslíme všichni :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
17.4.21 10:01

@Oblu taky jsem na hysteroskopii byla i dilataci cervixu mi dělaly, měla jsem tam srůsty. Taky jsem přemýšlela co ještě zkusit aby se zadařilo, teď jsem tenhle cyklus nasadila nosifol na doporučení embryologa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
17.4.21 10:09

@Innaaemma já brala před IVF inositol hoooodně dlouho…nejdřív teda samotný v tabletách, pak 2 sáčky Nosifolu nebo Inofolicu každý den…leze to teda do peněz, ale jsou na to výzkumy, že inositol opravdu může pomoct vylepšit kvalitu vajíček. Já měla 9 embryjek celkem, tak těžko říct, zda to pomohlo, ale já bych řekla, že asi ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
17.4.21 10:26
@Maky1234 píše:
@Innaaemma já brala před IVF inositol hoooodně dlouho…nejdřív teda samotný v tabletách, pak 2 sáčky Nosifolu nebo Inofolicu každý den…leze to teda do peněz, ale jsou na to výzkumy, že inositol opravdu může pomoct vylepšit kvalitu vajíček. Já měla 9 embryjek celkem, tak těžko říct, zda to pomohlo, ale já bych řekla, že asi ano :think:

Já měla 18folikulů z toho 6oocytů zralých 2oocyty dozrávající a 3oocyty nezralé 1oocyt stihnul dozrát výsledek oplodněno PISCI 7embryjek a pak od 3dne začali dopadat, ještě 4den byly 3embryjka a v den ET 1 expandovaná blastocysta. Cyklus před tím podobný tam bylo ještě 4den 5embryjek a v den ET také jen jedno a to jsem si myslela že zůstane na mrazáčka. Partner tento cyklus také bere vitamíny na doporučení :think: Dnes jsem 14den cyklu a nám pozitivní ovulační test, tak zkusíme přirozeně alespoň něco příjemného. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.