IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7539
16.4.21 09:55

@Innaaemma a to je k čemu dobré? a ty si měla předtím normálně přirozenou pravidelou ovulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 09:55
@baru-ska píše:
@Innaaemma 6 IVF - jako komplet nebo 6. transfer včetně KET? teda to je stejně.. a podařilo se vám někdy otěhotnět, že by to třeba odešlo nebo ani to? :(

Má za sebou 5IVF komplet + 3× KET… A mám za sebou biochemické těhotenství, zamlklé těhotenství a loni po IVF mimoděložní (sebrali mi vejcovod)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 10:04
@baru-ska píše:
@Innaaemma a to je k čemu dobré? a ty si měla předtím normálně přirozenou pravidelou ovulku?

Jj měla a mám doteď ovulaci, já mám imunologický problém, mám protilátky proti spermatu a také jsem se přeléčila igamplii měla jsem aktivní NK buňky proti tromboflastu… Estrofem je na růst sliznice a blokuje ovulaci, tak že jde lépe načasovat transfer a je to bez ovitrelle který nesnáším… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.21 10:07

Holky, tak jen co jsem dopsala příspěvek, byla jsem na záchodě a na kalhotkách růžová… Takže je rozhodnuto… :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.4.21 10:07

@Oblu vy jste měli jen jedno embryjko? kolik bylo foliků a kolik se celkem odebralo vajíček?
Já bych být tebou se objednala na konzultaci do stávajícího CARu a chtěla bych po nich, aby mi navrhli, co příště udělat jinak a líp…co třeba kdybyste šli do dlouhého protokolu? Nebo nějak navýšit dávky :think: i podle jejich ochoty to dál řešit bych se rozhodovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.4.21 10:09

@Eishka :( :( a na testu nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539

@Innaaemma aha.. tak nevim.. asi to chce mudr nejdřív zkusit v nativu a pak možná přejít na hormony.. mě i ted dával názký dávky gonalu aby co nejmín hormonálně rozhodil cyklus a byla vyšší šnce na uchycení. tak jde spíš cestou v přirozeném prostředí.. uvidíme :)
no a teda to klobouk dolu.. máš toho za sebou hodně.. hlavně neztratit víru vid :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
@Anonymní píše:
Taky resim neuspesne IVF a docela me nastvalo, ze jsem to ted konzultovala s doktorem a rekl mi: no, vy jste mela, hodne nizkou sliznici, to se nedivim, ze se embryo nechytlo. Na otazku, proc ho teda vubec vkladali a nezmrazili, mi odpovedet nedokazal. Chce se mi brecet. Cele to bylo k nicemu.

tak tomu říkám profesionální přístup :zed: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.4.21 10:14

@baru-ska Tady je nejlepsi info, ktere jsem nasla ohledne toho „znamkovani“ embryi vcetne % sance, ze se uchyti - https://natalist.com/…bryo-grading

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 10:16
@Maky1234 píše:
@Oblu vy jste měli jen jedno embryjko? kolik bylo foliků a kolik se celkem odebralo vajíček?
Já bych být tebou se objednala na konzultaci do stávajícího CARu a chtěla bych po nich, aby mi navrhli, co příště udělat jinak a líp…co třeba kdybyste šli do dlouhého protokolu? Nebo nějak navýšit dávky :think: i podle jejich ochoty to dál řešit bych se rozhodovala…

Mě taky teď dali jiný protokol s výší dávkou, hlavně nemá gonal, ale menopur s bemfolu, ty prý obsahují lh a lépe folikuly dozrávají… :think: Tak jim budu věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.21 10:24

@Maky1234 To nevím, ten test jsem nechala doma a nedívala jsem se na něj, ale do včerejšího dne nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.4.21 10:25

@prezdivkyne super článek, děkuju! hned v ten KET víc věřim, když vidim, že embryjka jsou fajn. díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.4.21 10:26

@Eishka ach jo.. tak je dobře, že máš kdyžtak mrazáčky a mužeš na KET :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.4.21 10:29

@Innaaemma Já jsem na IVF byla poprvé, ale mám za sebou 2 zamlklý ( jednou podezření na molární těhotenství ) a 2 mimoděložní těhotenství - na jednu stranu jsem si těšila na IVF, že nebudu muset řešit, jestli jsem a nebo nejsem těhotná a jestli to je tam kde to má být a podobně.. Ale upřímně - ten proces je zdrcující - jestli mi nevyjde ani jeden sněhulák, tak si nejsem jistá, jestli do toho půjdu znova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
16.4.21 10:35
@Eishka píše:
@Innaaemma Já jsem na IVF byla poprvé, ale mám za sebou 2 zamlklý ( jednou podezření na molární těhotenství ) a 2 mimoděložní těhotenství - na jednu stranu jsem si těšila na IVF, že nebudu muset řešit, jestli jsem a nebo nejsem těhotná a jestli to je tam kde to má být a podobně.. Ale upřímně - ten proces je zdrcující - jestli mi nevyjde ani jeden sněhulák, tak si nejsem jistá, jestli do toho půjdu znova..

Ja měla po IVF mimoděložní těhotenství, vůbec mi to nešlo do hlavy, nejdříve obrovská radost a pak studená sprcha a musela jsem na laparku a vejcovod fuč. Teď se chystáme v květnu na 6IVF a stále věříme :hug: já už druhé IVF bez mrazáčka jen vždy jedno jediné a to jsem měla na začátku 9 embryjek a 4den ještě stále 5embryi a v den ET prý jen jedno jediné… :think: Teď naposledy oplodněno 7embryi 4den 3embrya a 5den jen jedno jediné… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.